- 24 Temmuz 2015
- 2.315
- 4.526
- 133
- 31
Hoşbulduk. :) Ne yapmam gerekiyor?Şimdi yeni arkadaşa geçiyoruz istersen ekleyim listeye hoş geldin
duamiz;
Esselamü aleyke eyyühen nebiyyü ve rahmetullahi ve berakatüh (salavattır)
Anlami; Ey Allah’ın has peygamberi! Selam sana. Allah Teala’nın rahmet ve bereketi de yine senin üzerine olsun.
Yukaridaki Salavati dua sahibi arkadaşımızin niyeti için kisi başı herkes 100 tane okuyacak
T trnkzbr duasi;
Duam da şu şekilde ; Allahım ebru kardeşimizin gönlündeki kişiyle hayırlı maddi manevi sıkıntı yaşamayacağı bir yuva kurmayı en hayırlı ve en yakın zamanda nasip et
redsonja87
byebyeblackbird
F FairyTale89
bcgirl
S sibellcim
@tospaagdt
T trnkzbr
Aventuss
Kafiyesizsiir
Selenin niyetine okudum Allah gönlüne göre versin inşallahduamiz;
Esselamü aleyke eyyühen nebiyyü ve rahmetullahi ve berakatüh (salavattır)
Anlami; Ey Allah’ın has peygamberi! Selam sana. Allah Teala’nın rahmet ve bereketi de yine senin üzerine olsun.
Yukaridaki Salavati dua sahibi arkadaşımızin niyeti için kisi başı herkes 100 tane okuyacak
Aventuss Selenin duasi;
Senin mucizen herşeye yeter , ol dersin ve olur Allahım. Kalbimdekini hakkımda hayırlı et. Hayırlı değilsede hayırlıya cevirerek bana ver Rabbim. Benim için ne uygunsa sen bilirsin . Senın yolunda şaşmayacagım bir yuva kurmayı nasip et Allahım bana ve burda ki arkadaslarıma Amiin
redsonja87
byebyeblackbird
F FairyTale89
bcgirl
S sibellcim
@tospaagdt OKUDU
T trnkzbr
Aventuss
Kafiyesizsiir
humanbeings
Allah hepimizin dileğini kabul etsin insallahhSelenin niyetine okudum Allah gönlüne göre versin inşallah
Allah razı olsun kuzum, emeğine saglık özellikle gruplarda ki azmine ,yardımcı olmanaAventuss kuzum senin niyetin için okudum Allah kabul etsin ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?