BEKAR KARDEŞLERİMİN DUA GRUBU

Sen gönlünü Rabbine ver, Rabbin gönlüne göre verir.

Duamız; Hz. Yunus'un duası olarak geçen ve onun çaresizliği döneminde balığın karnında denizin derinliğinde söylediği bir zikirdir.

Arapçası;

Arapça okunuşu: Lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn(zâlimîne).”

Türkçe anlamı: “Senden başka ilâh yoktur. Sen her türlü noksanlıktan, eşi-ortağı olmaktan uzaksın. Şüphesiz ben kendine yazık edenlerden oldum”

Her gün 2 arkadaşımıza okuyacağız. Her bir arkadaşımızın niyetine 100 adet duamızı okuyacağız. Süremiz 1 gün

honeymilkkk Burcu’nun duası;
Bismillahirrahmanirrahim..Elhamdülillah..
Esselatu Vesselamu Aleyke Ya Resulallah..
Yüceler yücesi Rabbim, herşeye gücü yeten Allah'ım! Ol diyince olduran Rabbim. Peygamber efendimiz (s.a.v) sefaatci eyle onun hürmetine burcu kulunun karşısına efendi,merhametli,eşine sadık,Allah korkusu olan,işi iyi olan,hicbir kötü alışkanlığı olmayan,birbirlerini ömür boyu çok sevecek ve değer verecek,yuvasının kıymetini bilecek,birbirlerinin hatalarını kusurlarını görmeden her daim aşk ve muhabbet dolu gözlerle bakacak,burcunun hayal ettigi gibi birini karşısına çıkar, böyle biriyle en tez vakitte en hayırlı şekilde yuvasını kurmayı nasip et ve yuvasında bir ömür boyu; mutlu,huzurlu,sağlıklı,imanlı,aşk dolu bol mubabbetli olmayı nasip eyle..Bekletmeden hayırlı,sağlıklı,imanlı,güzel evlatlar nasip et.. Gönlündeki dualarını bilen duyan sensin hayırlısıyla tez vakitte kabul et Allah'ım..
Esselatu Vesselamu Aleyke Ya Resulallah..
Elhamdülillah..Amin..
Rabbim burcunun duasına ortak olan arkadaşlarınin da gönüllerinde ne duaları varsa biran önce hayırlısıyla kabul et..Amin..

S Sorunlu_ss Seyhan’ın duası;
Allah’ım sana dua edilince kabul ettiğin, bir şey istenince verdiğin ismin hürmetine senden istiyorum. Seyhan’a kısmetinin açılmasını nasip eyle ve dini, dünyası ve ahireti için hayırlı olan, onu her daim huzurlu, mutlu hissettirecek evlilik ve eş için bir yol aç. Kalbine inşirah ferahlığı ver. Yalnızlıkla imtihan etme. Gönlünü nasibinden başkasıyla yorma, yüreğinde merhamet, yüreğinde iyilik, yüreğinde güzellik olan insanları karşısına çıkar. Merhametsizleri yoluna yoldaş etme Allah’ım. Kusur görmeden muhabbet ile bakan gözler nasip eyle. Geç olmadan güç olmadan hayırlısıyla duasının çok şükür oldu sevincini yaşat.

love_story
S sibellcim
library_
O ozlemem
sacmalamayin
humanbeings
aypare ackerman
Seninpandan
Y Ylnzbrrn
S selametle66

Sen gönlünü Rabbine ver, Rabbin gönlüne göre verir.

Duamız; Hz. Yunus'un duası olarak geçen ve onun çaresizliği döneminde balığın karnında denizin derinliğinde söylediği bir zikirdir.

Arapçası;

Arapça okunuşu: Lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn(zâlimîne).”

Türkçe anlamı: “Senden başka ilâh yoktur. Sen her türlü noksanlıktan, eşi-ortağı olmaktan uzaksın. Şüphesiz ben kendine yazık edenlerden oldum”

Her gün 2 arkadaşımıza okuyacağız. Her bir arkadaşımızın niyetine 100 adet duamızı okuyacağız. Süremiz 1 gün

Seninpandan Leyla’nın duası;
Allah'ım gönlümdekini en iyi sen biliyorsun. Bunu hem dünyamı hem ahiretimi kolaylaştıracak şekilde nasip et. Zorlaştırma , kolaylaştır. Ailemin gönül rızası ile olmasını nasip et. Beni çok sevecek birini en kısa zamanda karşıma çıkar.

Y Ylnzbrrn Berrin’in duası;
Allahim Berrin'e tez vakitte hem dünyası hemde ahireti için hayırlı, mutlu olacağı , pişmanlık duymayacaği bir eş nasip et, Dua eden arkadaşlari da isteklerine ulaştır..

love_story
S sibellcim
O ozlemem
library_
sacmalamayin
honeymilkkk
humanbeings
S Sorunlu_ss
S selametle66
aypare ackerman
P Prhp

Kıymetli dua arkadaşlarım benim ve Leyla arkadaşımızın dua günü cumaya denk gelmiş, rica etsem müsait olursanız sela ile ezan arası bir vakitte okuyabilir misiniz, Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…