BEKAR KARDEŞLERİMİN DUA GRUBU

Duamız; 1000 ihlas suresi
Dua sahibi 87, dua arkadaşları 83 adet besmeleyle birlikte ihlas suresi okuyacak.
Duası yapılacak kişi; Seninpandan
Leyla’nın duası;
Allahım senden hem dünyamı hem ahiretimi kolaylaştıracak, hayırlı,salih, dindar, ahlaklı biriyle evlilik yapmayı istiyorum. Bana göz aydınlığım olacak bir eş nasip et. Korkuma sebep olan sıkıntılarımı gider. Evlilik yolumu herkesin gönül rızası ile kolaylaştır.
Son tarih; 16.08.2020/17.00
Abdestli ve besmeleyle okuyalım, süreye dikkat edelim lütfen. Dualarımız gecikmesin ve beklemesin. Allah hepimizin dualarını hayırlısıyla kabul etsin ❤
love_story
Seninpandan
Y Ylnzbrrn
kadriyana
aypare ackerman
S sibellcim
sacmalamayin
library_
honeymilkkk
humanbeings
S Sorunlu_ss
braindamage

Leyla için okudum Allah kabul etsin

Duamız; 1000 ihlas suresi
Dua sahibi 87, dua arkadaşları 83 adet besmeleyle birlikte ihlas suresi okuyacak.
Duası yapılacak kişi; honeymilkkk
Burcu’nun duası;
Olmazları olduran, herseye gucu yeten Allahim! Ol diyince olduran Rabbim..Peygamber efendimiz(sav) hurmetine burcu kulunun istediği gibi merhametli, efendi, imanli,birbirlerine her daim değer verecekleri birini karşısına çıkar..Öyle biriyle en tez vakitte en hayirli sekilde yuvasini kurmayi nasip eyle Ya Rabbi..Yuvasinda bir ömür boyunca mutlu,huzurlu,sağlıklı,imanlı,aşk dolu,bol muhabbetli olmayı nasip eyle..Birbirlerinin hatalarını kusurlarını gormeden her daim ask dolu,muhabbet dolu gözlerle birbirlerine bakmalarini nasip eyle Ya Rabbi..Bekletmden hayirli,saglikli,imanli,guzel evlatlar nasip eyle Ya Rabbi..
Son tarih; 17.08.2020/17.00
Abdestli ve besmeleyle okuyalım, süreye dikkat edelim lütfen. Dualarımız gecikmesin ve beklemesin. Allah hepimizin dualarını hayırlısıyla kabul etsin ❤
love_story
Seninpandan
Y Ylnzbrrn
kadriyana
aypare ackerman
S sibellcim
sacmalamayin
library_
honeymilkkk
humanbeings
S Sorunlu_ss
braindamage

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…