BEKAR KARDEŞLERİMİN DUA GRUBU

humanbeings canım Gizem arkadaşımız için okudum Allah dualarını hayırlısıyla kabul etsin inşallah,

Yine fazladan 17 adet okumuuşum okuyaak arkadaşlardan biri eksik okuyabilir

Burcu ve Özge için okudum, Gizem için okumadan önce hasta oldum, Gizem için okuyamadım

Duamız; 1000 ihlas suresi
Dua sahibi 87, dua arkadaşları 83 adet besmeleyle birlikte ihlas suresi okuyacak.
Duası yapılacak kişi; braindamage
Duası;
Allahım şuan içinde bulunduğum güzel duyguların ileriki aşamalarda da bozulmadan gitmesini nasip eyle. Bu günleri atlatıp hayırlı bir yola girip hayırlı bir evlilik yapabilmemizi, gönlümüze kötü bir his düşmemesini, ömür boyu böyle mutlu ve huzurlu bir şekilde geçirebilmemizi nasip eyle. İnşallah senin yolundan ayrılmadan, kendimizi kaybetmeden, şeytanın vesveselerinden etkilenmeden nazardan beladan uzak bir şekilde şu günleri atlarırız. Sen yardım et, kalbimize ve aklımıza mukayyet ol ve hakkımızda hayırlı olanı hayırlı bir şekilde yaşayabilmemizi nasip et. Amin..
Son tarih; 20.08.2020/17.00
Abdestli ve besmeleyle okuyalım, süreye dikkat edelim lütfen. Dualarımız gecikmesin ve beklemesin. Allah hepimizin dualarını hayırlısıyla kabul etsin ❤
love_story
Y Ylnzbrrn
Seninpandan
kadriyana
aypare ackerman
S sibellcim
sacmalamayin
library_
honeymilkkk
humanbeings
S Sorunlu_ss
braindamage

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…