- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
S sibellcim için okumayanlar;
aypare ackerman
Seninpandan için okumayanlar;
love_story (mazeret)
aypare ackerman
S sibellcim
library_
braindamage
Canım ben kendi adıma konuşayım, ben eskiden çok fazla okurdum burda özellikle salatı tefriciyye en etkili olanlardan biriydi. Duaya başladığım andan itibaren etkisini hissettim ve önceden iş için okuduğumda aynı hafta içinde oldu, bu ara da kendi kendime başladım hayırlı bir niyet için yine aynı şekilde başladığım hafta etkisini gösterdi :) ancak gerçekten inanarak okumak şart çünkü bazı şeylerde biz naparsak yapalım imkansızı olmazı olduran bir tek Allah. Bir de dua ederken hayırsızsa kalbimden atmama aklımdan çıkarmama yardım et diyorum ben ve bu sayede de birçok şeyin benim için hayırsız olduğunu o anlarda anlamıştımKızlr. Herkese merhaba merak ettim bu dua sürecinde karşısına kısmet çıkanlar oldu mu ?Olanlar varsa buraya paylaşırmısınız? Hem bizede umut olur daha şevkle dua ederiz
Yaaa ne güzel darısı başımıza inşşallah aynen dediğim gibi inanç çok önemliCanım ben kendi adıma konuşayım, ben eskiden çok fazla okurdum burda özellikle salatı tefriciyye en etkili olanlardan biriydi. Duaya başladığım andan itibaren etkisini hissettim ve önceden iş için okuduğumda aynı hafta içinde oldu, bu ara da kendi kendime başladım hayırlı bir niyet için yine aynı şekilde başladığım hafta etkisini gösterdi :) ancak gerçekten inanarak okumak şart çünkü bazı şeylerde biz naparsak yapalım imkansızı olmazı olduran bir tek Allah. Bir de dua ederken hayırsızsa kalbimden atmama aklımdan çıkarmama yardım et diyorum ben ve bu sayede de birçok şeyin benim için hayırsız olduğunu o anlarda anlamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?