Oyle yaptim cnm furkanida eklemedim isteyen kendisi okur artik muaf olanlarda bitince tamamlar yetisir sordum kim muaf vs donen yokTövbeyi bölustur canım. Günlük okumasını da herkes kendisine yapsın bnce. Cnku kimse cevap yazmamis
Estağfurullah olur arada böyle şeyler. Ama genel olarak ne okuyalım sorusuna cevap verilmiyor. O yüzden öyle dedik. Herkes yorum yaparsa , fikrini soylerse kimse kimseyi beklemek zorunda kalmaz. Ortak bi karar verilir Rabbim hiç birimizi utandirmasin. Dualarımızı boş çevirmesin. Bizlere iki dünya saadeti yaşayacak eşler nasip etsin diyor hepinize hayirli geceler diliyorum canım dua arkdaslarim :)))Cok ozur diliyorum yine. Ben ne okuyalim dendiginde siradaki diyecektim ama bir baktim siz farkli surelerden bahsetmeye basladiniz. Hatta Furkan suresi 74. Ayet e falan baktim siz oyle yazinca. Tekrar yorum da yapmadim. Inanin cevap yazamamamin sebebi bu konudaki bilgisizligimden. Sayenizde ogreniyorum cogu seyi. Yoksa sallamama ya da ilgisizlik gibi bir durum yok. Verdiginiz emekler icin tekrar tesekkur ederim.
Sadece bu kadar mi canım bugün okuyacağım başka bir şey var mi yarın son demişsin sadece bir gün mu okunacak buAgirlikli olarak toplu niyetlenerek okumakla birlikte bazi dualarda ortak kararla kisi kisi okuma yapiliyor• Tum dualara ortak karar verilip secilen dua ve kac defa okunacagina bagli uygun bir okuma suresi belirleniyor
•Suresinde haber vermeyen duayi alip sonra bir daha haber vermeyen arkadaslar listeden cikartiliyor
• sayfaya belli araliklarla bakmak zorunlu ozellikle yeni dua belirleme sure belirleme vb durunlardada fikir beyaniniz icin sık sık iletisimde kalmaniz rica
•Muafiyetlerde oan okunan dua ayet ,sure ise kisi bitince arkadan okur digerleri dua suresi sonunda yeni duaya gecerler
OKUNAN DUA:KİSİ BASİ 172 ADET TOVBE SURESİ 129. AYET
OKUNAN KİSİ:TOPLU NIYET
DUA BITIS SURESI: SALİ AKSAM
NOT:Fazla sayiyi ben okuyacagim
'' Fe in tevellev fe kul hasbiyallahu, la ilahe illa hüve, aleyhi tevekkeltu ve huve rabbül arşil azim.''
Anlamı: Bundan sonra eğer onlar dönerlerse, o zaman onlara şöyle de: '' Bana , Allah yeter, O'ndan başka ilah yoktur. Ben, Allah'a tevekkül ettim(güvendim). Ve O, azim arşın Rabbidir.
megos (Görkem)
K Kelebek_131 (Neslihan)
OMRUM79 (Derya)
O Ozzgeee (Esra)
@bcgirl(Begum)
HayallerimGercekOldu
D diclemm (Çağla)
love_story (Özlem)
4 45blkr (Maide)
Miraycik07 (Pınar)
nisanyagmurumm (Tuba ve Sevgi)
Bu kadar cnm yrn baska duaya gececegiz erken okuyan bos gunundede kendi birsey secip okuyabilir misal bende erken okuyorum arladaslari beklerkende furkan 74. Ayet fettah esmasi yada salavati mecule cuma suresi artik vaktim gucum neye yetiosa onu okuyorumSadece bu kadar mi canım bugün okuyacağım başka bir şey var mi yarın son demişsin sadece bir gün mu okunacak bu
yukarıdaBu kadar cnm yrn baska duaya gececegiz erken okuyan bos gunundede kendi birsey secip okuyabilir misal bende erken okuyorum arladaslari beklerkende furkan 74. Ayet fettah esmasi yada salavati mecule cuma suresi artik vaktim gucum neye yetiosa onu okuyorum
Cok ozur diliyorum yine. Ben ne okuyalim dendiginde siradaki diyecektim ama bir baktim siz farkli surelerden bahsetmeye basladiniz. Hatta Furkan suresi 74. Ayet e falan baktim siz oyle yazinca. Tekrar yorum da yapmadim. Inanin cevap yazamamamin sebebi bu konudaki bilgisizligimden. Sayenizde ogreniyorum cogu seyi. Yoksa sallamama ya da ilgisizlik gibi bir durum yok. Verdiginiz emekler icin tekrar tesekkur ederim.
Ben de aynı sekilde çok fazla bilgim olmadığı için karısmak istemiyorum kararınıza uyacağım. Sevgiler.
Estağfurullah olur arada böyle şeyler. Ama genel olarak ne okuyalım sorusuna cevap verilmiyor. O yüzden öyle dedik. Herkes yorum yaparsa , fikrini soylerse kimse kimseyi beklemek zorunda kalmaz. Ortak bi karar verilir Rabbim hiç birimizi utandirmasin. Dualarımızı boş çevirmesin. Bizlere iki dünya saadeti yaşayacak eşler nasip etsin diyor hepinize hayirli geceler diliyorum canım dua arkdaslarim :)))
Aslolan israr cnm benim ister bura ile ister tek hep kapiya gitmek mevzumuz hergun veya gun asiri calmak iste nasibi kismeti az kapali bir grubuz gelen oluyor cikan oluyor ara veren oluyor 4,5 senedir var evlenen gidiyor kisiye bagli (eski bir grubun devami bu sayfa) simdilik Evlenene kdr dvm bakalimPeki canım kac gün devam edicez dua etmeye arkadaşlarım evlenene kadar mi
Muafiyetinizde okunan kevser imi tovbe suresini mi? Hangisini okudunuzokudum Rabbim kabul etsin inşallah.
kusura bakma özgecim belirtmeyi unutmuşum kevser ve tövbe süresi okudumMuafiyetinizde okunan kevser imi tovbe suresini mi? Hangisini okudunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?