- 24 Temmuz 2015
- 2.315
- 4.526
- 133
- 31
Feslegen nin giyabinda onceki duasini da paylaşalım Allah kabul etsinArkadaslar merhaba sanirimKafiyesizsiir arkadasimizin neti bitti ve sanirim tek onun duasi kaldi adi Mine ydi onun icin de zikrimizi okuyalim ve bu zikri de tamamlayalim
,humanbeings ,Aventuss F FairyTale89 byebyeblackbird redsonja87 humanbeings Kafiyesizsiir
Merhaba. Kısa sürede daha çok dua okumak adına kısa dualar, salavatlar ya da zikirler okuyoruz. Şu an için liste alıma kapalı ancak yeni duaya geçtiğimiz zaman sizi ekleriz eğer hala katılmak isterseniz.Merhaba kızlar neler okuyorsunuz? Beni de aranıza alır mısınız bekar bir kız kardeşiniz olarak dua listesine katılmayı çok isterim :))
Merhaba. Kısa sürede daha çok dua okumak adına kısa dualar, salavatlar ya da zikirler okuyoruz. Şu an için liste alıma kapalı ancak yeni duaya geçtiğimiz zaman sizi ekleriz eğer hala katılmak isterseniz.
Yeni duaya geçmedik ki henüz, bu ekibin okuması tamamlandı mı ki? 5 528mucizemmmKızlar yeni listeniz
Aventuss
S sibellcim
F FairyTale89
byebyeblackbird
redsonja87
humanbeings
Kafiyesizsiir
love_story
Canım listeyi ayarladım zaten mine cuma gününe kadar giriş yapıp ayarlaması yapıcak yeni arkadşaımız katıldı onu yazdımYeni duaya geçmedik ki henüz, bu ekibin okuması tamamlandı mı ki? 5 528mucizemmm
Arkadaslar kandiliniz mübarek olsun inşallah bu gece de bibirimize dua edelim bu gecenin hurmetine herkesin niyetleri dualari kabul olur inşallah tez vakitteKızlar yeni listeniz
Aventuss
S sibellcim
F FairyTale89
byebyeblackbird
redsonja87
humanbeings
Kafiyesizsiir
love_story
Hep dualarimdasiniz isim isim kandil günü de dua ettim Allah dualarimizi kabul edecek insaAllahArkadaslar kandiliniz mübarek olsun inşallah bu gece de bibirimize dua edelim bu gecenin hurmetine herkesin niyetleri dualari kabul olur inşallah tez vakitte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?