Bekar Kuzenler

Acikcasi ben evimde kalmasini istemedigim biri yatiya kalacak gibi gorunurse gec saatlere kadar bekleyip eşime hadi aşkım gec oldu x i evine birak diyorum :KK70:
Kiz erkek farketmez kimsenin sorumlulugunu da almaktan hoslanmiyorum, kuzenim istanbulda ozel bir universitede okuyor ve oranin yurdunda kaliyor, okulu bize baya uzak, sene basindan beri 3 kez geldi bana, bu kadari da normal bence, daha çok olsa hoslanmazdim, bizim de bir duzenimiz var sonucta...
Bu arada çok paranoyakca gelecek ama ben evimde 1. Derece ailem haric kim olursa olsun gece kizimla yatiyorum :KK51:
İşte o sökmüyor bizde.Bırakalım dedikçe yok diyorlar bu sırnaşıklık beni kızdırıyor.
Yani ne bileyim çokta pasif değiliz ki ne amaçla yapılıyor.biri de değil 4 ü birden böyle.

Anne babaları sormaz aramaz.nerdeler bilmezler. başlarına birşey gelse bize gelirler veya anaları arar ama ben ana babası değilim ki bana mı doğurdular.

Yani yazık bir taraftanda sahipsizler.aslında eşim biraz hata yaptı.aylık harçlıklarını verir göz kulak olur benimkilerede kendininkilerede.Ben sahipsiz büyüdüm der ama en azından ona buna yük olmamış.

Bende bazen oğlanı babasının yanına yatırıp kızların da odasında yatıyorum.
"Benim bir düzenim var" lafını anlamıyorlar.

Son düzenleme:
Ben tacizden cok is guc mevzuuna takildim
Boyle bir kamyon erkek icin yemek yap temizlik yap yatir kaldir offff igrenc
Esine soyle cocuklar var ev isleri derken yoruluyorum lutfen davet etmeyelim kimseyi dinlenelim de
Farkında zaten ama davet etmesekte geliyorlar.Ya çokta kırmak istemiyorum ama ben cidden heba oluyorum.yüzümün düştüğü oluyor.
Bazen yemek yemiş oluyoruz oturup tv izleyelim diyoruz hop geliyor .açlıktan öldüm valla neler yediniz diye mutfağa dalıyorlar.
Hayır nasıl denk geldi biri olsa neyse de.

Farkında zaten ama davet etmesekte geliyorlar.Ya çokta kırmak istemiyorum ama ben cidden heba oluyorum.yüzümün düştüğü oluyor.
Bazen yemek yemiş oluyoruz oturup tv izleyelim diyoruz hop geliyor .açlıktan öldüm valla neler yediniz diye mutfağa dalıyorlar.
Hayır nasıl denk geldi biri olsa neyse de.
Canim esininkilerle esin konussun sen de seninkilerle konus en iyisi,surekli surekli olmaz, cocuklarin var yorgunsun sonucta

Aslında iyi insanlar ama ölçüleri yok.yani hem eve özen göstermezler hemde çocuklarıma çok yaklaşmalarını istemiyorum.
Akşam küçüğü alıp gel yatalım dedi bir kere hayır herkes kendi yatağına dedim ama sinirden ölebilirdim.
:KK57:
Bence endişelenmekte haklısınız. Ben olsam "ne münasebet?" diyip dik dik bakardım herhalde.
Ayrıca çok yüzsüzlermiş. Bence sahipsiz bırakılmayı hak ediyorlar.

Canim esininkilerle esin konussun sen de seninkilerle konus en iyisi,surekli surekli olmaz, cocuklarin var yorgunsun sonucta
Hakikaten öyle.benim misafirimde eksik olmaz.uzaktayız diye gelip kalıyorlar azda değil 1 ay kalanımız oluyor. onada denk geliyor, bazen özel günlerimize denk geliyor çok saçma geçiyor.İki akşamdır yemekli misafirim vardı. eşim sabah aramıştı bugün biri gelirse erteleyelim çok yorgunum diye.Akşamüstü bu çıktı.
Ben misafir için yedek yatak almıştım inanın eskidi.

:KK57:
Bence endişelenmekte haklısınız. Ben olsam "ne münasebet?" diyip dik dik bakardım herhalde.
Ayrıca çok yüzsüzlermiş. Bence sahipsiz bırakılmayı hak ediyorlar.
İnanın anlamıyorlar.Başka bir yöntem deneyeceğiz mecbur.

Benim de esimin boyle bi kuzeni var. Bekar adam habire evimize damliyordu elinde cantasi. Elini biseye surmezdi, yatagini toplamazdi. Esime dedim bunun onunu al senin annen baban degil yersiz yurtsuz kardesin degil zor durumda kalmadikca yatiya gelmesini istemiyorum bi de bana sormaya bile tenezzul etmiyo ben kimim ki zaten diye azarlamistim.

Hakikaten öyle.benim misafirimde eksik olmaz.uzaktayız diye gelip kalıyorlar azda değil 1 ay kalanımız oluyor. onada denk geliyor, bazen özel günlerimize denk geliyor çok saçma geçiyor.İki akşamdır yemekli misafirim vardı. eşim sabah aramıştı bugün biri gelirse erteleyelim çok yorgunum diye.Akşamüstü bu çıktı.
Ben misafir için yedek yatak almıştım inanın eskidi.
Ben yedek yataklari saklardim odama. Koltuklari bi guzel silerdim. Yatiracak yerim yok esim sizi birakacak bugun musait degiliz derdim. Bir de aramadan gelmeyin lutfen 3 cocukla cok isim oluyor deyin bunda ayip bisey yok.

Müslümansanız şayet;

Eşiniz evde yokken ne kendi kuzenlerinizle nede eşinizin kuzenleriyle evde başka bir bayan yokken kalamazsınız. Nikah düşer, haramdır ve eşinizin bunu düşünmesi gerekir.

Müslüman değilseniz;

Üç çocukla hayat yeterince zor değil mi? Gençler düşünemiyorlarsa samimi bir şekilde derdinizi anlatın. Anlarlar, art niyet yok sonuçta.

Ben korkuyorum hatta duyduğum zaman kendime gelemiyorum.

Evimde salonda kalıyorlar mecburen diğer odalar benim ve çocuklarımın.
Ben biraz takıntılıyım sanırım akşamdan toplayıp yatarım.sabah salonda açık yatak falan oldukça kendimi hasta gibi hissediyorum.

Hele ortada çorapları balkonda dolu küllük şarj aletleri soda şişeleri çıkarılıp atılan pijamalar kızıyorum aman abla aman yenge sende dediklerinde çok kızıyorum.

Ohhooo bu misafirliği aşıp da lakaytlığa döneli çok olmuş ve müdahalenin zamanı gelmiş.
Evinize yeni kurallar getirin eşinizle konuşarak. Kimsenin hizmetçisi değilsiniz.

Benim de esimin boyle bi kuzeni var. Bekar adam habire evimize damliyordu elinde cantasi. Elini biseye surmezdi, yatagini toplamazdi. Esime dedim bunun onunu al senin annen baban degil yersiz yurtsuz kardesin degil zor durumda kalmadikca yatiya gelmesini istemiyorum bi de bana sormaya bile tenezzul etmiyo ben kimim ki zaten diye azarlamistim.

Ben yedek yataklari saklardim odama. Koltuklari bi guzel silerdim. Yatiracak yerim yok esim sizi birakacak bugun musait degiliz derdim. Bir de aramadan gelmeyin lutfen 3 cocukla cok isim oluyor deyin bunda ayip bisey yok.
Kesinlikle hayretmiyor.İstemiyorum diye annelerini dahi aradık.
Bu saatten sonra kocaman insanlar azarlamak zorundayım sanırım yada evlenip gidecekler.

Kesinlikle hayretmiyor.İstemiyorum diye annelerini dahi aradık.
Bu saatten sonra kocaman insanlar azarlamak zorundayım sanırım yada evlenip gidecekler.
Zor ama bi sekilde yuzlerine demek lazim. Ama sertce. Simardiniz yuz bulup tepeme ciktiniz ne demek habersiz gunlerce evimde kalmak vs. Bence bilerek anlamazliktan geliyolar.

Müslümansanız şayet;

Eşiniz evde yokken ne kendi kuzenlerinizle nede eşinizin kuzenleriyle evde başka bir bayan yokken kalamazsınız. Nikah düşer, haramdır ve eşinizin bunu düşünmesi gerekir.

Müslüman değilseniz;

Üç çocukla hayat yeterince zor değil mi? Gençler düşünemiyorlarsa samimi bir şekilde derdinizi anlatın. Anlarlar, art niyet yok sonuçta.
Elhamdülillah evet.işin tuhafı onların ebeveynleri ilahiyat mezunu hatta birinin bölümüde bu.
Zaten yalnız kalmadım hiç biriyle ona müsaade etmez eşim .hep geliş saatine yakın veya evdeyken geldiler.benim sıkıntımda evimde rahat değilim. Devamlı üstüm başıma dikkat etmem veya ayrı odada takılmak sinir ediyor.

Çok şükür yemeğe götürmüş ordan bırakmış.öyle yapmasa ben arayacaktım cidden kalbini kıracaktım.

Ohhooo bu misafirliği aşıp da lakaytlığa döneli çok olmuş ve müdahalenin zamanı gelmiş.
Evinize yeni kurallar getirin eşinizle konuşarak. Kimsenin hizmetçisi değilsiniz.
Aynen öyle.ben onların hizmetini yapmak zorunda değilim çocuklarım henüz küçük ilgi bekliyor onlarda bekliyor.

Gelmedi çok şükür.yemeğe götürüp bırakmış.yeğenleri görseydim demiş :))
Hâlbuki alakaları yok yani.

Zor ama bi sekilde yuzlerine demek lazim. Ama sertce. Simardiniz yuz bulup tepeme ciktiniz ne demek habersiz gunlerce evimde kalmak vs. Bence bilerek anlamazliktan geliyolar.
Evleninde gelin de dedim.
Misafirliklerini de istemiyorum yeterince var bende.
Şükür sıyrılıyoruz inşaallah.

Aynı annem...
Babamın akrabaları gelirdi, hem de birkaç gün degil, aylarca.... Küçüklüğümden hep onları hatırlarım. Annem çalıştığı halde hizmet ederdi. Yıllarca hem de, yaklaşık 20 sene.
Tabii simdi bitti. Sen açık açık söylemediğin sürece bitmeyecektir.

2 gunden ne olcak.. tabi aranizdaki iliskiye bagli.. biz ayni ilde butun kuzenlerimle cok gorustugumuz icin bana ilginc geldi konu.. sen sevmiyosun herhalde.
kalabaligada aliskin degilsen.
Ama gecici bir sure idare edebilirsin. 1 2 hafta degilki. Gun :cool:

Back
X