BEKAR KARDEŞLERİMİN DUA GRUBU

Iki arkadaşım var bekar evlenmek isteyen onlar için dua edebilir misiniz bende onlar yerine size dua yi ben etsem olur mu ?

Agirlikli olarak toplu niyetlenerek okumakla birlikte bazi dualarda ortak kararla kisi kisi okuma yapiliyor​
• Tum dualara ortak karar verilip secilen dua ve kac defa okunacagina bagli uygun bir okuma suresi belirleniyor
Suresinde haber vermeyen duayi alip sonra bir daha haber vermeyen arkadaslar listeden cikartiliyor
• sayfaya belli araliklarla bakmak zorunlu ozellikle yeni dua belirleme sure belirleme vb durunlardada fikir beyaniniz icin sık sık iletisimde kalmaniz rica
•Muafiyetlerde oan okunan dua ayet ,sure ise kisi bitince arkadan okur digerleri dua suresi sonunda yeni duaya gecerler

OKUNAN DUA:313 ADET KEVSER SURESİ
OKUNAN KİSİ:TOPLU NIYET
DUA BITIS SURESI: PAZAR SABAH

megos (Görkem)OKUNDU
K Kelebek_131 (Neslihan)OKUNDU
OMRUM79 (Derya)OKUNDU
O Ozzgeee (Esra)OKUNDU
bcgirl (Begum)OKUNDU
@TulelutOKUNDU
@diclemm(Çağla)Muaf
@love_story(Özlem)Muaf
4 45blkr (Maide)OKUNDU
Miraycik07 (Pınar)OKUNDU

Iki arkadaşım var bekar evlenmek isteyen onlar için dua edebilir misiniz bende onlar yerine size dua yi ben etsem olur mu ?
Eger rutin ve duzenli okuyabilecekseniz sizi ekleriz nick yanina arkadasinizin ismini yazariz onlara niyetlenerek okuruz sizde hem arkadaslariniza hem bize okumus olursunuz sikinti degil ama duzen li girmek haber vermek onemli grupta o duzeni saglayabilirseniz ekleyelim

DUA LİSTESİ
1.Taha suresi (okuduk)
2.313 Fatiha(okuduk)
3.Fetih suresi(okuduk)
4.Ashabi Bedir(okuduk)
5.Cuma suresi(okuduk)
6.Furkan suresi(okuduk)
7.Yasin suresi (okuduk)
8.A.kursi/Fatiha/Felak/Nas/ihlas/kafirun (okuduk)
9.276.676 Adet Ya Sekur esmasi (okuduk)
10.Esma Fatiha kisi okumasi(Okuduk)
11.313 A kursi (Okuduk)
12.1000 Ya latif 100 salavati fatih(okuduk)
13.Haşr suresi ilk 7 Hadid suresi son4 Ayet(okuduk)
14.1130 Ya aliyy Ya Azim (okuduk)
15.kad dakat salavati (okuduk)
16.3 tane Duhan suresi(okuduk)
17.313. Kevser suresi (okuduk)
18.786 besmele 133 salavat Geylani hz besmele duasi
19.540 adet Hadid suresi 3. Ayet (bolusmeli kisi okumasi)
20.1900 Tane Tovbe suresi 129.
Ayet
21. Cevseni kebir
22. İnsirah suresi

1900 Tane Tovbe suresi 129. Ayet olabilir bence.
ama sizin karar vermeniz daha uygun olur tabii ki.
Bgn pazar sessiz buralar arkadaslarda donsun okuruz cnm zaten bolersek muaflarla kisi basi 200-230 arasi bir rakam duser sanirim cok kisa ama agirdir biraz ayet olarak o yuzden paylasma usulu okuruz dedim

MUafiyet durumunuz nedir hanimlar hadi biraz katilin yapalim listemizi sizden hbr alamayinca aksiyor

Tövbe suresi de olabilr. Furkan 74 de olabilir.
Cnm sadece furkan 74 ayet icin yaziyorum gunluk cekmek gerekiyor birde ya fettah esmasini yani hangi duayi oluyacak olursak olalim aslinda gunluk makul bir sayi 11-21-41 gibi belirletip furkan 74. Ayetide okusak super olur

Muaf değilim canım .. Eger tövbe suresi okursak dediğin gibi paylaşmalı okuyalım.. bu aralar yogun gidiyorum agırlık açısından söyledim :)

Cnm sadece furkan 74 ayet icin yaziyorum gunluk cekmek gerekiyor birde ya fettah esmasini yani hangi duayi oluyacak olursak olalim aslinda gunluk makul bir sayi 11-21-41 gibi belirletip furkan 74. Ayetide okusak super olur
Bak o çok güzel olur. Hangi duayi yaparsak yapalım ama günlük Furkan 74 okuyalım. Onu belirleyelim inşaAllah

Evet inşallah her gün katilabilirim

Günlük 21 Furkan 74. 100 ya Fettah yaparız bnce. Herkese uyar mı?
Cnm ben fettah esmasinda cok yuksek okuyamadigim icin (max489)onermedim pek yuksek sayili fettah ama sizler isterseniz ben yine takip edip bir dua ara veririm okunur oda ama bundan sonraki okumalarimiza furkani ekleyeyim vallahi bekledim bekledim kimse donmuyor tovbe suresini bolusturuyorum artik

Tövbeyi bölustur canım. Günlük okumasını da herkes kendisine yapsın bnce. Cnku kimse cevap yazmamis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…