- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
banada bi mutfak banyo tasarımı yaparmısınnn
osgeldinnnn pırlanttaaa kuzumopuyorumnanaktan
Pırlanta Hoşgeldinn
Sonunda yaptım be tasaımı ohhh içim rahatladı
orjinal bişey olsun söleee hiç kimsede olmayannn ben orjinal ürünleri severimde
Yaparım hayatım yapmaz mıyım?
off sendede ne şans varmış canım
ERdem,hüseyin,Yunus işte gerçi yunusa sayılmaya değmez ama sizin bildiklerinz bunlar
Çok Erkek arkadaşım oldu benim ya ooo 1-2 gün hele bi tanesi yüzünden vijdan azabı çekiyorum 1 haftalık bi ilişkim vardı hep görüyorduk birbirimizi ama bi türlü açılamadık sonunda knuştuk 1 hafta içinde her gün yemeğe gittikk akşam kahveleri sabah kahvaltıları süper geçti sonra bigün ortaokul arkadaşımı gördüm Yolda Allah biliyor ya işte beni evine çağırdı bebeği olmuş eve bi gittim oda orda meğer akrabasıymış bu bomba 1 di 2. bomba ise evliymiş :sinifsinif: kafamdan aşşağı kaynar sular döküldü resmen şimdi diyorum keşke bulsam karısını da hakkını helal etse boşandılar sonra sorunları oldu falan filan:mymeka:
Kızlar yaparım tabiki de ama ben ev mutfağı yada ev banyosu tasarlamıyorum onu TR3dmaxte yaparım ancak genelde büyük restaurant endüstriyel mutfağı tasarlıyorum.
off sendede ne şans varmış canımerkek işte
bende isterim ben mutfak istiyorum amarikan tipinde
saol canım sanada çoooooooook geçmiş olsun acil şifalar a.s.:1hug: bi garibiz ya yaz günü grip olan nadir insanlarız valla sırnaşık şeysırnaşık şeykafamçokkarıştı benim bide hemen yanaklarım kızarıo anlıorum grip olucamı :kedi:
kızlar tarayıcıdan anlayan varmı...
Fotograf taratıcam ama tam ekran olmuyor, yani bir sayfaya fotokopi çekilmiş gibi oluyor fotograf gibi olması için ne yapmam lazım...
slmlar
Hoşgeldin Bacım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?