Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

al canım ben çok memnunum ama ben alizadenin saf gülsuyunu aldm bidahaki sefere rosense ninkini alacam onun içinde besleyicilerde varmş

canım bence kendın doğal bısler yapsan daha ıyı olur..ne kadar olursa olsun o kremlerın içine kımyasal maddeler gırıyor.ama krem dıyosanda bı urun vardı markasını tam hatılayamadım ama arkadsım kullandı denız mahsullerınden yapılıyordu çok memnun kalmıstı arkadasm onunda gözenek sorunu vardı evlenmeden önce kullandı çok guzel oldu cıldı

lavanta valla canım ben sana Neutrogena 'nın cilt bakım ürünlerini öneririm benmde cildim çok kuru yüzüm için kremini kullanıyorum hem çok uzun süre gidio hemde inanılmaz güzel yapıyor cildi denedim ve gördüm önenirim yanii....

kızlar saolun secl cnm ben drçgittim jel falan kullanıyorum o yüzden başka marka şeyle düşünmüyorumm bu jel ve kremlerim bitsin ..sadece sabun ve gülsuyu kullanmayı düşünüyorumm..marka olarak rosalin iyiyse alayım değilse başka markalara bakıcam ...

ben yeni telefon aldım
güzel bi fırça yedim
kredi kartlarıma el koydu beyfendi :)
telefonu çözemedim daha dokunmatik ekran zemuszemus

ayy canım çok geçmiş olsun işallah en kısa zamanda cildir düzelir amannn dikkat et benmde cildim çok kuru ondan şikayetciyimmm :jeyyar:

kız corel senin sevgilinde baya maçoluk var heralde ve seni çok sevio sanırım amannn rabim nazarlardan saklasın sizi

nefertiti canım bizim işyeri yarı kurumsal yarı özel bi işyeri amann bende nooldunu bilmiorumm ama tobb da çalışıyorum

kız corel senin sevgilinde baya maçoluk var heralde ve seni çok sevio sanırım amannn rabim nazarlardan saklasın sizi
var maçoluk tatlım ama dozunda boğmuyo beni.ben ona düşkünüm ama o çok daha fazla düşkün.
nazar değer diye korkuyorum ama onu görmem bile mutlu olmama yetiyor
hayatta böyle bişiyi yaşayacağımı düşünmüyordum , tren kaçtı diyordum ama kaçmamış.
beraber yaşlanacağım kişiyi buldum.
1 yıl sonra evlenmeyi planlıyoruz.
Hayırlısı tabi.
Cidden korkuyorum nazardan ya mafoldumben
gule gule kullan canım

teşekkürler tatlım

nefertiti canım bizim işyeri yarı kurumsal yarı özel bi işyeri amann bende nooldunu bilmiorumm ama tobb da çalışıyorum

oo süpermıs canm bızımde bı akrabamız bı ara çalıstı orda sonra ayrıldı? baskanınız rıfat beydı demı rıfat hısarcıklıoğlu kayserlı oda

kızlar ben yemege çıkıyorum görüşürüz gelınce..öpuyorum hepıcıgınızı gıdemde mantı yıyem benımde canım istedı hepınız için yıycem

evet canım başkanımız rifat hisarcıklıoğlu valla seninlede nerdeyse akraba çıkıcaz kızz alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…