BEKAR KARDEŞLERİMİN DUA GRUBU

Yenercim okudum senin için Allah muradını nasp etsin insallah cok uzun olmazsa beni eklersen canım bu sıra odaklanamamıyorum

V Vishnu canım benim duamdan sonra yeni listeye geçeceğiz. Ekleyeyim mi seni ☺
Evet çok sevinirim bir de yeni duamız belli mi? Rahman suresinin kısmet için güzel bir sure olduğunu öğrendim hatta rüyamda gördüm onu okumaya başlamak istiyorum 21 gün eğer dilerseniz hep beraber ona da başlayabiliriz

Son düzenleme:
Ne güzel canım biz genelde kısa duaları tercih ediyoruz okuma açısından hepimize kolaylık olsun diye. Mesela daha önce Taha suresi ilk 12 ayeti okuduk, Ya cami esmasını okuduk, Salavat-ı Fatih okuduk, bir de son olarak Besmele hizbi duamızı okuduk.

Bir kaç kere okuyalım deyip sonra başka bir şeyler tercih etmiştik. 313 Fatiha’ya başlayalım mı kızlar? 313 sayısını aramızda bölüşüp okuruz. Bu dua süresinde müsait durumda olmayan da 489 Ya Fettah esmasını okur duası yapılan arkadaşımız için.

Aslında çok uzun değil 11 salavat 3 Rahman 11 salavat şeklinde hergün ama ben çoğunluğa uyarım. Neye karar verirseniz beni de ekleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…