- 24 Temmuz 2015
- 2.315
- 4.527
- 133
- 31
Benim için de lütfen hayırlı evlilik için dua lütfen Allah razı olsun simdidenKızlar şu anda 9 kişiyiz maşallah
@Aventuss, @bizamaninmeleki, S Sarya41 velibrary_ arkadaşlarımız bu hafta muaf. Ancak tamamlayacaklar. Listeleri en dikkatli şekilde tutmaya çalışıyorum, o yüzden içiniz rahat olsun herkes birbirinin duasını tamamlayacak inşallah. Pazar günü Taha suresi ve Ya Cami esması için hepimiz için tamamlanan listeleri paylaşacağım ☺ Şaşırdığım, eksik kaldığım yerler olursa hakkınızı helal edin
Canım Allah hepimize hayırlı kısmetler nasip etsin inşallahBenim için de lütfen hayırlı evlilik için dua lütfen Allah razı olsun simdiden
Ayy evet çok teşekkür ederim inşallah hayırlı kismetler olurCanım Allah hepimize hayırlı kısmetler nasip etsin inşallahDiğer duamızın listesine seni de alalım istersen, bir dua belirleyip onu birbirimizin niyetine okuyoruz ☺
Birine verebileceğin en güzel hediye duadır.
Duamız; Taha süresi ilk 12 ayeti ve ‘Ya Cami’ esması.
Duasına niyet edeceğimiz arkadaşımız için ilk 12 ayeti 21 defa okuyalım ve 114 defa Ya Cami esmasını çekelim. Muaf olan arkadaşlarımız sadece 114 kere Ya Cami esmasını okuyacak. Süremiz 1 gün ☺ Arapça bilenler Taha suresini Arapça okursa çok daha güzel olur. Burada paylaşamadım.
Ya cami esmasının anlamı: İstediğini, istediği zaman, istediği yerde toplayan, insanları kıyamet günü hesap için toplayan, birbirine benzeyen, benzemeyen veya birbirinin zıddı olan varlıkları bir araya, istediğini istediği şekilde toplayan.
▪Taha Suresi ilk 12 ayet
Bismillahirrahmanirrahim
1. Taha
2. Ma enzelna aleykel kur’ane li teşka
3. İlla tezkiratel limey yahşa
4. Tenziylem mimmen halekal erda ves semavatil ula
5. Errahmanü alel arşisteva
6. Lehu ma fis semavati ve ma fil erdı ve ma beynehüma ve ma tahtes sera
7. Ve in techer bil kavli fe innehu ya’lemüs sirra ve ahfa
8.Allahü la ilahe illa hu lehül esmaül husna
9. Ve hel etake hadiysü musa
10. İz raa naran fe kale li ehlihimküsu innı anestü naral leallı atıküm minha bi kabesin ev ecidü alen nari hüda
11. Felemma etaha nudiye ya musa
12. İnnı ene rabbüke fahla’ na’leyk inneke bil vadil mukaddesi tuva
denizaslim Emine’nin duası: Herşeyden çok rabbini sonra peygamber efendimizi sonra beni , evlatlarını ve ailesini sevecek imanlı, merhametli, cömert, fedakar ve yumuşak huylu onun bana bakıp şükredeceği benim ona bakıp şükredeğim ömür boyu birbirimize muhabbetle bağlı olacağımız dünya ve ahiret için hayırlı bir evliliği rabbim peygamber efendimizin (sav) ve rahmetinin yüzü suyu hürmetine nasip etsin.
Benimle beraber ne kadar isteyen arkadaşım varsa onlara da hayırlısı ile mutlu bir yuva nasip etsin.Amin.
love_story (Taha+Ya cami)
S sibellcim (Taha+Ya cami)
denizaslim (Taha+Ya cami)
Pinkpotter (Taha+Ya cami)
humanbeings (Taha+Ya cami)
S Sarya41 (Ya cami)
library_ (Ya cami)
İçinde Allah korkusu ve sevgisi olan, beni çok seven, dürüst, imanlı, çalışkan, yakışıklı, temiz, güvenilir ve maddi durumu iyi olan bir kulunla benim gönlümü hayırlısıyla birleştir Allah ım. İki cihanda da bizlere huzur, sağlık ve afiyet nasip eyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?