thisiswhatmakesusgirls
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 10 Mayıs 2016
- 565
- 557
- 18
- 29
- Konu Sahibi thisiswhatmakesusgirls
-
Cümleye şokadam resmen arkada kalip g*tumu izledi yururken
Cümleye şok
Ayrıca konu nedir sosyal mesaj mı?
Sizin hakkınızda şaka yapanlara lakayıt davrananlara höst diyemiyor musunuz?
Oldu veya olmadı bunun size getirisi neSakalastiklarini duymadim ki. Ihtimal dedim yoksa direkt kavga ederim. Bunlar benim okul arkadaslarim. Konuyu soyle baglamayi unutmusum, evli erkeklerin sarktigi hic oldu mu sizede bekar hanimlar?
Oncelikle cocuk kankam degil, okul arkadasim, ayrica cogul degil tekil. Henuz terslemedim, zaten tersleyecegimi de bilmiyorum sadece mesafe koyabilirim yoksa niye arkamdan yuruyorsun diyemem. Cici kiz oldugumdan kuskun olmasinSenin tabirinle "G.tunu izleyen adam"larla kankaliga devam mi cici kiz
Oldu veya olmadı bunun size getirisi ne
Amacım terslemek değil ama konunuz şöyle olsa "kızlar az önce bi konu gördüm bende paylaşmak istedim durum böyle böyle sizce nasıl davranayım rahatsız oluyorum da?" böyle olsa anlarım ama siz "bekar kızlar fena ama evli erkekler de az değil haa" diye konu açıyorsunuz saçma oluyor haliyle.
Dert değilse no problemValla muhabbet olsun diye actim, gece gece uyku tutmadi. Yoksa dertleniyor degilim bu konuyla ilgili.
Adam g.tunu izledi sen de agzinin payini vermek yerine otobuste yanina oturttun daha ne kadar yanlayacaktin :dOncelikle cocuk kankam degil, okul arkadasim, ayrica cogul degil tekil. Henuz terslemedim, zaten tersleyecegimi de bilmiyorum sadece mesafe koyabilirim yoksa niye arkamdan yuruyorsun diyemem. Cici kiz oldugumdan kuskun olmasin
Adam g.tunu izledi sen de agzinin payini vermek yerine otobuste yanina oturttun daha ne kadar yanlayacaktin :d
Bu tiplerden cok var
Bi sure sonra macera ariyolar heralde
Ve herseyden de kendilerine pay çıkarabiliyolar
Mesela verdigin selami gunaydini bile farkli anlayabiliyolar niyetleri bozuk oldugundan
O yuzden artik mesafeli olmayi ogrendim erkeklere karsi
Pardon da adama arkadan yurudun cunku g*tumu izliyorsun onden yuru diye bagirayim mi?Acik ve net birsey olur terslersin. Herkes senin kadar asarim keserim degil ablacim, diger nezdinde rezil olmak istemem
E asarim keserim tribin yoksa, halinden memnunsan, konu acip evli erkekler g.tume bakiyo sonra da otobuste yanima yanasiyo kocaniza guvenmeyin bekar kizlar naaapsinn demeyeceksin. Senin dertlenmedigin seye biz mi dertlenecegiz yani? Bizlik zaten durum yokPardon da adama arkadan yurudun cunku g*tumu izliyorsun onden yuru diye bagirayim mi?Acik ve net birsey olur terslersin. Herkes senin kadar asarim keserim degil ablacim, diger nezdinde rezil olmak istemem
Yo adama bağırmana gerek yok ama bu tür bir sapıklığını gördükten sonra yanına otırmasına izin vermese idin keşkeevli olmasını geçtim adam sapık resmen, hiç mi rahatsız olmadın yanına oturduğunda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?