- 24 Temmuz 2019
- 6.808
- 10.057
- 198
Kim için okudun canimBen okudum ☺
@trnkbzr için okudum,@tospaagdt için okumayanlar
byebyeblackbird
T trnkzbr
T trnkzbr için okumayanlar
redsonja87
byebyeblackbird
humanbeings
Aventuss için okumayanlar
redsonja87
byebyeblackbird
T trnkzbr
humanbeings
redsonja87
redsonja87
humanbeings
Kafiyesizsiir için okumayanlar
redsonja87
T trnkzbr
humanbeings
redsonja87
redsonja87
humanbeings
Kafiyesizsiir için okumayanlar
redsonja87
T trnkzbr
humanbeings
İnsallah kuzum , allah hepimizin dualarını kabul etsin insallah
İsmim Yeter. Duam; Allah’ım hayırlı zamanda hayırlı insanı karşıma çıkar. Evlilik niyetimde beni çok sevecek, benim de çok seveceğim, iyi günümde kötü günümde yanımda olacak, kendi ekmeğini kazanan, iyi bir meslek sahibi, merhametli, dürüst, vicdanlı, gönlüme göre bir kişiyle mutlu ve huzurlu bir yuva kurmayı nasip eyle. Bana hayırlı bir eş ve hayırlı bir anne olmayı nasip et. Ailelerimiz birbirleriyle uyumlu olsun ve bizi benimsesinler. Allah’ım senden kısmetimin açılmasını ve hakkımda hayırlı olan evlilik ve eş için bana bir yol açmanı niyaz ediyorum. Amin.humanbeings duani paylasir misin canim
Kızlarduamiz;
Esselamü aleyke eyyühen nebiyyü ve rahmetullahi ve berakatüh (salavattır)
Anlami; Ey Allah’ın has peygamberi! Selam sana. Allah Teala’nın rahmet ve bereketi de yine senin üzerine olsun.
Yukaridaki Salavati dua sahibi arkadaşımızin niyeti için kisi başı herkes 100 tane okuyacak
humanbeings
İsmim Yeter. Duam; Allah’ım hayırlı zamanda hayırlı insanı karşıma çıkar. Evlilik niyetimde beni çok sevecek, benim de çok seveceğim, iyi günümde kötü günümde yanımda olacak, kendi ekmeğini kazanan, iyi bir meslek sahibi, merhametli, dürüst, vicdanlı, gönlüme göre bir kişiyle mutlu ve huzurlu bir yuva kurmayı nasip eyle. Bana hayırlı bir eş ve hayırlı bir anne olmayı nasip et. Ailelerimiz birbirleriyle uyumlu olsun ve bizi benimsesinler. Allah’ım senden kısmetimin açılmasını ve hakkımda hayırlı olan evlilik ve eş için bana bir yol açmanı niyaz ediyorum. Amin.
redsonja87 GONULLU OKUDU
T trnkzbr
Aventuss
Kafiyesizsiir
@humangies
BenArkadaşlar akşama doğru yeni dua listemizi paylasacagim az sayıda kısa dua olmasına önem veriyorum çünkü asıl önemli olan ihlasli okumak ve sürekli okunması diye düşünüyorum yeni duamiz 100 Ya Latif Celle Celaluhu esmasi kimler katılmak ister?
redsonja87 Aventuss byebyeblackbird S sibellcim F FairyTale89
humanbeings
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?