BEKAR KARDEŞLERİMİN DUA GRUBU

humanbeings duani paylasir misin canim
İsmim Yeter. Duam; Allah’ım hayırlı zamanda hayırlı insanı karşıma çıkar. Evlilik niyetimde beni çok sevecek, benim de çok seveceğim, iyi günümde kötü günümde yanımda olacak, kendi ekmeğini kazanan, iyi bir meslek sahibi, merhametli, dürüst, vicdanlı, gönlüme göre bir kişiyle mutlu ve huzurlu bir yuva kurmayı nasip eyle. Bana hayırlı bir eş ve hayırlı bir anne olmayı nasip et. Ailelerimiz birbirleriyle uyumlu olsun ve bizi benimsesinler. Allah’ım senden kısmetimin açılmasını ve hakkımda hayırlı olan evlilik ve eş için bana bir yol açmanı niyaz ediyorum. Amin.
Biraz uzun bir dua oldu.

duamiz;
Esselamü aleyke eyyühen nebiyyü ve rahmetullahi ve berakatüh (salavattır)

Anlami; Ey Allah’ın has peygamberi! Selam sana. Allah Teala’nın rahmet ve bereketi de yine senin üzerine olsun.

Yukaridaki Salavati dua sahibi arkadaşımızin niyeti için kisi başı herkes 100 tane okuyacak

humanbeings
İsmim Yeter. Duam; Allah’ım hayırlı zamanda hayırlı insanı karşıma çıkar. Evlilik niyetimde beni çok sevecek, benim de çok seveceğim, iyi günümde kötü günümde yanımda olacak, kendi ekmeğini kazanan, iyi bir meslek sahibi, merhametli, dürüst, vicdanlı, gönlüme göre bir kişiyle mutlu ve huzurlu bir yuva kurmayı nasip eyle. Bana hayırlı bir eş ve hayırlı bir anne olmayı nasip et. Ailelerimiz birbirleriyle uyumlu olsun ve bizi benimsesinler. Allah’ım senden kısmetimin açılmasını ve hakkımda hayırlı olan evlilik ve eş için bana bir yol açmanı niyaz ediyorum. Amin.

redsonja87
byebyeblackbird
F FairyTale89
bcgirl
5 528mucizemmm
T trnkzbr
Aventuss
Kafiyesizsiir
humanbeings

Kafiyesizsiir canım bir dahaki sefere yeni katılmak isteyen arkadaşlar olduğunda, yeni duaya başladığımızda onları eklesen daha hakkaniyetli olmaz mı? Yani diyelim duaya 3 kişi başladık sonra başkaları dahil olmak istediğinde mevcut duayı önce 3 kişi bitirelim, yeni duaya geçince yeni arkadaşları ekleyelim. Ne dersin?

duamiz;
Esselamü aleyke eyyühen nebiyyü ve rahmetullahi ve berakatüh (salavattır)

Anlami; Ey Allah’ın has peygamberi! Selam sana. Allah Teala’nın rahmet ve bereketi de yine senin üzerine olsun.

Yukaridaki Salavati dua sahibi arkadaşımızin niyeti için kisi başı herkes 100 tane okuyacak

humanbeings

redsonja87 GONULLU OKUDU
T trnkzbr
Aventuss
Kafiyesizsiir
@humangies

Kızlar humanbeings arkadaşımız aramıza sonradan katıldığı icin duasını okuduğu üç arkadaşımız T trnkzbr Aventuss ve ben okuyacagiz diğer arkadaşlar bcgirl 5 528mucizemmm S sibellcim F FairyTale89 byebyeblackbird sizlerde isterseniz gonullu okuyabilirsiniz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…