Okunur salâvat oldugu icinRegl iken okunuyor mu bayanlar
Ona göre okuyacağım
Okudum canım sağolOkunur salâvat oldugu icin
Evet salavat olduğu için okunabiliyormuşRegl iken okunuyor mu bayanlar
Ona göre okuyacağım
Evet canimRegl iken okunuyor mu bayanlar
Ona göre okuyacağım
Tamam canim istersen bende yardımcı olurum okumanda☺Kızlar benim yarın reglim bitiyor. Biliyorum abdestsiz de okunabiliyor ama ben bu iki arkadaşın duasını yarın okuyacağım inşallah. Özellikle beklettim ☺
Canım yarın kalan iki arkadaşı da ve senin duanı da tamamlayacağım inşallahbyebyeblackbird arkadaşımızın yerine T trnkzbr için okudum T trnkzbr için okumayan redsonja87 arkadaşımız kaldı kuzum istersen okuma da yardımcı olurum ☺
Canim senin yerine ben okudum okumadigin kişilere sen bana okuyacaksin sadeceKızlar Rahatsızdım o yüzden biraz uzak kaldım kusura bakmayınKafiyesizsiir acaba kimlere okuyamadığımın bilgisini verir miain bugün tamamlayayım inşAllah
Minenin niyetine okudum Allah gönlüne göre versin inşallahduamiz;
Esselamü aleyke eyyühen nebiyyü ve rahmetullahi ve berakatüh (salavattır)
Anlami; Ey Allah’ın has peygamberi! Selam sana. Allah Teala’nın rahmet ve bereketi de yine senin üzerine olsun.
Yukaridaki Salavati dua sahibi arkadaşımızin niyeti için kisi başı herkes 100 tane okuyacak
Kafiyesizsiir
Ismim Mine
Duam;
Allah'ım hem dinim hem dünyam hem ahiretim için hayırlı olan iki cihanda da senin razi olacağın okumuş eğitimli kültürlü dengim olan yaşıma uygun karşılıklı birbirimizi çok sevip sayacagimiz ailesi yakinlari ailemi ve beni sevip saygi duyan gönlüme göre biriyle yuvami kurup çocuklarımın olmasını nasip eyle burdaki tüm bekar kardeşlerime gönül muratlarina göre biriyle yuvalarını kurmayı tez vakitte nasip eyle
Amin
redsonja87
byebyeblackbird
F FairyTale89
bcgirl
S sibellcim
@tospaagdt OKUDU
T trnkzbr
Aventuss
Kafiyesizsiir
Canım senin için okudum. Tuğçe ve ebru için de okumuştum, okuya okuya geliyordum sonra gördüm sen de okumuşsun benim yerime.duamiz;
Esselamü aleyke eyyühen nebiyyü ve rahmetullahi ve berakatüh (salavattır)
Anlami; Ey Allah’ın has peygamberi! Selam sana. Allah Teala’nın rahmet ve bereketi de yine senin üzerine olsun.
Yukaridaki Salavati dua sahibi arkadaşımızin niyeti için kisi başı herkes 100 tane okuyacak
Kafiyesizsiir
Ismim Mine
Duam;
Allah'ım hem dinim hem dünyam hem ahiretim için hayırlı olan iki cihanda da senin razi olacağın okumuş eğitimli kültürlü dengim olan yaşıma uygun karşılıklı birbirimizi çok sevip sayacagimiz ailesi yakinlari ailemi ve beni sevip saygi duyan gönlüme göre biriyle yuvami kurup çocuklarımın olmasını nasip eyle burdaki tüm bekar kardeşlerime gönül muratlarina göre biriyle yuvalarını kurmayı tez vakitte nasip eyle
Amin
redsonja87
byebyeblackbird
F FairyTale89
bcgirl
S sibellcim
@tospaagdt OKUDU
T trnkzbr
Aventuss
Kafiyesizsiir
Tamm canım :)Canim senin yerine ben okudum okumadigin kişilere sen bana okuyacaksin sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?