- 24 Temmuz 2015
- 2.315
- 4.527
- 133
- 31
Hoşgeldin canım tabi ki ekleriz. Kaldı 250Selam ilk defa yazıyorum ismim Özlem 100 tane de ben alabilirim beni de gruba ekleyebilir misiniz
Çok teşekkür ederim, Allah razı olsun. Biraz daha alabilirim de okumadan bişey demek istemedim. Okuyayım kalırsa yine alırımHoşgeldin canım tabi ki ekleriz. Kaldı 250
Benim reglim henüz bitmediği için bu seferkine katılamıyorum ancak Cumartesi-Pazar günü başlayabilirim inşallah.denizaslim Bizguzellikkk S Sarya41 V Vishnu @rply haydi kızlar 10-20 demeyin siz de alın sizin de nefesiniz olsun bu duamızda
Ben de okudum Allah kabul etsin inşallah hayırlı evlatlar yetistirecegimiz mutlu huzurlu yuvalarimiz olsun‘Ya Vedudül Kaviül Cami’ muhabbet için okunan bir Esma. Hepimizin adına toplu olarak 100 tane okudum
Tamam canım dualarımızdasınBen bir sonraki okumaya katılamayacağım kızlar Allah şimdiden dualarınızı kabul etsin
Canim insallah evini duzenini toparlayinca defteri de bulursan anneciğininBen bir sonraki okumaya katılamayacağım kızlar Allah şimdiden dualarınızı kabul etsin
Defterdeki dua usulünü paylaştım Sibel eski sayfalarda var. Allah razı olsun hepinizden şu işlerimi bitireyim dönmek istiyorumCanim insallah evini duzenini toparlayinca defteri de bulursan anneciğininduasini da burda yapalim insallah ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?