Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

Kızlar yaparım tabiki de ama ben ev mutfağı yada ev banyosu tasarlamıyorum onu TR3dmaxte yaparım ancak genelde büyük restaurant endüstriyel mutfağı tasarlıyorum.

off sendede ne şans varmış canım erkek işte

Kızlar yaparım tabiki de ama ben ev mutfağı yada ev banyosu tasarlamıyorum onu TR3dmaxte yaparım ancak genelde büyük restaurant endüstriyel mutfağı tasarlıyorum.

bende isterim ben mutfak istiyorum amarikan tipinde

kızlarr ya ben çeyiz için bir siteden alışveriş yapmak isityorum fiyatları uygun havale ile halledebilirim işimi fakat o site güvenlimi bilmiyorum pratikev bilen varsa paylassın beğendim bikaç ürün

canımcım her site güvenilir değil.
Ürünü getirirler fakat istediğin kalitede olmayabilir, bence görmeden alma...
Daha geçen gün biri bu konu ile ilgili yazı yazmıştı...

Sıtenın lınkı Özelden atarmısın canım bır bakalım yada bır topıÇ aÇ sor alan varmı en ıyısı topıÇ aÇıp sormak

aynen cnm ya bu sıcakta grip olmayı da becerdim ya brawo bna :lepi: :smiley-cool: şaka bi tarafa bnmde burnm alarmı weriyo grip olcaım zaman yine öyle oldu bari tatile çıkana kadar iyileşsemm senağlama

kızlar tarayıcıdan anlayan varmı...
Fotograf taratıcam ama tam ekran olmuyor, yani bir sayfaya fotokopi çekilmiş gibi oluyor fotograf gibi olması için ne yapmam lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…