- 24 Temmuz 2019
- 6.808
- 10.057
- 198
duamiz;
Esselamü aleyke eyyühen nebiyyü ve rahmetullahi ve berakatüh (salavattır)
Anlami; Ey Allah’ın has peygamberi! Selam sana. Allah Teala’nın rahmet ve bereketi de yine senin üzerine olsun.
Yukaridaki Salavati dua sahibi arkadaşımızin niyeti için kisi başı herkes 100 tane okuyacak
bcgirl duasi
Benim duam şu şekilde :
Allahım sen Begüme hayırlı bir insanın hayatına girmesine ve hayatını artık daha da güzel kılmasını nasip eyle. Hayat eşinin akıllı, çalışkan, güler yüzlü, doğruları söyleyen, sadık, dürüst, kendi ayakları üzerinde duran, hayata karşı pozitif, Begüm ü her haliyle, iyisiyle kötüsüyle, en zor gününde, en mutlu gününde, her daim yanında olacak hayırlı birini karşısına en yakın zamanda çıkart yarabbim. Başlayan bu mutluluklarını evlilik ile taçlandırmalarını nasip et. Sen kolaylaştır yarabbim. Sen her ikisinin de içlerine birbirleri için güzel ilhamlar bırak. Amin.
redsonja87
byebyeblackbird
F FairyTale89
bcgirl
S sibellcim
@tospaagdt
Kafiyesizsiir
T trnkzbr
Hosbuldum güzellerTamam canim ekliyorum hoş geldin
Begüm arkadaşmin niyetine ojudum Allah gönlüne göre versin
Kızlar hatirlatmak için yazıyorum Begum arkadaşımıza okumayanlar yarın sabaha kadar okuyup bitirsinler sabah yeni arkadaşımıza geçeceğiz insaAllah
T trnkzbr canim senin hasta olduğunu biliyorum geçmiş olsun tekrar buraya yazma sebebim kendime not alıyorum ♡
byebyeblackbird için okumayanlar
T trnkzbr
F FairyTale89 için okumayanlar
T trnkzbr
bcgirl için okumayanlar
redsonja87
byebyeblackbird
T trnkzbr
@byebyeblackbird için okudum Allah kabuk etsin katından makbul etsin inşAllah canımKızlar hatirlatmak için yazıyorum Begum arkadaşımıza okumayanlar yarın sabaha kadar okuyup bitirsinler sabah yeni arkadaşımıza geçeceğiz insaAllah
T trnkzbr canim senin hasta olduğunu biliyorum geçmiş olsun tekrar buraya yazma sebebim kendime not alıyorum ♡
byebyeblackbird için okumayanlar
T trnkzbr
F FairyTale89 için okumayanlar
T trnkzbr
bcgirl için okumayanlar
redsonja87
byebyeblackbird
T trnkzbr
Sibel arkadaşımızın niyetine okudum Allah kabul etsin canımduamiz;
Esselamü aleyke eyyühen nebiyyü ve rahmetullahi ve berakatüh (salavattır)
Anlami; Ey Allah’ın has peygamberi! Selam sana. Allah Teala’nın rahmet ve bereketi de yine senin üzerine olsun.
Yukaridaki Salavati dua sahibi arkadaşımızin niyeti için kisi başı herkes 100 tane okuyacak
S sibellcim duasi;
Allah'ım Sibel kuluna ve isteyen herkese tez vakitte hayirli bir eş dünyamız ahiretimiz ve dinimiz icin hayırlı bir yuva nasip et.Amin
redsonja87
byebyeblackbird
F FairyTale89
bcgirl
S sibellcim
@tospaagdt
Kafiyesizsiir
T trnkzbr
Aventuss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?