Evet, Kadir gecesine özel toplu dua yapalım o zaman. Yasin suresinin son 2 ayetini 1001 kez okuyalım aramızda paylaşıp. Ayrıca bu grupta bulunan tüm kardeşlerimizin niyetine 1 fetih 1 Yasin okuyalım. Mazeretli olan var mı bugün için? Şu an 11 kişiyiz. Hepimize 91 tane düşüyor.Kızlar birde malum yarın kadir gecesi isterseniz bir kişiye değil de hepimiz için niyetlenip okuyalım bu gece hepimizin birbirimize duası olsun. İster 313 Fatiha ister 313 ayet el Kürsi ya da bu ayın son on gününde Yasin suresinin son iki ayetini herhangi bir niyet için 1001 kez okuyabiliriz çok kısa ve çok etkili o da ya da hepimiz birer tane Kenzül arş duası da okuyabiliriz. Hepimiz için niyetlenip ne dersiniz ?
Hoşgeldin canım eminim senin gibi düşünen arkadaşlarım vardır aramızda, mesela benHayırlı günler arkadaşlar. 28 yaşındayım. Evlilik konusunda pek umutlu değilim. İstemek ile cesaret edememek arasındayım. Bir yandan yalnızlık daha cazip geliyor, diğer yandan da ilerleyen süreçte pişman olma ihtimali korkusu sarıyor. Dualarınıza beni de dahil edebilir misiniz? Dünya ve ahiretimiz için hayırlı olacak, merhametli ve iyi bir insanla karşılaşmayı nasip etsin Allah bizlere, tüm bekarlara.
Olur, çok memnun olurumHoşgeldin canım eminim senin gibi düşünen arkadaşlarım vardır aramızda, mesela bendilersen dua listemize ekleyeyim seni de
Merhaba ismim gizem.Kadir gecemiz mübarek olsun.
Kızlar bu geceye özel 1001 tane Yasin suresinin son iki ayetini okuyalım hepimizin niyetine.
11 kişiyiz, hepimize 91 adet düşüyor. Bir de birer adet Fetih ve Yasin okuyalım inşallah. Yeni katılan arkadaşlarımız da ismini paylaşırsa isme özel duayı paylaşayım. ☺
humanbeings (Yeter)
Aventuss (Selen)
love_story (Özlem))
S sibellcim (Sibel)
library_ (Gizem)
S Sarya41 (Serap)
denizaslim (Emine)
Y ysmn8806 (Yasemin)
Bizguzellikkk (İrem)
muhursuzpusula
V Vishnu
Kuzum 50 al bu gece bitir, Kadir gecesinde duamızı bitirmiş olalım. Seninkinin yarısını da ben aldımBende 100 alayım amayarın sabaha kalabilir canım
50 daha okudum, kalan 550Kuzum 50 al bu gece bitir, Kadir gecesinde duamızı bitirmiş olalım. Seninkinin yarısını da ben aldımkalan 600
bende 100 almıştım zaten aradaki arkadaşı farketmemişim 45050 daha okudum, kalan 550
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?