- 24 Temmuz 2015
- 2.315
- 4.527
- 133
- 31
Her iki arkadaş için okudum Rabb'im kabul etsin aminhoneymilkkk ve S Sorunlu_ss için okumayanlar;
library_
sacmalamayin (mazeretli)
Y Ylnzbrrn
S selametle66
aypare ackerman
Okudum arkadaslar, Allah kabul etsinhoneymilkkk ve S Sorunlu_ss için okumayanlar;
library_
sacmalamayin (mazeretli)
Y Ylnzbrrn
S selametle66
aypare ackerman
Kıymetli dua arkadaşlarım benim ve Leyla arkadaşımızın dua günü cumaya denk gelmiş, rica etsem müsait olursanız sela ile ezan arası bir vakitte okuyabilir misiniz, Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallahSen gönlünü Rabbine ver, Rabbin gönlüne göre verir.
Duamız; Hz. Yunus'un duası olarak geçen ve onun çaresizliği döneminde balığın karnında denizin derinliğinde söylediği bir zikirdir.
Arapçası;
Arapça okunuşu: Lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn(zâlimîne).”
Türkçe anlamı: “Senden başka ilâh yoktur. Sen her türlü noksanlıktan, eşi-ortağı olmaktan uzaksın. Şüphesiz ben kendine yazık edenlerden oldum”
Her gün 2 arkadaşımıza okuyacağız. Her bir arkadaşımızın niyetine 100 adet duamızı okuyacağız. Süremiz 1 gün
Seninpandan Leyla’nın duası;
Allah'ım gönlümdekini en iyi sen biliyorsun. Bunu hem dünyamı hem ahiretimi kolaylaştıracak şekilde nasip et. Zorlaştırma , kolaylaştır. Ailemin gönül rızası ile olmasını nasip et. Beni çok sevecek birini en kısa zamanda karşıma çıkar.
Y Ylnzbrrn Berrin’in duası;
Allahim Berrin'e tez vakitte hem dünyası hemde ahireti için hayırlı, mutlu olacağı , pişmanlık duymayacaği bir eş nasip et, Dua eden arkadaşlari da isteklerine ulaştır..
love_story
S sibellcim
O ozlemem
library_
sacmalamayin
honeymilkkk
humanbeings
S Sorunlu_ss
S selametle66
aypare ackerman
P Prhp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?