- 24 Temmuz 2019
- 6.808
- 10.057
- 198
redsonja87 ve Yeter icin okudum Allah kabul etsinKizlar listeleri bilerek hızlı paylaştım çünkü netim bitecek cuma gunu yenilenecek lütfen okumalarimizi yapalım
Allah razı olsun canımKizlar listeleri bilerek hızlı paylaştım çünkü netim bitecek cuma gunu yenilenecek lütfen okumalarimizi yapalım
Canım çok saol. Sen iyi toparlıyorsun ekibiKizlar listeleri bilerek hızlı paylaştım çünkü netim bitecek cuma gunu yenilenecek lütfen okumalarimizi yapalım
Ben de okudum :)Duamiz Ya Latif Celle Celaluhu esmasi
kişi başı herkes dua sahibi için 100 tane okuyacak
okuma suresi bir gündür
Liste alıma kapalıdır
redsonja87 nin duası;
Hayırlısıyla geç olmadan güç olmadan, beni bir ömür boyu mutlu edecek, yanında mutlu huzurlu rahat olacağım, ahlaklı ve terbiyeli, beni çok sevip sayacak ve çok mutlu olacağım, dünyamı ve ahiretimi güzelleştirecek bana denk biri ile mutlu bir evlilik yapmayı nasip et Allah’ım.
Aventuss
S sibellcim
F FairyTale89
byebyeblackbird
redsonja87
humanbeings
Kafiyesizsiir OKUDU
Ben okudum :)Duamiz Ya Latif Celle Celaluhu esmasi
kişi başı herkes dua sahibi için 100 tane okuyacak
okuma suresi bir gündür
Liste alıma kapalıdır
humanbeings Yeter in duası;
İsmim Yeter. Duam; Allah’ım hayırlı zamanda hayırlı insanı karşıma çıkar. Evlilik niyetimde beni çok sevecek, benim de çok seveceğim, iyi günümde kötü günümde yanımda olacak, kendi ekmeğini kazanan, iyi bir meslek sahibi, merhametli, dürüst, vicdanlı, gönlüme göre bir kişiyle mutlu ve huzurlu bir yuva kurmayı nasip eyle. Bana hayırlı bir eş ve hayırlı bir anne olmayı nasip et. Ailelerimiz birbirleriyle uyumlu olsun ve bizi benimsesinler. Allah’ım senden kısmetimin açılmasını ve hakkımda hayırlı olan evlilik ve eş için bana bir yol açmanı niyaz ediyorum. Amin.
Aventuss
S sibellcim
F FairyTale89
byebyeblackbird
redsonja87
humanbeings
Kafiyesizsiir OKUDU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?