BEKAR KARDEŞLERİMİN DUA GRUBU

Kızlr. Herkese merhaba merak ettim bu dua sürecinde karşısına kısmet çıkanlar oldu mu ?Olanlar varsa buraya paylaşırmısınız? Hem bizede umut olur daha şevkle dua ederiz

Kızlr. Herkese merhaba merak ettim bu dua sürecinde karşısına kısmet çıkanlar oldu mu ?Olanlar varsa buraya paylaşırmısınız? Hem bizede umut olur daha şevkle dua ederiz
Canım ben kendi adıma konuşayım, ben eskiden çok fazla okurdum burda özellikle salatı tefriciyye en etkili olanlardan biriydi. Duaya başladığım andan itibaren etkisini hissettim ve önceden iş için okuduğumda aynı hafta içinde oldu, bu ara da kendi kendime başladım hayırlı bir niyet için yine aynı şekilde başladığım hafta etkisini gösterdi :) ancak gerçekten inanarak okumak şart çünkü bazı şeylerde biz naparsak yapalım imkansızı olmazı olduran bir tek Allah. Bir de dua ederken hayırsızsa kalbimden atmama aklımdan çıkarmama yardım et diyorum ben ve bu sayede de birçok şeyin benim için hayırsız olduğunu o anlarda anlamıştım

Yaaa ne güzel darısı başımıza inşşallah aynen dediğim gibi inanç çok önemli

Duamız; 1000 ihlas suresi
Dua sahibi 87, dua arkadaşları 83 adet besmeleyle birlikte ihlas suresi okuyacak.
Duası yapılacak kişi; sacmalamayin
Özge’nin duası;
Allah’ım Özge kulunu gönül yorgunluğundan arındır. Gönül işlerini yoluna koy rabbim. Hakkında hayırlı kısmeti nasip eyle. Hayırlı olmayanı gönlünden uzak eyle.
Son tarih; 18.08.2020/17.00
Abdestli ve besmeleyle okuyalım, süreye dikkat edelim lütfen. Dualarımız gecikmesin ve beklemesin. Allah hepimizin dualarını hayırlısıyla kabul etsin ❤
love_story
Seninpandan
Y Ylnzbrrn
kadriyana
aypare ackerman
S sibellcim
sacmalamayin
library_
honeymilkkk
humanbeings
S Sorunlu_ss
braindamage

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…