- 20 Eylül 2014
- 1.941
- 2.668
- 333
- Konu Sahibi thisiswhatmakesusgirls
-
Bi dönem turizm acentasında çalıştım.. diksiyonum iyi güleryüzlü ve hoş bi kız olduğum için sıcak satıştaydım.. bigün bi adam geldi balayı otellerine baktık.. ben yarın nişanlımla geleyim dedi peki dedim..
ertesi gün nişanlısıyla geldi bu herif.. ama kız dudaklarını yiyo bi tuhaf hareketler. Bi ara çıktı dışarıya çocuk gibi surat astı sigara içiyo.. arkasından gittim isterseniz burda içebilirsiniz sorun değil dedim. Yok ben böyle iyiyim dedi.. deli midir nedir adamı kıskandı benden diye düşündüm.. neyse rezevasyonu yaptım gittiler..
Bu olaydan bikaç ay sonra bu herif beni arıyo hoşbeşten sonra biliyo musunuz ben nişanlımdan ayrıldım dedi.. hay Allah üzüldüm rezerve iptal olucak sanırım dedim.. yok üzülmeyin çünkü ben hiç üzülmedim.. sizin güzelliğinizi kıskandı ve kavga çıkardı uzattı da uzattı ben de yüzüğü attım dedi.. ben sebep olduğum için daha çok üzüldüm tabi..
herif tatili iptal etmek istemiyorum sizinle gitmek istiyorum kabul ederseniz dedi. Ben şokkk!!! Terbiyesizleşmeyin! Bu ne dangalakça bi tekliftir böyle.. sizin gibi bi adiden kurtulduğu için kız çok şanslıymış.. bana nasıl balayı tatilinizi teklif edersiniz böyle haysiyetsizlik görmedim ben dedim.
Herifin cevabı şu:
Hakarete gerek yok hepimiz insanız ve birbirimize ihtiyacımız var.. insan gibi hayır diyebilirdiniz.. o gün bana çok iyi davrandınız çok güleryüzlüydünüz benden hoşlandığınızı düşündüm ve ayrılık sebebimiz de budur dedi.. bildiğin atarlandı bana öküz.. ben daha büyük şok geçirdim tabi...
Siz resmen hallenmişsiniz.. tüm müşterilere tutumum aynı.. hizmet verirken 5 karış suratla mı satış yapıcaktım bu ne saçmalıktır dedim.. sonra başka bi arkadaşımı arayıp iptal ettirmiş rezervasyonu..
daha da buna benzer benzemez neler ortalık mal maşat kaynıyo
bu konu kapanır
Başlığı okuyunca ilanı aşk ya da taciz var sandım. Ama bu olay örgüsünden, yaşı gereği okulda ortamı pek olmadığından, beraber projede çalışmanız vesilesiyle de arkadaş olduğunuzu düşünüp sadece arkadaşça yanınızda takılıyor olabileceğini de düşündüm. Bende mi bir tuhaflık var acabaAslinda dert degil ama az once bir konu gorunce aklima geldi. Hep evli erkeklere ilgi gosteren bekarlardan soz ediliyor. Aslinda tam tersi bir durum da soz konusu. Yeni yasadigim ve halen yasamakta oldugum bir olayi anlatayim. Okulda biri var, evli yeni cocugu oldu falan. Bir projede birlikte calistik, sonra yine dersler nedeniyle whatsapp yazismalarimiz oldu, ileride de benimle calismak istedigini soyledi. Her zaman gelir benim yanima oturur. Yani bos sinifta dibimde biter.
Aslinda daha once niye tersleyeyim is yasantisinda bir baglanti diye dusunmustum, ama bir ders cikisinda iki erkek bir de ben ciktik, adam resmen arkada kalip g*tumu izledi yururken. Sonra otobuste o erkegin yanina degil ben ters oturunca basim donuyor diye yine dibime oturdu. Cocugun diger erkekle benim hakkimda sakalasma ihtimali nedeniyle terslesem mi diye artik dusunuyorum. Su an artik tatil tabi, belki sonraki donem. Ama evli erkekler de fena kizlar, benim kocam yapmaz demeyin.
Of bu çok fenaymış canımBi dönem turizm acentasında çalıştım.. diksiyonum iyi güleryüzlü ve hoş bi kız olduğum için sıcak satıştaydım.. bigün bi adam geldi balayı otellerine baktık.. ben yarın nişanlımla geleyim dedi peki dedim..
ertesi gün nişanlısıyla geldi bu herif.. ama kız dudaklarını yiyo bi tuhaf hareketler. Bi ara çıktı dışarıya çocuk gibi surat astı sigara içiyo.. arkasından gittim isterseniz burda içebilirsiniz sorun değil dedim. Yok ben böyle iyiyim dedi.. deli midir nedir adamı kıskandı benden diye düşündüm.. neyse rezevasyonu yaptım gittiler..
Bu olaydan bikaç ay sonra bu herif beni arıyo hoşbeşten sonra biliyo musunuz ben nişanlımdan ayrıldım dedi.. hay Allah üzüldüm rezerve iptal olucak sanırım dedim.. yok üzülmeyin çünkü ben hiç üzülmedim.. sizin güzelliğinizi kıskandı ve kavga çıkardı uzattı da uzattı ben de yüzüğü attım dedi.. ben sebep olduğum için daha çok üzüldüm tabi..
herif tatili iptal etmek istemiyorum sizinle gitmek istiyorum kabul ederseniz dedi. Ben şokkk!!! Terbiyesizleşmeyin! Bu ne dangalakça bi tekliftir böyle.. sizin gibi bi adiden kurtulduğu için kız çok şanslıymış.. bana nasıl balayı tatilinizi teklif edersiniz böyle haysiyetsizlik görmedim ben dedim.
Herifin cevabı şu:
Hakarete gerek yok hepimiz insanız ve birbirimize ihtiyacımız var.. insan gibi hayır diyebilirdiniz.. o gün bana çok iyi davrandınız çok güleryüzlüydünüz benden hoşlandığınızı düşündüm ve ayrılık sebebimiz de budur dedi.. bildiğin atarlandı bana öküz.. ben daha büyük şok geçirdim tabi...
Siz resmen hallenmişsiniz.. tüm müşterilere tutumum aynı.. hizmet verirken 5 karış suratla mı satış yapıcaktım bu ne saçmalıktır dedim.. sonra başka bi arkadaşımı arayıp iptal ettirmiş rezervasyonu..
daha da buna benzer benzemez neler ortalık mal maşat kaynıyo
Başlığı okuyunca ilanı aşk ya da taciz var sandım. Ama bu olay örgüsünden, yaşı gereği okulda ortamı pek olmadığından, beraber projede çalışmanız vesilesiyle de arkadaş olduğunuzu düşünüp sadece arkadaşça yanınızda takılıyor olabileceğini de düşündüm. Bende mi bir tuhaflık var acaba?
Baş dönmesi yüzünden ben de ters oturamam mesela. O da tuhaf bir durum değil.
Beraber çalışmak istemesi sizin projedeki tutumunuzdan da olabilir.
E bir arkadaşlığınız da olmuş, insan arkadaşının yanına gider görünce, dibinizde bitmesi ondan da olabilir.
Zamanında bir muhabbet kurulmuşsa bu arkadaşlığa dayanarak arkadaşça takılıyor olabilir.
Ayrıca arkanızdan yürüyor diye ille bir tarafınızı izlemiş olması mı gerek? Gördünüz mü izlerken, hani arkanızdaymış ya, ondan takıldı kafama. Ama gördüyseniz o zaman bir şey diyemem elbet, yine de o zaman durup oyalanıp adamın geçmesini bekleyebilir, geçerken de ters bir bakış atabilirsiniz de...
Bir taciz için konu açsaydınız anlayacaktım elbet, aksine ne yaşanırsa yaşansın erkek haksızdır o zaman benim gözümde öyle konularda ama, arkanızdan sizi izlediğine emin değilseniz, normal bir arkadaşlık gibi geldi bana. Bazı insanlar fazla samimiyet gösterebiliyor. Siz yine mesafenizi koruyun elbet ama günahını da alıyor olabilirsiniz belki..
"Benim kocam yapmaz demeyin" tavsiyesi nedir peki? Siz de o bayan da müstakil bir olayı genele yayma çabasındasınız.Hayir onunla ayni mantikta hareket etmiyorum, o 30 yas uzeri illa birini bulayim kafasinda olan bekar bayanlar diye bir insan prototipi yaratti. Benim evli erkekler arasinda yarattigim prototip yok, evli oldugu halde asilanlardan bahsediyorum. Zaten musade etseydim su ana kadar acikca asilmis olurdu.
Dertlisiniz diye düşünerek yol gösteriyor insanlar belki de, siz de biraz tersleniyorsunuz onlara sanki.Kapansin da zaten, acildigindan bu yana herkes adami nasil geri puskurtecegini yaziyor. Herkes namuslu, bir ben namussuz oldum HEY BANA BAKSANA SEN!! NIYE YANIMA OTURMAK ICIN NUMARA YAPIYORSUN? AZ ONCE DE ZATEN G*TUMU IZLIYORDUN
O ban gelecek görünüyor, ama boşuna da değil sanki eski mesajlarınızda baya bozmuşsunuz üslubu, yazın yazabildiğiniz kadar derim ban zamanına kadarHah iste benim ortamimdakilerde ayni senin gibi dusunurler, disaridan bakinca veya birine anlatsam olabilir der. Tepki gostersem kendi kendime havalara girmis olurum, hersey olabilirlik dahilinde. Ama cocugun yokladigini hissediyorum, bir adim atsam cocuk daha net davranacak. Neyse muhabbet olsun diye actigim konu basima bela oldu, ban yiyecegim durduk yerde
+1"Benim kocam yapmaz demeyin" tavsiyesi nedir peki? Siz de o bayan da müstakil bir olayı genele yayma çabasındasınız.
Diğer bayan için de eşinin haddini bilmesi gerektiğini söylemiştik. Anlayamıyorum nasıl cümleler bekliyorsunuz bizden? Size namussuz diyen yok. Adamı püskürtmeniz dışında nasıl bir tavsiye verebiliriz ki? Daha doğrusu tavsiye vermek dışında ne yapabiliriz? Amacınızı anlayabilmiş değilim.Kapansin da zaten, acildigindan bu yana herkes adami nasil geri puskurtecegini yaziyor. Herkes namuslu, bir ben namussuz oldum HEY BANA BAKSANA SEN!! NIYE YANIMA OTURMAK ICIN NUMARA YAPIYORSUN? AZ ONCE DE ZATEN G*TUMU IZLIYORDUN
Dertlenmiyorsanız devam edin. Adamın bakışları kötü davranışları garip olarak anlatıyorsunuz. Bunun muhabbetini yapmak için sizde gelip burda konu açıyorsunuz. Sizde garipsiniz. Gizliden gizliye bir hoşlanmış gibisiniz. Yoksa ne diye bunun muhabbetini dert etmeden edeceksiniz ki değil mi? Buna karar verin önce. Sosyal mesajınız da saçma. Evli erkeklerde az değil vs. Biz bilmiyoruz...Valla muhabbet olsun diye actim, gece gece uyku tutmadi. Yoksa dertleniyor degilim bu konuyla ilgili.
Aslinda dert degil ama az once bir konu gorunce aklima geldi. Hep evli erkeklere ilgi gosteren bekarlardan soz ediliyor. Aslinda tam tersi bir durum da soz konusu. Yeni yasadigim ve halen yasamakta oldugum bir olayi anlatayim. Okulda biri var, evli yeni cocugu oldu falan. Bir projede birlikte calistik, sonra yine dersler nedeniyle whatsapp yazismalarimiz oldu, ileride de benimle calismak istedigini soyledi. Her zaman gelir benim yanima oturur. Yani bos sinifta dibimde biter.
Aslinda daha once niye tersleyeyim is yasantisinda bir baglanti diye dusunmustum, ama bir ders cikisinda iki erkek bir de ben ciktik, adam resmen arkada kalip g*tumu izledi yururken. Sonra otobuste o erkegin yanina degil ben ters oturunca basim donuyor diye yine dibime oturdu. Cocugun diger erkekle benim hakkimda sakalasma ihtimali nedeniyle terslesem mi diye artik dusunuyorum. Su an artik tatil tabi, belki sonraki donem. Ama evli erkekler de fena kizlar, benim kocam yapmaz demeyin.
AMİNYa bak bu okuduğum ikinci konu evli erkeklerle ne işiniz var aga ? Empati kurun onun karısıyla kendinizi onun yerine koyun kim kimin yuvasını yikiyorsa Allah bin türlü belasını versin amin deyin kızlar
Sakalastiklarini duymadim ki. Ihtimal dedim yoksa direkt kavga ederim. Bunlar benim okul arkadaslarim. Konuyu soyle baglamayi unutmusum, evli erkeklerin sarktigi hic oldu mu sizede bekar hanimlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?