BEKAR KARDEŞLERİMİN DUA GRUBU

Canım ben bu gruptan muaf olsam problem olur mu bu defalık cunku cok fazla olcak toplu halde de . Bitince beni alsanız daha iyi olur.

Kızlar şu anda 9 kişiyiz maşallah
Aventuss , Bizguzellikkk , S Sarya41 ve library_ arkadaşlarımız bu hafta muaf. Ancak tamamlayacaklar. Listeleri en dikkatli şekilde tutmaya çalışıyorum, o yüzden içiniz rahat olsun herkes birbirinin duasını tamamlayacak inşallah. Pazar günü Taha suresi ve Ya Cami esması için hepimiz için tamamlanan listeleri paylaşacağım Şaşırdığım, eksik kaldığım yerler olursa hakkınızı helal edin

Sağol kuzum. Kusura bakmayın. Diğer duada baslayınca unutmayın benii:)
Yarında Hıdırellez . Madeni parayı kırmızı kurdeleye sarıp gul agacının kenarına koymak veyahut asmak iyiymiş. Dilekler için , benım etrafımda gül ağacı yok ama sizde varsa yapabilirsinizz

Arkadaşlar ben 114 kere Ya Cami esmasini okudum . Allah kabul etsin insAllah.

Canlarım bugün yeni arkadaşımızın duasını paylaşmayacağım. Bunları tamamlayalım inşallah

Ben Sibel için okuyacağım. Ancak bu akşam ev taşıdım yetiştiremedim yarın okuyacağım bilginiz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…