- 7 Mart 2013
- 1.049
- 1.243
- 333
Amin canım Allah razı olsun ben de senin için okudum Allah kabul etsin, oldu sevincini yaşatsın inşallah hepimize
Merhaba hoşgeldin. Bir dua belirleyip dua listemizdeki arkadaşlarımız için sırasıyla belirlediğimiz duayı okuyoruz. Dilersen yeni listeye ekleyebilirimMerhaba arkadaşlar, bende aranıza katılmak istiyorum
evet çok isterim, hatta şuan devam eden grubunuz varsa onada katılabilirimMerhaba hoşgeldin. Bir dua belirleyip dua listemizdeki arkadaşlarımız için sırasıyla belirlediğimiz duayı okuyoruz. Dilersen yeni listeye ekleyebilirim
Hoşgeldin aramıza.evet çok isterim, hatta şuan devam eden grubunuz varsa onada katılabilirim
Teşekkür ederimHoşgeldin aramıza.yarın yeni listeye başlayacağız. Oraya ekliyorum seni ☺
Evet çok sevinirim
Ne güzelEvet çok sevinirimbir de yeni duamız belli mi? Rahman suresinin kısmet için güzel bir sure olduğunu öğrendim hatta rüyamda gördüm onu okumaya başlamak istiyorum 21 gün eğer dilerseniz hep beraber ona da başlayabiliriz
Aslında çok uzun değil 11 salavat 3 Rahman 11 salavat şeklinde hergün ama ben çoğunluğa uyarım. Neye karar verirseniz beni de ekleyinNe güzelcanım biz genelde kısa duaları tercih ediyoruz okuma açısından hepimize kolaylık olsun diye. Mesela daha önce Taha suresi ilk 12 ayeti okuduk, Ya cami esmasını okuduk, Salavat-ı Fatih okuduk, bir de son olarak Besmele hizbi duamızı okuduk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?