BEKAR KARDEŞLERİMİN DUA GRUBU

byebyeblackbird arkadaşımız en son siteye cumartesi gunu girmiş T trnkzbr arkadaşımızda rahatsiz oldugu icin byebyeblackbird ile trnkzbr arkadaşımız yerine @Tospaagtd için okudum canim senin duan bitti Allah gönül muradini nasip eylesin insaAllah

Kızlar benim yarın reglim bitiyor. Biliyorum abdestsiz de okunabiliyor ama ben bu iki arkadaşın duasını yarın okuyacağım inşallah. Özellikle beklettim ☺
Tamam canim istersen bende yardımcı olurum okumanda☺

duamiz;
Esselamü aleyke eyyühen nebiyyü ve rahmetullahi ve berakatüh (salavattır)

Anlami; Ey Allah’ın has peygamberi! Selam sana. Allah Teala’nın rahmet ve bereketi de yine senin üzerine olsun.

Yukaridaki Salavati dua sahibi arkadaşımızin niyeti için kisi başı herkes 100 tane okuyacak

Kafiyesizsiir

Ismim Mine
Duam;
Allah'ım hem dinim hem dünyam hem ahiretim için hayırlı olan iki cihanda da senin razi olacağın okumuş eğitimli kültürlü dengim olan yaşıma uygun karşılıklı birbirimizi çok sevip sayacagimiz ailesi yakinlari ailemi ve beni sevip saygi duyan gönlüme göre biriyle yuvami kurup çocuklarımın olmasını nasip eyle burdaki tüm bekar kardeşlerime gönül muratlarina göre biriyle yuvalarını kurmayı tez vakitte nasip eyle
Amin

redsonja87
byebyeblackbird
F FairyTale89
bcgirl
S sibellcim
@tospaagdt OKUDU
T trnkzbr
Aventuss
Kafiyesizsiir

Kızlar Rahatsızdım o yüzden biraz uzak kaldım kusura bakmayın Kafiyesizsiir acaba kimlere okuyamadığımın bilgisini verir miain bugün tamamlayayım inşAllah

Minenin niyetine okudum Allah gönlüne göre versin inşallah

Canım senin için okudum. Tuğçe ve ebru için de okumuştum, okuya okuya geliyordum sonra gördüm sen de okumuşsun benim yerime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…