- 15 Ekim 2012
- 4.626
- 1.367
- 198
- Konu Sahibi Yuksek_Voltaj
İşte o sökmüyor bizde.Bırakalım dedikçe yok diyorlar bu sırnaşıklık beni kızdırıyor.Acikcasi ben evimde kalmasini istemedigim biri yatiya kalacak gibi gorunurse gec saatlere kadar bekleyip eşime hadi aşkım gec oldu x i evine birak diyorum
Kiz erkek farketmez kimsenin sorumlulugunu da almaktan hoslanmiyorum, kuzenim istanbulda ozel bir universitede okuyor ve oranin yurdunda kaliyor, okulu bize baya uzak, sene basindan beri 3 kez geldi bana, bu kadari da normal bence, daha çok olsa hoslanmazdim, bizim de bir duzenimiz var sonucta...
Bu arada çok paranoyakca gelecek ama ben evimde 1. Derece ailem haric kim olursa olsun gece kizimla yatiyorum![]()
Yani ne bileyim çokta pasif değiliz ki ne amaçla yapılıyor.biri de değil 4 ü birden böyle.
Anne babaları sormaz aramaz.nerdeler bilmezler. başlarına birşey gelse bize gelirler veya anaları arar ama ben ana babası değilim ki bana mı doğurdular.
Yani yazık bir taraftanda sahipsizler.aslında eşim biraz hata yaptı.aylık harçlıklarını verir göz kulak olur benimkilerede kendininkilerede.Ben sahipsiz büyüdüm der ama en azından ona buna yük olmamış.
Bende bazen oğlanı babasının yanına yatırıp kızların da odasında yatıyorum.
"Benim bir düzenim var" lafını anlamıyorlar.
Son düzenleme: