İyi akşamlar canım ben dünde belirttiğim gibi rahatsızdım o yüzden bugün ancakredsonja87 için okumayanlar
redsonja87
T trnkzbr
byebyeblackbird için okumayanlar
T trnkzbr
F FairyTale89 için okumayanlar
redsonja87
T trnkzbr
Begüm arkadaşımızın niyetine okudum Allah kabul etsin canımduamiz;
Esselamü aleyke eyyühen nebiyyü ve rahmetullahi ve berakatüh (salavattır)
Anlami; Ey Allah’ın has peygamberi! Selam sana. Allah Teala’nın rahmet ve bereketi de yine senin üzerine olsun.
Yukaridaki Salavati dua sahibi arkadaşımızin niyeti için kisi başı herkes 100 tane okuyacak
bcgirl duasi
Benim duam şu şekilde :
Allahım sen Begüme hayırlı bir insanın hayatına girmesine ve hayatını artık daha da güzel kılmasını nasip eyle. Hayat eşinin akıllı, çalışkan, güler yüzlü, doğruları söyleyen, sadık, dürüst, kendi ayakları üzerinde duran, hayata karşı pozitif, Begüm ü her haliyle, iyisiyle kötüsüyle, en zor gününde, en mutlu gününde, her daim yanında olacak hayırlı birini karşısına en yakın zamanda çıkart yarabbim. Başlayan bu mutluluklarını evlilik ile taçlandırmalarını nasip et. Sen kolaylaştır yarabbim. Sen her ikisinin de içlerine birbirleri için güzel ilhamlar bırak. Amin.
redsonja87
byebyeblackbird
F FairyTale89
bcgirl
S sibellcim
@tospaagdt
Kafiyesizsiir
T trnkzbr
Geçmiş olsun kuzum tekrar ben diğer sayfadaki gonderideki okumayanlar listesinde yazdım hasta olduğun için sonra okuyabilirsin diye buna unutmussum yazmayıİyi akşamlar canım ben dünde belirttiğim gibi rahatsızdım o yüzden bugün ancakredsonja87 için okuyabildim bitti çok şükür Allah kabul etsin makbul etsin tesirini tez zamanda göstersin inşAllah
Herkesin ağzına, gönlüne sağlık. Teşekkür ederim
Kuzucum hızlı mi ilerliyoruzArkadaslar arada istisnai durumlar dışında dualari ilk basta yaptigimiz gibi bir gun icinde sabaha kadar bitirsek daha iyi olmaz mi benim kafam karisiyor bir suru isim gecince selamlar☺
Hizli ilerlemiyoruz ama bugun okunan haricinde yarininki arkadasin da sindiden okunduğunu gorunce yanlis mi okudum diye tereddüt ediyorumKuzucum hızlı mi ilerliyoruzyarından itibaren okuma suresini yeni düzene koyarım ben insaAllah
Tamam canim ekliyorum hoş geldinBu gruba benide ekler misin canım
Yok kuzum yanlış okumazsin tereddüt etme ❤bir arkadaşın duasında cogu kisi okuyunca yeni arkadaşın duasına geçelim istiyorum okuyanlar ona baslasinlar diye ama süre birer gün olur ona dikkat ederim bu seferHizli ilerlemiyoruz ama bugun okunan haricinde yarininki arkadasin da sindiden okunduğunu gorunce yanlis mi okudum diye tereddüt ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?