BEKAR KARDEŞLERİMİN DUA GRUBU

Feslegen nin giyabinda onceki duasini da paylaşalım Allah kabul etsin

Ismim Mine
Duam;
Allah'ım hem dinim hem dünyam hem ahiretim için hayırlı olan iki cihanda da senin razi olacağın okumuş eğitimli kültürlü dengim olan yaşıma uygun karşılıklı birbirimizi çok sevip sayacagimiz ailesi yakinlari ailemi ve beni sevip saygi duyan gönlüme göre biriyle yuvami kurup çocuklarımın olmasını nasip eyle burdaki tüm bekar kardeşlerime gönül muratlarina göre biriyle yuvalarını kurmayı tez vakitte nasip eyle
Amin

Merhaba kızlar neler okuyorsunuz? Beni de aranıza alır mısınız bekar bir kız kardeşiniz olarak dua listesine katılmayı çok isterim :))
Merhaba. Kısa sürede daha çok dua okumak adına kısa dualar, salavatlar ya da zikirler okuyoruz. Şu an için liste alıma kapalı ancak yeni duaya geçtiğimiz zaman sizi ekleriz eğer hala katılmak isterseniz.

Arkadaslar kandiliniz mübarek olsun inşallah bu gece de bibirimize dua edelim bu gecenin hurmetine herkesin niyetleri dualari kabul olur inşallah tez vakitte
Hep dualarimdasiniz isim isim kandil günü de dua ettim Allah dualarimizi kabul edecek insaAllah

Hepinizin ağzına yüreğine sağlık dua arkadaslarim ☺bu mübarek aylar hürmetine tez vakitte hepimizin dualari kabul olur insaAllah ☺

Canlar yeni duamiz isterseniz S sibellcim yazmıştı Furkan suresinden bir ayetti isterseniz onu okuyalım başka dua önerisi olan varsa yazsın kararlastirip yarın yeni listeye geçelim insaAllah ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…