Eger rutin ve duzenli okuyabilecekseniz sizi ekleriz nick yanina arkadasinizin ismini yazariz onlara niyetlenerek okuruz sizde hem arkadaslariniza hem bize okumus olursunuz sikinti degil ama duzen li girmek haber vermek onemli grupta o duzeni saglayabilirseniz ekleyelimIki arkadaşım var bekar evlenmek isteyen onlar için dua edebilir misiniz bende onlar yerine size dua yi ben etsem olur mu ?
Bgn pazar sessiz buralar arkadaslarda donsun okuruz cnm zaten bolersek muaflarla kisi basi 200-230 arasi bir rakam duser sanirim cok kisa ama agirdir biraz ayet olarak o yuzden paylasma usulu okuruz dedim1900 Tane Tovbe suresi 129. Ayet olabilir bence.
ama sizin karar vermeniz daha uygun olur tabii ki.
Cnm sadece furkan 74 ayet icin yaziyorum gunluk cekmek gerekiyor birde ya fettah esmasini yani hangi duayi oluyacak olursak olalim aslinda gunluk makul bir sayi 11-21-41 gibi belirletip furkan 74. Ayetide okusak super olurTövbe suresi de olabilr. Furkan 74 de olabilir.
Bak o çok güzel olur. Hangi duayi yaparsak yapalım ama günlük Furkan 74 okuyalım. Onu belirleyelim inşaAllahCnm sadece furkan 74 ayet icin yaziyorum gunluk cekmek gerekiyor birde ya fettah esmasini yani hangi duayi oluyacak olursak olalim aslinda gunluk makul bir sayi 11-21-41 gibi belirletip furkan 74. Ayetide okusak super olur
Cnm ben fettah esmasinda cok yuksek okuyamadigim icin (max489)onermedim pek yuksek sayili fettah ama sizler isterseniz ben yine takip edip bir dua ara veririm okunur oda ama bundan sonraki okumalarimiza furkani ekleyeyim vallahi bekledim bekledim kimse donmuyor tovbe suresini bolusturuyorum artikGünlük 21 Furkan 74. 100 ya Fettah yaparız bnce. Herkese uyar mı?
Tövbeyi bölustur canım. Günlük okumasını da herkes kendisine yapsın bnce. Cnku kimse cevap yazmamisCnm ben fettah esmasinda cok yuksek okuyamadigim icin (max489)onermedim pek yuksek sayili fettah ama sizler isterseniz ben yine takip edip bir dua ara veririm okunur oda ama bundan sonraki okumalarimiza furkani ekleyeyim vallahi bekledim bekledim kimse donmuyor tovbe suresini bolusturuyorum artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?