Bekar kizlara yanasan evli erkekler

ben şok

bu konu kapanır

Kapansin da zaten, acildigindan bu yana herkes adami nasil geri puskurtecegini yaziyor. Herkes namuslu, bir ben namussuz oldum HEY BANA BAKSANA SEN!! NIYE YANIMA OTURMAK ICIN NUMARA YAPIYORSUN? AZ ONCE DE ZATEN G*TUMU IZLIYORDUN

Başlığı okuyunca ilanı aşk ya da taciz var sandım. Ama bu olay örgüsünden, yaşı gereği okulda ortamı pek olmadığından, beraber projede çalışmanız vesilesiyle de arkadaş olduğunuzu düşünüp sadece arkadaşça yanınızda takılıyor olabileceğini de düşündüm. Bende mi bir tuhaflık var acaba
Baş dönmesi yüzünden ben de ters oturamam mesela. O da tuhaf bir durum değil.
Beraber çalışmak istemesi sizin projedeki tutumunuzdan da olabilir.
E bir arkadaşlığınız da olmuş, insan arkadaşının yanına gider görünce, dibinizde bitmesi ondan da olabilir.
Zamanında bir muhabbet kurulmuşsa bu arkadaşlığa dayanarak arkadaşça takılıyor olabilir.
Ayrıca arkanızdan yürüyor diye ille bir tarafınızı izlemiş olması mı gerek? Gördünüz mü izlerken, hani arkanızdaymış ya, ondan takıldı kafama. Ama gördüyseniz o zaman bir şey diyemem elbet, yine de o zaman durup oyalanıp adamın geçmesini bekleyebilir, geçerken de ters bir bakış atabilirsiniz de...
Bir taciz için konu açsaydınız anlayacaktım elbet, aksine ne yaşanırsa yaşansın erkek haksızdır o zaman benim gözümde öyle konularda ama, arkanızdan sizi izlediğine emin değilseniz, normal bir arkadaşlık gibi geldi bana. Bazı insanlar fazla samimiyet gösterebiliyor. Siz yine mesafenizi koruyun elbet ama günahını da alıyor olabilirsiniz belki..

Son düzenleme:
Of bu çok fenaymış canım
Sen de ağzının payını çok güzel vermişsin. Nişanlısı da neyse ki fark etmiş yanındaki malın ne olduğunu da kurtarmış kendini

Hah iste benim ortamimdakilerde ayni senin gibi dusunurler, disaridan bakinca veya birine anlatsam olabilir der. Tepki gostersem kendi kendime havalara girmis olurum, hersey olabilirlik dahilinde. Ama cocugun yokladigini hissediyorum, bir adim atsam cocuk daha net davranacak. Neyse muhabbet olsun diye actigim konu basima bela oldu, ban yiyecegim durduk yerde

"Benim kocam yapmaz demeyin" tavsiyesi nedir peki? Siz de o bayan da müstakil bir olayı genele yayma çabasındasınız.

Kapansin da zaten, acildigindan bu yana herkes adami nasil geri puskurtecegini yaziyor. Herkes namuslu, bir ben namussuz oldum HEY BANA BAKSANA SEN!! NIYE YANIMA OTURMAK ICIN NUMARA YAPIYORSUN? AZ ONCE DE ZATEN G*TUMU IZLIYORDUN
Dertlisiniz diye düşünerek yol gösteriyor insanlar belki de, siz de biraz tersleniyorsunuz onlara sanki.
Benim de daha yeni mezun olduğumda ilk işimde müdürüm ilanı aşk etti (yemedim tabi işin aşk tarafını). Ter döke döke bir de, bir halt anlatacak, şirket batıyor ya da işten çıkarılıyorum falan sandım, öyle triplere girdi. Evli barklı ama genç bir adamdı. Niyetini anlar anlamaz, o sözünü bitiremeden, tek kelime etmeden kalkıp patronun yanına gittim, anlattım, tekrarı olursa ben karışmam dedim. İşimden de ayrılmadım ama bana bir daha merhaba bile diyemeyecek duruma getirdim adamı. Ama ne kendimde hata buldum, ne evli adamları kafamda genelledim bunlar da az değil diye. İnsani iki çift laf etmek dışında bir muhabbete girmemiştim zaten, genellemeye gidilecek bir durum da değildi bu, kadının da erkeğin de sadakatsizi olduğunu bilmek zor değildi. Şerefsizin tekine denk gelmişim dedim geçtim. Açık açık görmeden de kimseyi yaftalayamam, genelleyemem. Bizimki namus ise onlarınki de namus neticede. Evli erkekleri bu şekilde itham etmek de doğru değil.
Siz de şüpheleniyorsanız, biraz mesafe koyun. Dışarıdan çok açık görünmüyor önceki yorumumda dediğim gibi, ama bir yerde hissediyorum yazmışsınız, hislerinize güvenin derim o zaman. Selamı sabahı kesin. Kısa sürede mesajınızı anlar elbet.

O ban gelecek görünüyor, ama boşuna da değil sanki eski mesajlarınızda baya bozmuşsunuz üslubu, yazın yazabildiğiniz kadar derim ban zamanına kadar

"Benim kocam yapmaz demeyin" tavsiyesi nedir peki? Siz de o bayan da müstakil bir olayı genele yayma çabasındasınız.
+1
Kesinlikle katılıyorum.
Aldatılan kadın bile bu lafı etmiyor artık, benim kocam adiymiş diyor geçiyor.
Bu konuyu gördük diye kimse kimseye güvenmesin o zaman, sanki zaten çok medeni ilişkiler yaşanıyormuş gibi memlekette. İyice telefonlar kurcalansın, sosyal medya didik didik edilsin, hastalıklı ilişkiler yaşasın herkes..
Hem güvenmeyen insan evlenmez, güvenmeden evleniyorsa kendi bileceği iştir..
Buna karşın herkes de herkesin güvenini boşa çıkarabilir. Kadın da erkek de. O zaman da gereği neyse yapılır. Ama bir olay olunca düşünülür, olmadan düşünülünce adı paranoya oluyor bunun.
Bu uyarılara gerek var mı hiç dışarıdan? Herkesin evliliği, ilişkisi, ilişkinin dinamikleri başka başkayken hem de

Son düzenleme:
Diğer bayan için de eşinin haddini bilmesi gerektiğini söylemiştik. Anlayamıyorum nasıl cümleler bekliyorsunuz bizden? Size namussuz diyen yok. Adamı püskürtmeniz dışında nasıl bir tavsiye verebiliriz ki? Daha doğrusu tavsiye vermek dışında ne yapabiliriz? Amacınızı anlayabilmiş değilim.

Valla muhabbet olsun diye actim, gece gece uyku tutmadi. Yoksa dertleniyor degilim bu konuyla ilgili.
Dertlenmiyorsanız devam edin. Adamın bakışları kötü davranışları garip olarak anlatıyorsunuz. Bunun muhabbetini yapmak için sizde gelip burda konu açıyorsunuz. Sizde garipsiniz. Gizliden gizliye bir hoşlanmış gibisiniz. Yoksa ne diye bunun muhabbetini dert etmeden edeceksiniz ki değil mi? Buna karar verin önce. Sosyal mesajınız da saçma. Evli erkeklerde az değil vs. Biz bilmiyoruz...

Son düzenleme:
Bence sen fazlasıyla art niyetli düşünüyorsun,şu anlattığın olayda elle tutulur bir şey yok ,otobüste çoğu insan ters oturamaz yanına oturdu diye sana sarkmış olmaz,ayrıca sen önde yürürken arkandaki birinin nereye baktığını nerden biliyorsun?hadi onuda geçtim popona baktığı kanısına nasıl vardın? Evli erkeklerden bekar kadınlara bakan illaki vardir ama su konuda anormal bir durum yok

Ya bak bu okuduğum ikinci konu evli erkeklerle ne işiniz var aga ? Empati kurun onun karısıyla kendinizi onun yerine koyun kim kimin yuvasını yikiyorsa Allah bin türlü belasını versin amin deyin kızlar

Peki benimki yapar. Bekar gördü mü dayanamaz.

Sakalastiklarini duymadim ki. Ihtimal dedim yoksa direkt kavga ederim. Bunlar benim okul arkadaslarim. Konuyu soyle baglamayi unutmusum, evli erkeklerin sarktigi hic oldu mu sizede bekar hanimlar?

Çook. Bazıları bir bakışa bakar hatta, atlamaya hazırdır. Güzellik çirkinlik meselesi de değil bu, ahlaksızlık olsun da ne olursa olsun.
Ama kadınlar hiç kocalarına toz kondurmazlar nedense, ya da üstünü şööyle bir silip geçerler, tertemiz olur masum kocaları.
Ben kocama güvenemeyeceksem elin kızına kadınına hiç güvenmem ve bunun için de hemcinsimi suçlamaktan ziyade bana sadakat sözü vermil olan, kimsenin zorla bşr şey yaptıramayacağı, yaptığı her şeyden kendinin sorumlu olduğu kocamı suçlarım, gerisi faso fiso. Ben suçun çoğunu kadına atıpta eşimi affedersem, yarın bir başka kadınla yüzde 99 ihtimal beni yine aldatacak. Ee hep sen misin kandırılan? Çok mu yakışıklısın, dayanılmaz bir caziben mi var? Başından savmaya çalıştında bırakmadılar, kene gibi mi yapıştılar!

Hadi canım sen de, züğürt tesellisi.... Evli kimse o kendini bilecek kardeşim, karşında soyunsalar dönüp arkanı kaçman lazım.
Benim gördüğüm, hep erkekler sulanıyo kızlara, ha ilk adımı atan kızlar da vardır elbet ama orda adamın yapması gereken mesafe koymak hemen, sanmıyorum hiç bir kadın sınırları zorlasın daha fazla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…