Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

kız cimcimeeee neredesinn fotoraf bekliyorum yaaa...ben çıkcam sen ekiceksin snr siliceksin demii benim görmem lazım moralmen olarak iyiyim desemde bi umut eksikliği varr yaralıyımm anammm

vışşşşşşhhhhhhhhhhh yakuşuklu erkeğüm benimm .....işte benim hayatımun anlamuu erkekimmm kaçma gel len burayaaa ..kıllık değiştirince tanamayacam sandınn demiiiŞeniz:jeyyar:

(ilk resim deki yakuşuklu için diyorumm diğerleriini siz aranızda paylaşın )

:))))))))valla cımcıme harbı tam erkek olmussun sen yanlıs topıge koydun o resmı burdakı kızlar atlamasın sora sana kaydirigubbakcemile3

valla bi konu açmak lazım :))
Süpper geyik olur, nan keşke erkek olsaymışım yahuşuhlu bir delikanlı olurmuşum :))
ışte o zaman hiçbirinizi bekar bırakmaz tek tek şapardım şey yani evlenirdim hepiniznen :))

huahahauahha teker teker şapardın bakıyorum hiç es geçmiosun kımseyı.yaaaaaaaaaa bakın yaa ne kadar dusuncelı bı arkadasımız varrrrr.evlenemessem bıle doyururdum sızı dıoo hahahahahahaha
kızım senı evermek lazımmmm ama nasıl olcek bılmıomm hehehe pembe olsa ıyı geyıgı olurdu sımdı bunun heee

kızlarrr herkese güzel bir günden merhaba yeni döndüm tatilden antalyadan hepinize selamlar getirdimm bugün ilk iş günüm hepinizi çokkk özledimmmm..... nasılsıznız bakiim ne var ne yok opuyorumnanaktan

kızlarrr herkese güzel bir günden merhaba yeni döndüm tatilden antalyadan hepinize selamlar getirdimm bugün ilk iş günüm hepinizi çokkk özledimmmm..... nasılsıznız bakiim ne var ne yok opuyorumnanaktan

hOşgeldin secl. Antalyalarda tatil yaptın demek. oohhh ne güzel...

mermaid görüyonmu bende beterleride var...
İsmi gibi spedy gonzales :))

DEliyim nan gözü kara deliyim yakarım romayıda yakarım

Hoşgeldin merhaba

hoşbulduk kızlar tatil güzeldi doyamadım desem yeridir valla geçen perşembe döndün antalyadan geçen pazar günü de ayaş kaplıcalarına gittik dayımlarla beraber bugünde iş başı yaptım çok şükür tatil yaptım geldim ama tatilin en kötü yanıda yalnız olmaktı bu sene yalnızlığım bir defa daha acı koydu sanırımm :1no2:

Selam kızlar bende geldim
Geçmişi okumaktan gözlerim yoruldu yaa
Secl sende hoşgeldin
Gülpembe gözünaydın canım kardeşin üniv. kazanmış
Mermaid resimlerde süper çıkmışsın
Cimcimemm eklediğin resimleri hemen silmişsin ben göremedim mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…