- 3 Temmuz 2017
- 394
- 235
- 53
Ben yapayim listeyi oda yazar cnm ama biraz sonra yapicam salavati kitaptan cekip koyayim net olsunlove_story canım sen okudun mu? Yeni duaya geçeceğiz de
Ama hala evdeyizdurmak yok yola devam
Ay sabah sabah ne guldurdun ozgeAma hala evdeyizdurmak yok yola devam
Ne guzel gune gulerek baslamak iyidir iyi haftalarAy sabah sabah ne guldurdun ozge
Tesekkur ederimmmm. Hepimize bol kismetli haftalarNe guzel gune gulerek baslamak iyidir iyi haftalar
Aslinda bende biraz varBende bugun listeye bakarken icimden gecirmistim:) . Ne kadar cok okumusuz acaba hayatinda kipirtilar olan arkadaslar var midir acaba diye
Aslinda bende biraz varYani kismetler karsima cikiyor ama benim icim isinmiyor. Sanki kalbim bagli gibi.
Insallah tez zamanda hepinizin karsisina kalbini kipirdatacak, midesinde kelebekler ucusturacak birileri cikarIcinde benim de
Aslinda bende biraz varYani kismetler karsima cikiyor ama benim icim isinmiyor. Sanki kalbim bagli gibi.
Insallah tez zamanda hepinizin karsisina kalbini kipirdatacak, midesinde kelebekler ucusturacak birileri cikarIcinde benim de
Ayy amiiin insallah canimmne guzel soyledin :)) hepimize tez zamanda insallah
Durumumuz çok benziyor öyleyse ama dediğin gibi kalbimiz mi bağlı nazardan mı bağlandık bilmem:)) rabbim inşallah gönlümüze göre çok çok hayırlı kısmetler çıkarsın ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?