BEKAR KARDEŞLERİMİN DUA GRUBU

Kızlar yeni duamiz Furkan suresi 74.ayeti kişi başı herkes dua sahibi için aşağıdaki ayeti 21 tane okuyacak

Furkan süresi 74 ncü Âyet-i Kerim;

وَالَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّيَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا
“Vellezîne yekûlûne rabbenâ heb lenâ min ezvâcinâ ve zurriyyâtinâ kurrate a’yunin vec’alnâ lil muttakîne imâmâ(imâmen).”

“Ey Rabbimiz! Eşlerimizi ve çocuklarımızı bize göz aydınlığı kıl ve bizi Allah’a karşı gelmekten sakınanlara önder eyle” diyenlerdir.

Abdest şartı vardır mazeretli kişiler daha sonra okuyacak

süre bir gündür

liste alıma kapalıdır

S sibellcim Sibel in duası;
Allahim kendimize denk dunyamizi ve ahiretimizi güzelleştirecek güzel ahlaklı bir kulunla hayirli bir evlilik nasip et bana da isteyen butun arkadaslarima da. Amin

Aventuss
S sibellcim
byebyeblackbird
redsonja87
humanbeings
Kafiyesizsiir
love_story

Kızlar yeni duamiz Furkan suresi 74.ayeti kişi başı herkes dua sahibi için aşağıdaki ayeti 21 tane okuyacak

Furkan süresi 74 ncü Âyet-i Kerim;

وَالَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّيَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا
“Vellezîne yekûlûne rabbenâ heb lenâ min ezvâcinâ ve zurriyyâtinâ kurrate a’yunin vec’alnâ lil muttakîne imâmâ(imâmen).”

“Ey Rabbimiz! Eşlerimizi ve çocuklarımızı bize göz aydınlığı kıl ve bizi Allah’a karşı gelmekten sakınanlara önder eyle” diyenlerdir.

Abdest şartı vardır mazeretli kişiler daha sonra okuyacak

süre bir gündür

liste alıma kapalıdır

redsonja87 duası;
Hayırlısıyla geç olmadan güç olmadan, beni bir ömür boyu mutlu edecek, yanında mutlu huzurlu rahat olacağım, ahlaklı, terbiyeli ve sadık, beni çok sevip sayacak ve çok mutlu olacağım, dünyamı ve ahiretimi güzelleştirecek bana denk biri ile mutlu bir evlilik yapmayı nasip et Allah’ım.

Aventuss
S sibellcim
redsonja87
humanbeings
Kafiyesizsiir
love_story
byebyeblackbird

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…