Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

buldum buldum ok...
Üniv. resimlerimi tarıyorum gülmekten çldüm yaa ne çılgınlıklar yapmışız :))
Size sadece 1 resim göstericem çok güleceksiniz :))

kızlar link atayım konu açayım ama hangi başlığa açıcam ki sohbet bölümüne olur mu??bizim burası küçük ve fiyatlar gerçekten çok farkediyor ve kahvaltı seti beğendim 42 parça shafer mıdır nedir işte ama malesef burda o markanın kahvaltı seti yok..onun için almak istiyorum netten

hİÇBİ başlığa uymayanlara aç bence.

umudum rüyalarımın kadını =) link attım hatta ben sana direk kahvaltı setlerinin olduğu sayfanın linkini attım inş.doğru atmışımdır görebilirsinn

yahu çinganemiz vardı bizim nerde oo nick mi değiştirdiifisfisfisfisfisfisbenneyaptımki

Lavantam canım gÖrdÜm hepsı Çok gÜzel ama sana kÖtÜ haber o sıte pek gÜvenlı deĞıl canım alma yanı

kız gonzeless nereye sakladın bizim çinganemizi ...teslim oll kanundan kaçamassın ..çinganemizi sevmediğini onu kaçırdığını itiraf edişin tek tek kayıt altında eller yukarııkaydirigubbakcemile:lepi:lülülülülülüsositosositohihoyyytsırnaşık şeyturkbayragialkisalkisalkis:içelim::roflol::roflol::sm_cool::icecream:a.s.:enbuyukkk:

Yok kardeşm artık o gonzales var :umursamaz:
İsteyene malesef öldürdüm onu benle idare edeceksiniz buyrunnnnnnnnndelikafadulden:içelim:yerimsenibenŞenizlülülülülülü

Kızlar ben Çıkmak zorundayım lavanta sakın alma o sıteden sıteyle ılgılı yorumları san ayollarım gelınce ÖptÜm by by kızlar

yaa umudum ciddimisin peki alışveriş yapabileceğim site fiyatları uygun olsun burdan alıyoruz kazıkları yiyiozzkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…