BEKAR KARDEŞLERİMİN DUA GRUBU

Agirlikli olarak toplu niyetlenerek okumakla birlikte bazi dualarda ortak kararla kisi kisi okuma yapiliyor​
• Tum dualara ortak karar verilip secilen dua ve kac defa okunacagina bagli uygun bir okuma suresi belirleniyor
Suresinde haber vermeyen duayi alip sonra bir daha haber vermeyen arkadaslar listeden cikartiliyor
• sayfaya belli araliklarla bakmak zorunlu ozellikle yeni dua belirleme sure belirleme vb durunlardada fikir beyaniniz icin sık sık iletisimde kalmaniz rica
•Muafiyetlerde oan okunan dua ayet ,sure ise kisi bitince arkadan okur digerleri dua suresi sonunda yeni duaya gecerler

OKUNAN DUA:KİSİ BASİ 172 ADET TOVBE SURESİ 129. AYET
OKUNAN KİSİ:TOPLU NIYET
DUA BITIS SURESI: SALİ AKSAM
NOT:Fazla sayiyi ben okuyacagim

'' Fe in tevellev fe kul hasbiyallahu, la ilahe illa hüve, aleyhi tevekkeltu ve huve rabbül arşil azim.''

Anlamı: Bundan sonra eğer onlar dönerlerse, o zaman onlara şöyle de: '' Bana , Allah yeter, O'ndan başka ilah yoktur. Ben, Allah'a tevekkül ettim(güvendim). Ve O, azim arşın Rabbidir.

megos (Görkem)
K Kelebek_131 (Neslihan)
OMRUM79 (Derya)
O Ozzgeee (Esra)
@bcgirl(Begum)
HayallerimGercekOldu
D diclemm (Çağla)
love_story (Özlem)
4 45blkr (Maide)
Miraycik07 (Pınar)
nisanyagmurumm (Tuba ve Sevgi)

Tövbeyi bölustur canım. Günlük okumasını da herkes kendisine yapsın bnce. Cnku kimse cevap yazmamis
Oyle yaptim cnm furkanida eklemedim isteyen kendisi okur artik muaf olanlarda bitince tamamlar yetisir sordum kim muaf vs donen yok

Cok ozur diliyorum yine. Ben ne okuyalim dendiginde siradaki diyecektim ama bir baktim siz farkli surelerden bahsetmeye basladiniz. Hatta Furkan suresi 74. Ayet e falan baktim siz oyle yazinca. Tekrar yorum da yapmadim. Inanin cevap yazamamamin sebebi bu konudaki bilgisizligimden. Sayenizde ogreniyorum cogu seyi. Yoksa sallamama ya da ilgisizlik gibi bir durum yok. Verdiginiz emekler icin tekrar tesekkur ederim.

Estağfurullah olur arada böyle şeyler. Ama genel olarak ne okuyalım sorusuna cevap verilmiyor. O yüzden öyle dedik. Herkes yorum yaparsa , fikrini soylerse kimse kimseyi beklemek zorunda kalmaz. Ortak bi karar verilir Rabbim hiç birimizi utandirmasin. Dualarımızı boş çevirmesin. Bizlere iki dünya saadeti yaşayacak eşler nasip etsin diyor hepinize hayirli geceler diliyorum canım dua arkdaslarim :)))

“Hayatta bulunabileceğiniz en güzel yer, birinin duasıdır.” Demiş Şems-i Tebrizi.
Bizler bir arada olduğumuz için çok şanslıyız, çok güzel bir yolda yürüyoruz. Teşekkür etmek istedim bunun için sizlere.. sevgiyle kalın İyi geceler.

Sadece bu kadar mi canım bugün okuyacağım başka bir şey var mi yarın son demişsin sadece bir gün mu okunacak bu

Sadece bu kadar mi canım bugün okuyacağım başka bir şey var mi yarın son demişsin sadece bir gün mu okunacak bu
Bu kadar cnm yrn baska duaya gececegiz erken okuyan bos gunundede kendi birsey secip okuyabilir misal bende erken okuyorum arladaslari beklerkende furkan 74. Ayet fettah esmasi yada salavati mecule cuma suresi artik vaktim gucum neye yetiosa onu okuyorum

Peki canım kac gün devam edicez dua etmeye arkadaşlarım evlenene kadar mi

yukarıda

Ben de aynı sekilde çok fazla bilgim olmadığı için karısmak istemiyorum kararınıza uyacağım. Sevgiler.

Canlarim kimseden dua beklentisinde degilim ki zaten tabiki herkesin fikri olmayabilir bizlerde gorup okuduklarimiz tecrube ettiklerimizle hadi bunuda okuyalim diyoruz ki hali hazirda liste var zaten ondan seciyoruz biliyorsunuz

Ama ben daha oncede uzun uzun yazdim size hatta gerildikte muafim veya degilim okuma suresi su olsun yazin bunu ki en azindan ayetmi salavatmi kac gun sure bunu seceyim ama yok yani donmuyor kimse (misal sabah baslayacak dua aksam 11 de basladi buar duayi uzatiyor sevkli insanin hevesini kiriyor) bundan sonra hastalik falan sormayacagim arkadaslar listeden gidicem sureyide kendi okuma sureme gore belirlerim hasta olanlarda arkadan gelir ha hep ayet gelir ustuste birikir birikmez o kisilerin sorumlulugu artik okumayanin kendi vebali olur sonucta ben kalkip abdest alip birine secdeye donup vakit ayirip dua ediyorsam karsi taraf taahut ettigi halde yapmiosa onun vebali der gecerim listedeki dualarimiz tamamlansin sonra tamammi devammi bakariz
Sevgiler
Not:sizi alintiladim ama sahsi olarak yazmadim kizlar yanlis anlama olmasin saolsun ozellikle kelebek cirpiniyor cnm benim yardimci olsun diye Allah razi olsun

Peki canım kac gün devam edicez dua etmeye arkadaşlarım evlenene kadar mi
Aslolan israr cnm benim ister bura ile ister tek hep kapiya gitmek mevzumuz hergun veya gun asiri calmak iste nasibi kismeti az kapali bir grubuz gelen oluyor cikan oluyor ara veren oluyor 4,5 senedir var evlenen gidiyor kisiye bagli (eski bir grubun devami bu sayfa) simdilik Evlenene kdr dvm bakalim

O Ozzgeee canım dün Şeb'u Aruz için Konya£ya gitmiştim,ordan oraya koşturmaktan nete giremedim maalesef zaten sabahta gidemeyeceğimi bildirmiştim.
bu sebepten fikir beyan edemedim kusura bakmayın,yeni duayı başlatmışsın Allah razı olsun.

Küçük bir not ;hepimiz adına niyetlenip bol bol dua ettim.Allah hayırlı kısmetler nasip etsin İnşAllah

Kızlar ben muafım. Yazılanları şimdi gördüm. Bitince üzerime düşen sayıyı okuyacağım.

Agirlikli olarak toplu niyetlenerek okumakla birlikte bazi dualarda ortak kararla kisi kisi okuma yapiliyor​
• Tum dualara ortak karar verilip secilen dua ve kac defa okunacagina bagli uygun bir okuma suresi belirleniyor
Suresinde haber vermeyen duayi alip sonra bir daha haber vermeyen arkadaslar listeden cikartiliyor
• sayfaya belli araliklarla bakmak zorunlu ozellikle yeni dua belirleme sure belirleme vb durunlardada fikir beyaniniz icin sık sık iletisimde kalmaniz rica
•Muafiyetlerde oan okunan dua ayet ,sure ise kisi bitince arkadan okur digerleri dua suresi sonunda yeni duaya gecerler

'' Fe in tevellev fe kul hasbiyallahu, la ilahe illa hüve, aleyhi tevekkeltu ve huve rabbül arşil azim.''

Anlamı: Bundan sonra eğer onlar dönerlerse, o zaman onlara şöyle de: '' Bana , Allah yeter, O'ndan başka ilah yoktur. Ben, Allah'a tevekkül ettim(güvendim). Ve O, azim arşın Rabbidir.

megos (Görkem)
K Kelebek_131 (Neslihan)
OMRUM79 (Derya)
O Ozzgeee (Esra)
@bcgirl(Begum)
HayallerimGercekOldu
D diclemm (Çağla)OKUNDU
love_story (Özlem)
4 45blkr (Maide)
Miraycik07 (Pınar)

megos (Görkem)Muaf
K Kelebek_131 (Neslihan)
OMRUM79 (Derya)
O Ozzgeee (Esra)OKUNDU
@bcgirl(Begum)
HayallerimGercekOldu
D diclemm (Çağla)OKUNDU
love_story (Özlem)
4 45blkr (Maide)
Miraycik07 (Pınar)

İyi geceler kızçeler bir ses vereyim istedim
benim muafiyetim yarın akşam biticek gibi görünüyor yine yazarım zaten )tabi okuyamadığım günlerin telafisini mutlaka yapıcam hiçbir duam eksik olsun istemem sizinle çıktığım bu yol manevi olarak beni güçlendiriyor umarım herbirinizin tez zamanda gönülleri olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…