BEKAR KARDEŞLERİMİN DUA GRUBU

Duamiz Ya Latif Celle Celaluhu esmasi

kişi başı herkes dua sahibi için 100 tane okuyacak

okuma suresi bir gündür

Liste alıma kapalıdır

redsonja87 nin duası;
Hayırlısıyla geç olmadan güç olmadan, beni bir ömür boyu mutlu edecek, yanında mutlu huzurlu rahat olacağım, ahlaklı ve terbiyeli, beni çok sevip sayacak ve çok mutlu olacağım, dünyamı ve ahiretimi güzelleştirecek bana denk biri ile mutlu bir evlilik yapmayı nasip et Allah’ım.

Aventuss
S sibellcim
F FairyTale89
byebyeblackbird
redsonja87
humanbeings
Kafiyesizsiir OKUDU

Duamiz Ya Latif Celle Celaluhu esmasi

kişi başı herkes dua sahibi için 100 tane okuyacak

okuma suresi bir gündür

Liste alıma kapalıdır

humanbeings Yeter in duası;

İsmim Yeter. Duam; Allah’ım hayırlı zamanda hayırlı insanı karşıma çıkar. Evlilik niyetimde beni çok sevecek, benim de çok seveceğim, iyi günümde kötü günümde yanımda olacak, kendi ekmeğini kazanan, iyi bir meslek sahibi, merhametli, dürüst, vicdanlı, gönlüme göre bir kişiyle mutlu ve huzurlu bir yuva kurmayı nasip eyle. Bana hayırlı bir eş ve hayırlı bir anne olmayı nasip et. Ailelerimiz birbirleriyle uyumlu olsun ve bizi benimsesinler. Allah’ım senden kısmetimin açılmasını ve hakkımda hayırlı olan evlilik ve eş için bana bir yol açmanı niyaz ediyorum. Amin.

Aventuss
S sibellcim
F FairyTale89
byebyeblackbird
redsonja87
humanbeings
Kafiyesizsiir OKUDU

Kizlar listeleri bilerek hızlı paylaştım çünkü netim bitecek cuma gunu yenilenecek lütfen okumalarimizi yapalım

Kizlar listeleri bilerek hızlı paylaştım çünkü netim bitecek cuma gunu yenilenecek lütfen okumalarimizi yapalım
Canım çok saol. Sen iyi toparlıyorsun ekibi eğer internetin seni zorlayacaksa, biraz ara verip cuma günü tekrar başlarız.

Ben de okudum :)

Ben okudum :)

Merhaba kızlar neler okuyorsunuz? Beni de aranıza alır mısınız bekar bir kız kardeşiniz olarak dua listesine katılmayı çok isterim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…