kızlar link atayım konu açayım ama hangi başlığa açıcam ki sohbet bölümüne olur mu??bizim burası küçük ve fiyatlar gerçekten çok farkediyor ve kahvaltı seti beğendim 42 parça shafer mıdır nedir işte ama malesef burda o markanın kahvaltı seti yok..onun için almak istiyorum netten
cAdım evet canım değiştirdim :) tanımadım deme sakın
yok be cnm hemen tanıdım
yahu çinganemiz vardı bizim nerde oo nick mi değiştirdiifisfisfisfisfisfisbenneyaptımki
olmadı evet =)
Zor olmadı yani :bbo:
Tühh oysa ben sizinle yeni bi sayfa açmak için nicki değiştirdim :roflol::roflol:
:dance:
lavanta ben sevmiyorum o kızı bover ben onun bi arkadaşıyım vereliniortak:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
LAVANTA BİZİM DELİ CİNGANEYİ TANIYAMADINMI kaydirigubbakcemile3
olmadı evet =)
aman ne gerek varyeni sayfayakaydirigubbakcemile3
:dance:
kız gonzeless nereye sakladın bizim çinganemizi ...teslim oll kanundan kaçamassın ..çinganemizi sevmediğini onu kaçırdığını itiraf edişin tek tek kayıt altında eller yukarııkaydirigubbakcemile:lepi:lülülülülülüsositosositohihoyyytsırnaşık şeyturkbayragialkisalkisalkis:içelim::roflol::roflol::sm_cool::icecream:a.s.:enbuyukkk:
Kızlar ben Çıkmak zorundayım lavanta sakın alma o sİteden sİteyle İlgİlİ yorumları san ayollarım gelİnce ÖptÜm by by kızlar
Eskiden devam edelim ozaman kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştılülülülülülülülülülülülülülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?