Ailem ailem diyor ama beni de çok sevdiğini söylüyor ayrılalım desem o istemez bile ayrılmak. Ama ailesi yüzünden büyük kavga ederizÇocuk yapmayın adam daha asıl ailesinin siz olduğunu anlamamış gelip sizi boşama derdine düşüyor. Boşayın o zaman. Karısına gereken önemi vermeyip ailem de ailem diyen erkek anasının kucağına hayde
Daha önce karşı çıktım ayrılın bu iş bitti vs dediler eşimde ailesinin yanında durdu bana kızdı
[/QUO
Bir de bu adama çocuk yapma hayalleri pes.Anam siz ne yeyip içiyorsunuz ?
Bu nasıl kafalar nasıl bir eziklik?
İşlerine gelmeyince ayrılın diyen bir kv kb birde onların ağzına bakan eş ve hâlâ yuvası olduğunu düşünen masum bir gelin......
Ben öğretmen konusu görmek istemiyorum artık bu çocuklari kim yetiştiriyor gerçekten ?Siz gerçekten öğretmen misiniz?
Üzgünüm canım sizi sevmiyor ben ablan yaşındayım 20 senelik evliyim çok şey gördüm yaşadım,anasının ağzına bakan eşi istemedigi halde bencilce onu zora sokan eşler sadece ezik kadın sever,susan kadın sever o da aşkından değil kendi bencilliğinden.Ailem ailem diyor ama beni de çok sevdiğini söylüyor ayrılalım desem o istemez bile ayrılmak. Ama ailesi yüzünden büyük kavga ederiz
Ay yok ya danışmak istedim çünkü istemiyorum dediğimde diyecekleri cevap şu olur " 40 yılda bir gelmişiz istemiyorsun ne var idare etsen" der eşim. Bu yüzden buraya sormak istedim herkes bana hak veriyosa ben haklıyım o zaman bunun doğru olduğunu bildiğim için sesimi çıkarırım tabikiMadem boşanmaya gönlünüz yok lohusayken bile idare ediverin napalim. Çocuk emzirirken falan arkasını döner artık. Bir tabak fazla koyuverin sofraya çocuk bereket getirir ne olacak ki ??? Insan kendi kaderini de bazen kendi çiziyor işte
Komple hata. Düğüne bir gün de kalsa vazgeçsen şuankinden daha az sıkıntı yaşarsın. Bile bile kendilerini sokuyorlar böyle hayatın içine. Anlayışsız dağ ayısı gibi adamları adam ediyor baba ediyorlar. Boşanmak çözüm tek çözüm yoksa böyle gider bu devranEvlenmeden önce söylemişler
Yok ailemden değilde eşimle ailesi meselesi yokken aramız iyi birbirimizi seviyoruz o yüzden aram bozulsun istemem
Ben yetiştiriyorum gayet güzel merak etmeyin. Özel hayatımla meslek hayatımı birbirine karıştıran biri değilim. Sizinde çevrenizdeki tüm insanlar yanlış yaptığınızı söylese sizinde aklınız karişirdi emin olun önyargılı olmadan önce. Hiçbir zaman öyle kendini ezdiren biri de olmadım ne pahasına olursa Olsun. Kaynanam ayrılın dediğinde bile tamam dedim ben onlar geldi peşimden hep. Özür dileyen de onlar olduBen öğretmen konusu görmek istemiyorum artık bu çocuklari kim yetiştiriyor gerçekten ?
Ayrıldınız mi siz?Komple hata. Düğüne bir gün de kalsa vazgeçsen şuankinden daha az sıkıntı yaşarsın. Bile bile kendilerini sokuyorlar böyle hayatın içine. Anlayışsız dağ ayısı gibi adamları adam ediyor baba ediyorlar. Boşanmak çözüm tek çözüm yoksa böyle gider bu devran
. Eşi daha karısını aile olarak görmüyor hemen kapı göstermeler bu iş bittiler.
Benim eşimde bitti bu iş diyordu. Çektim gittim yalvardı pişmanım dedi pislik te yaptığı oldu ama kararlı durdum. Bunlar ezsinler diye mi doğduk biz. Bi alemin akıllısı bu adamlar. Onun ailesi varda bizim yok mu? Biz niye bıraktık geldik. Konu sahibi böyle demeli işte
Sevgi böyle birşey değil arkadaşım. Seven sevdiğini gerekirse kendinden bile korur. Adam ailesi için sana kapı gösterecek durumda sen seviyoruz diyorsun. Sevgi değil bu emin ol değil.Eşim söyleyip söyleyip özür dileyen biri zaten defalarca ayrılıp barışmış bir çiftiz. Malesef biraz toksik ilişki ama seviyoruz da
Herkesin hak vermesi değil ki mesele . Şimdi kayniniz kırk yılda bir gelse bunda bir sıkıntı yok . Siz diyorsunuz ki sizinle kalsın bile diyebilirler. Nasıl bu kafaya girebiliyor eşinizin ailesi? Boşanmaktan korkarak bir ömür yasarsaniz sürekli boyun egmeniz gerekir . Isterse tüm dünya eşinize hak versin siz istemediginiz bir şeyi tehditle yapar durumdaysaniz orda sıkıntı var demektir. Ne işi var elalemin adamının siz lohusayken teklif dahi edilemez yaniAy yok ya danışmak istedim çünkü istemiyorum dediğimde diyecekleri cevap şu olur " 40 yılda bir gelmişiz istemiyorsun ne var idare etsen" der eşim. Bu yüzden buraya sormak istedim herkes bana hak veriyosa ben haklıyım o zaman bunun doğru olduğunu bildiğim için sesimi çıkarırım tabiki
Ailesinin tarafına geçti ama onları savunsa bana kızsa bile ayrılığı düşünmedi aslında. Çektiriyor ama ayrılmıyor öyle biriEşiniz sizin kadar sevse ailesinin tarafina gecip boşanmayi agzina alamazdi. Siz nasil aram bozulsun istemem diyip boşanmaktan korkuyorsaniz O da ayni şekilde hissederdi, kaybetmekten korkardi.
Bu evlilikte daha cok seven taraf sizsiniz, karsilikli degil.
Kızdı ailesini savundu ama ayrilalim demedi onu diyen ailesiydiSevgi böyle birşey değil arkadaşım. Seven sevdiğini gerekirse kendinden bile korur. Adam ailesi için sana kapı gösterecek durumda sen seviyoruz diyorsun. Sevgi değil bu emin ol değil.
Ailesinin tarafına geçti ama onları savunsa bana kızsa bile ayrılığı düşünmedi aslında. Çektiriyor ama ayrılmıyor öyle biri
Ya bir görseniz bana ilgisini falan kim görse beni çok sevdiğini söylüyor. Ama sıkıntı şu ki ailesini daha çok seviyo bende farkındayımBu dunyada görmeyi istemeyen kadar kör biri olamaz diyip cekiliyorum artik.
Ozaman Kir dizini ses etmeEşim söyleyip söyleyip özür dileyen biri zaten defalarca ayrılıp barışmış bir çiftiz. Malesef biraz toksik ilişki ama seviyoruz da
Sen gururuna yedirebiliyorsun yani? Adam seviyorum diyince ettiği laflar buhar mı oluyor? Nereden öğrendiniz bu sevme işini siz? Baştan sonra yanlış. Sevgi böyle bir şey değil. Seven sevdiğini kırıp dökmemeye çalışır. Yok bu iş bittiler kapı göstermeler. Eşinin senin yanında olmaması. Akıl tutulması yaşıyorsun sanırım. Arkadaşım seven bunları yapmaz doğru bunun neresinde?Ailem ailem diyor ama beni de çok sevdiğini söylüyor ayrılalım desem o istemez bile ayrılmak. Ama ailesi yüzünden büyük kavga ederiz
Gelene gelme diyerek sorun çözülür ama sizin bu kocayı boşamaya niyetiniz de yok sanırım bu muameleyi gördüğünüze göre? Gurur falan hak getire tabi.Bari çocuk yapmayın bu ortamaDaha önce karşı çıktım ayrılın bu iş bitti vs dediler eşimde ailesinin yanında durdu bana kızdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?