BEKAR KARDEŞLERİMİN DUA GRUBU

Kızlar birde malum yarın kadir gecesi isterseniz bir kişiye değil de hepimiz için niyetlenip okuyalım bu gece hepimizin birbirimize duası olsun. İster 313 Fatiha ister 313 ayet el Kürsi ya da bu ayın son on gününde Yasin suresinin son iki ayetini herhangi bir niyet için 1001 kez okuyabiliriz çok kısa ve çok etkili o da ya da hepimiz birer tane Kenzül arş duası da okuyabiliriz. Hepimiz için niyetlenip ne dersiniz ?

Evet, Kadir gecesine özel toplu dua yapalım o zaman. Yasin suresinin son 2 ayetini 1001 kez okuyalım aramızda paylaşıp. Ayrıca bu grupta bulunan tüm kardeşlerimizin niyetine 1 fetih 1 Yasin okuyalım. Mazeretli olan var mı bugün için? Şu an 11 kişiyiz. Hepimize 91 tane düşüyor.

Hayırlı günler arkadaşlar. 28 yaşındayım. Evlilik konusunda pek umutlu değilim. İstemek ile cesaret edememek arasındayım. Bir yandan yalnızlık daha cazip geliyor, diğer yandan da ilerleyen süreçte pişman olma ihtimali korkusu sarıyor. Dualarınıza beni de dahil edebilir misiniz? Dünya ve ahiretimiz için hayırlı olacak, merhametli ve iyi bir insanla karşılaşmayı nasip etsin Allah bizlere, tüm bekarlara.

Hoşgeldin canım eminim senin gibi düşünen arkadaşlarım vardır aramızda, mesela ben dilersen dua listemize ekleyeyim seni de

Kadir gecemiz mübarek olsun.
Kızlar bu geceye özel 1001 tane Yasin suresinin son iki ayetini okuyalım hepimizin niyetine.
11 kişiyiz, hepimize 91 adet düşüyor. Bir de birer adet Fetih ve Yasin okuyalım inşallah. Yeni katılan arkadaşlarımız da ismini paylaşırsa isme özel duayı paylaşayım.
humanbeings (Yeter)
Aventuss (Selen)
love_story (Özlem))
S sibellcim (Sibel)
library_ (Gizem)
S Sarya41 (Serap)
denizaslim (Emine)
Y ysmn8806 (Yasemin)
Bizguzellikkk (İrem)
muhursuzpusula
V Vishnu

Hoşgeldin canım eminim senin gibi düşünen arkadaşlarım vardır aramızda, mesela ben dilersen dua listemize ekleyeyim seni de
Olur, çok memnun olurum Dualarla hayırlısını istemenin en güzeli olduğunu düşünüyorum. Allah hepimizin karşısına hayırlı. iyi kullarını çıkarsın

Canlarım müsait durumda olmayan arkadaşlarımız var. O yüzden bu duamızı okuduğumuz sayı kadar eksilterek bitirelim. En son duasını hepimizin adına ben yaparım. 1001 tane ‘İnnemâ emruhû izâ erâde şey’en en yekûle lehu kun fe yekûn(yekûnu). Fe subhânellezî bi yedihî melekûtu kulli şey’in ve ileyhi turceûn(turceûne).‘ okuyoruz.
سْمِ اللّٰهِ الرَّحْمٰنِ الرَّح۪يمِ
اِنَّمَٓا اَمْرُهُٓ اِذَٓا اَرَادَ شَيْـًٔا اَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ
فَسُبْحَانَ الَّذ۪ي بِيَدِه۪ مَلَكُوتُ كُلِّ شَيْءٍ وَاِلَيْهِ تُرْجَعُونَ

101 tane aldım kalan 900

Merhaba ismim gizem.

Bende 100 tane alıyorum kalan 600

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…