Bekar kaynımın evimde kalmasını istemiyorum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar bende mi sorun var diye danışmak istedim dediğim gibi benim ailemde hep onları savunur ne var abisidir gelip kalsın der eşim de öyle eşimin ailesi de. Bu yüzden arkamda kimse olmayınca kendimi suçlu hissediyorum soruda sordum ben mi bencilim diye. Eğer sizlere göre de ben haklıysam ona göre hakkımı ararim

Konu sahibi baştan belli etmezseniz duruşunuzu ezerler.
Ben kayınpederle bir mevzudan konuşmuyorum. Evime almıyorum. Bakın abi değil baba. Kayınvalidemle iyidir aram sen tek gel alalım sana bilet derim ama kayınpederi eve sokmam. Kardeşi bekar gelirse de öyle evdeki rahatı olmaz. Sigara içirmem, balkonda bile izin vermem. Kendi gelmiyor. Gelse de öyle muhteşem ağırlamam.
Nasıl biri olduğumu öğrettim ona göre davranıyorlar. Siz alttan alırsanız tepenize çıkarlar

Evliliğe bir hafta vardı ayrılamadim. Kocamla iyiyiz zaten sadece ailesi söz konusu olunca durum değişiyor çünkü onlara çok değer veriyor
Bir de evlilikten önce miydi??????
Bile bile lades demişsin, sonra da ağlıyorsun!

Kayin evdeyken rahat cocuk yapamazlar hele bi yapsinlar öyle yerlessin kafasi var .. akraba terörü bi bitmedi gitti kalmak nedir ya bekar adamin benim evimde işi ne benim amcamda annem yeni evliken gelms bizde kalms 4 sene okul okumus oteki amcamda pesine gelmis kadin 24 yasinda bana mi baksin 3 adam bogazi mi beslesin öğretmen kendisi 5 sene ara vermiş mecburen sonra kırk taklayla ataması yapıldı ses yaparlarmis falan hala ağlar anlatinca ahh toyluk der simdiki aklim olsa der .. buna izin vermeyin nolursa da olsn

Evet neden merak ettiniz? Kimin ne yaşadığını kimse bilemez. Arkamda duran ailem eşim yok bu yüzden hep sorun bende mi diye şüpheye düşüyorum
Öğretmenseniz kendi geliriniz var. Neden çekiyorsunuz?
Ben aileden kimseyle yaşamam diyeceksiniz kendiniz çocuğunuzla bir hayat kuracaksınız.
Geliriniz var neticede.
Meslek sahibi bir kadın bu kadar ezilip bükülmemeli

Evet neden merak ettiniz? Kimin ne yaşadığını kimse bilemez. Arkamda duran ailem eşim yok bu yüzden hep sorun bende mi diye şüpheye düşüyorum
Meslek sahibi bir kadınsın, arkanda birinin durmasına ne ihtiyacın var acaba?

onlar boşanma lafı etmeden kendim boşarım ne bu parazit gibi. Kapalıyım diyorsunuz hassasiyetiniz var saygısız bencil insanlar yarın bir gün namus derdine düşerler ama kendi rahatlıklarını görmezler insan az düşünür bu kadın rahat edemez diye.
Kabul etmeyin mahrem deyin yani siz de biraz kendi çizgilerinizi koruyun. Bu da günah değil midir inancınıza göre?

Yok onlara göre günah değil diğer eltimde kapalı evinde aylarca kaldı adam 1+1 evde. Şimdi o kadın görüşmüyor bunlarla bu sefer ihale bana kaldi

Hakli, haksiz meselesi degil aslinda bu, aileniz de boşanip gelmeyin diye onlari savunuyor.
Sizin boşanma lafi acilinca bile bu kadar korkmaniza bakinca zaten ailenizin boşanmayi dunyanin sonu gördüğü belli oluyor.
Ee boyle ailede yerden göge kadar hakli bile olsan "biz senin arkandayiz" ditecek degil.

Yok ailemden değilde eşimle ailesi meselesi yokken aramız iyi birbirimizi seviyoruz o yüzden aram bozulsun istemem

Çocuk yapmayın adam daha asıl ailesinin siz olduğunu anlamamış gelip sizi boşama derdine düşüyor. Boşayın o zaman. Karısına gereken önemi vermeyip ailem de ailem diyen erkek anasının kucağına hayde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…