- 21 Kasım 2017
- 29.247
- 127.682
- 598
E neden ayrılmadın?Daha önce karşı çıktım ayrılın bu iş bitti vs dediler eşimde ailesinin yanında durdu bana kızdı
Evliliğe bir hafta vardı ayrılamadim. Kocamla iyiyiz zaten sadece ailesi söz konusu olunca durum değişiyor çünkü onlara çok değer veriyorE neden ayrılmadın?
Bir de evlilikten önce miydi??????Evliliğe bir hafta vardı ayrılamadim. Kocamla iyiyiz zaten sadece ailesi söz konusu olunca durum değişiyor çünkü onlara çok değer veriyor
Evet neden merak ettiniz? Kimin ne yaşadığını kimse bilemez. Arkamda duran ailem eşim yok bu yüzden hep sorun bende mi diye şüpheye düşüyorumSiz gerçekten öğretmen misiniz?
Kayin evdeyken rahat cocuk yapamazlar hele bi yapsinlar öyle yerlessin kafasi var .. akraba terörü bi bitmedi gitti kalmak nedir ya bekar adamin benim evimde işi ne benim amcamda annem yeni evliken gelms bizde kalms 4 sene okul okumus oteki amcamda pesine gelmis kadin 24 yasinda bana mi baksin 3 adam bogazi mi beslesin öğretmen kendisi 5 sene ara vermiş mecburen sonra kırk taklayla ataması yapıldı ses yaparlarmis falan hala ağlar anlatinca ahh toyluk der simdiki aklim olsa der .. buna izin vermeyin nolursa da olsnÇocuk olunca bonus olarak neden bekar kaynınızı da evinize alasınız ki?
Çocukla beraber amca da mı gelmek zorunda? Kaynınızı almazsanız bebeği size vermiyor mı hastane?
Saçmalığa bakın, çocuk olunca kayın eve yerleşmek zorunda. Neden?
Öğretmenseniz kendi geliriniz var. Neden çekiyorsunuz?Evet neden merak ettiniz? Kimin ne yaşadığını kimse bilemez. Arkamda duran ailem eşim yok bu yüzden hep sorun bende mi diye şüpheye düşüyorum
Meslek sahibi bir kadınsın, arkanda birinin durmasına ne ihtiyacın var acaba?Evet neden merak ettiniz? Kimin ne yaşadığını kimse bilemez. Arkamda duran ailem eşim yok bu yüzden hep sorun bende mi diye şüpheye düşüyorum
Eee sen niye kalıyorsun böyle bir adamla aynı evde? Niye evlisin. Sana bu lafları etmişler niye duruyorsun halaDaha önce karşı çıktım ayrılın bu iş bitti vs dediler eşimde ailesinin yanında durdu bana kızdı
Evlenmeden önce söylemişlerEee sen niye kalıyorsun böyle bir adamla aynı evde? Niye evlisin. Sana bu lafları etmişler niye duruyorsun hala
Yok onlara göre günah değil diğer eltimde kapalı evinde aylarca kaldı adam 1+1 evde. Şimdi o kadın görüşmüyor bunlarla bu sefer ihale bana kaldionlar boşanma lafı etmeden kendim boşarım ne bu parazit gibi. Kapalıyım diyorsunuz hassasiyetiniz var saygısız bencil insanlar yarın bir gün namus derdine düşerler ama kendi rahatlıklarını görmezler insan az düşünür bu kadın rahat edemez diye.
Kabul etmeyin mahrem deyin yani siz de biraz kendi çizgilerinizi koruyun. Bu da günah değil midir inancınıza göre?
Kızlar bende mi sorun var diye danışmak istedim dediğim gibi benim ailemde hep onları savunur ne var abisidir gelip kalsın der eşim de öyle eşimin ailesi de. Bu yüzden arkamda kimse olmayınca kendimi suçlu hissediyorum soruda sordum ben mi bencilim diye. Eğer sizlere göre de ben haklıysam ona göre hakkımı ararim
Evlenmeden önce söylemişler
Eşim söyleyip söyleyip özür dileyen biri zaten defalarca ayrılıp barışmış bir çiftiz. Malesef biraz toksik ilişki ama seviyoruz daEee sen niye kalıyorsun böyle bir adamla aynı evde? Niye evlisin. Sana bu lafları etmişler niye duruyorsun hala
Daha önce karşı çıktım ayrılın bu iş bitti vs dediler eşimde ailesinin yanında durdu bana kızdı
Yok ailemden değilde eşimle ailesi meselesi yokken aramız iyi birbirimizi seviyoruz o yüzden aram bozulsun istememHakli, haksiz meselesi degil aslinda bu, aileniz de boşanip gelmeyin diye onlari savunuyor.
Sizin boşanma lafi acilinca bile bu kadar korkmaniza bakinca zaten ailenizin boşanmayi dunyanin sonu gördüğü belli oluyor.
Ee boyle ailede yerden göge kadar hakli bile olsan "biz senin arkandayiz" ditecek degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?