- 9 Ocak 2016
- 2.345
- 2.981
- 133
Gamze arkadaşımızın niyetine okudum Allah kabul etsin canımDuamiz;
Esselamü aleyke eyyühen nebiyyü ve rahmetullahi ve berakatüh (salavattır)
Anlami; Ey Allah’ın has peygamberi! Selam sana. Allah Teala’nın rahmet ve bereketi de yine senin üzerine olsun.
Yukaridaki Salavat in Faziletlerinden biri Kismet için de okunuyormus dua sahibi arkadaşımız için kisi başı herkes 100 tane okuyacak
byebyeblackbird Gamze
Allah'ım Gamze'ye sevip sevileceği bir evlilik, çok iyi anlaşıp sohbet edebileceği, merhametli, iyi huylu, hayırlı bir eş nasip et. Amin.
redsonja87
byebyeblackbird
Kafiyesizsiir
F FairyTale89
bcgirl
S sibellcim
@tospaagdt
T trnkzbr
Evet canım istiyorum
Canım ben hem regk dönemimdeyüm hem de çok rahatsızım mevsimsel grip oldum o yüzden okuyamadım iyleşince okuyucam inşAllahredsonja87 için okumayanlar
redsonja87
byebyeblackbird
T trnkzbr
byebyeblackbird için okumayanlar
redsonja87
F FairyTale89
byebyeblackbird
T trnkzbr
Tamam canim çok geçmiş olsunCanım ben hem regk dönemimdeyüm hem de çok rahatsızım mevsimsel grip oldum o yüzden okuyamadım iyleşince okuyucam inşAllah
Allah razı olsun canım sağolasınTamam canim çok geçmiş olsun
Cumlemizden insaAllah canimAllah razı olsun canım sağolasın
Sibel arkadaşımızın niyetine okudum Allah kabul etsin canımduamiz;
Anlami; Ey Allah’ın has peygamberi! Selam sana. Allah Teala’nın rahmet ve bereketi de yine senin üzerine olsun.
Yukaridaki Salavat in Faziletlerinden biri Kismet için de okunuyormus dua sahibi arkadaşımız için kisi başı herkes 100 tane okuyacak
F FairyTale89 Sibel
Duam :
Allah’ım Sibel kuluna öncelikle içinde Allah korkusu olan vicdanlı merhametli imanlı hayırlı sevip sevileceği ailemin de kabul edip seveceği takdir edeceği bir eş nasip et tez zamanda.amin
redsonja87
byebyeblackbird
F FairyTale89
bcgirl
S sibellcim
5 528mucizemmm
T trnkzbr
Kafiyesizsiir
Canım ben okudumredsonja87 için okumayanlar
redsonja87
byebyeblackbird
T trnkzbr
byebyeblackbird için okumayanlar
redsonja87
F FairyTale89
byebyeblackbird
T trnkzbr
Tabi ki hoş geldinGrubunuza katılabilir miyimKafiyesizsiir
duamiz;
F FairyTale89 Sibel
Duam :
Allah’ım Sibel kuluna öncelikle içinde Allah korkusu olan vicdanlı merhametli imanlı hayırlı sevip sevileceği ailemin de kabul edip seveceği takdir edeceği bir eş nasip et tez zamanda.amin
redsonja87
byebyeblackbird
F FairyTale89
bcgirl
S sibellcim
5 528mucizemmm
T trnkzbr
Kafiyesizsiir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?