- 4 Ağustos 2016
- 2.442
- 4.161
- 53
- 34
Gecmis olsunBugun ben okuyamadım hasta oldum ustunuzden uzak.
Evet olabilir. Diğer arkdaslar için de uygunsa kişi kişi okuma yapabiliriz canımOkudum .Rabbim kabul etsin.
Yarın yeni duaya geçeceğiz ya acaba kişi kişi okumamı yapsak bu sefer ?
Canım bnm ara vermene üzüldüm.İnşaAllah kısa bir ara olur. Yine gel aramiza.Rabbim ne derdin sıkıntın varsa bi an önce feraha kavuştursun. Dualarda buluşmak üzere..Okudum kizlar. Allah hakkimizda hayilisini nasip etsin.
Yalniz ben yogunluktan ve bazi sıkıntılı sureclerden geciyorum. Onlardan dolayi artik yetisememeye basladim. Belki bir sure aranizdan ayrilmak istiyorum. Hakkinizi helal edin. Benimki sizlere helal olsun :) . Dualarda bulusmanin ne kadaar buyuk bir nimet oldugunu anlatamam size :). Bu gruba basladim baslayali hayatimda iyi kotu ne varsa en hayirli sekilde olduguna inaniyorum. Insallah bundan sonraki surecte biraz ferahlar tekrar gelirim araniza . Kendinize iyi bakin
Besmeleyi serif dediğin bismillahirrahmanirahim mi canm?Aslında 786 besmele-i Şerif okuyabiliriz tek tek kişiye özel ne dersiniz?
Helal olsun cok bekletme cnmOkudum kizlar. Allah hakkimizda hayilisini nasip etsin.
Yalniz ben yogunluktan ve bazi sıkıntılı sureclerden geciyorum. Onlardan dolayi artik yetisememeye basladim. Belki bir sure aranizdan ayrilmak istiyorum. Hakkinizi helal edin. Benimki sizlere helal olsun :) . Dualarda bulusmanin ne kadaar buyuk bir nimet oldugunu anlatamam size :). Bu gruba basladim baslayali hayatimda iyi kotu ne varsa en hayirli sekilde olduguna inaniyorum. Insallah bundan sonraki surecte biraz ferahlar tekrar gelirim araniza . Kendinize iyi bakin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?