- 7 Mart 2013
- 1.049
- 1.243
- 333
Merhaba canım. Özlem arkadaşımızın niyetine 21 tane Fetih suresinin ilk 12 ayetini bir de 114 kere Ya cami esmasını okuyoruz. Dilersen hemen oku, seni de listeye yazayım
Evet canım hakkınızı helal edin dualardan aklım karıştıCanımm 21 taha olucaktı değil mi ☺
Tamam canım bu duaya seni katmıyorumCanım ben bu gruptan muaf olsam problem olur mu bu defalık cunku cok fazla olcak toplu halde de . Bitince beni alsanız daha iyi olur.
GÜNCELLEME:
Kızlar şöyle de yapabiliriz isterseniz muaf olanlar sadece ‘Ya Cami’ esmasını okusun 114 kere. Onların sırası gelince biz de onlar için ‘114 Ya Cami’ okuruz. Diğer türlüAventuss arkadaşımızın dediği gibi sizin için okuyup bitirmek zor olacak.
Bizguzellikkk S Sarya41 library_
Arkadaşlar ben 114 kere Ya Cami esmasini okudum . Allah kabul etsin insAllah.GÜNCELLEME:
Kızlar şöyle de yapabiliriz isterseniz muaf olanlar sadece ‘Ya Cami’ esmasını okusun 114 kere. Onların sırası gelince biz de onlar için ‘114 Ya Cami’ okuruz. Diğer türlüAventuss arkadaşımızın dediği gibi sizin için okuyup bitirmek zor olacak.
Bizguzellikkk S Sarya41 library_
Evet canım hakkınızı helal edin dualardan aklım karıştısonra aşağıya düzelttim.
Özlem arkadaşımız için okudum.love_story Özlem’in Taha suresi ilk 12 ayet ve 114 ya cami okuması
love_story (Taha+Ya cami okudu)
S Sarya41 (Taha+Ya cami okudu)
S sibellcim (Taha+Ya cami okudu)
denizaslim (Taha+Ya cami okudu)
humanbeings (Taha+Ya cami okudu)
library_ (Taha muaf, Ya cami okudu)
Bizguzellikkk (Taha muaf, 114 ya cami okuyacak)
Pinkpotter (Taha+Ya cami okuyacak)
Sibel arkadaşımız için okudumS sibellcim Sibel’in Taha suresi ilk 12 ayet ve 114 ya cami okuması
S sibellcim (Taha+Ya cami okudu)
love_story (Taha+Ya cami okudu)
humanbeings (Taha+Ya cami okudu)
S Sarya41 (Taha muaf, 114 Ya cami okudu)
library_ (Taha muaf, 114 ya cami okudu)
denizaslim (Taha+Ya cami okuyacak)
Pinkpotter (Taha+Ya cami okuyacak)
Bizguzellikkk (Ya cami okuyacak)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?