Vallahi canım düşünmüyorum inanki maaşımı alınca veriyorum işte borçlarımı ananeme veriyorum falan filan gerçi söylenmez bunlar çok ayıp ettim şimdi ben :kedi:
Bizim şirkete yemek geliyor yemiyorum ama azda olsa yemeye çalışıyorum yol param var bi tek oda geliş veriyorum gidiş yürümeye çalışıyorum napıyım bi yerden kısmam lazım 36 ytl tutuyor sırf geliş olunca yol paramda 100 ytl ordanda kalıyor işte :tomato:
olurmu canım nıye ayıp olsun dertlesıyoruz surda..haklısın bı yerlerden kısmak lazım elımden geldıgınce kısıyorum bende ıns duzelecek bu durumlar
Vallahi canım düşünmüyorum inanki maaşımı alınca veriyorum işte borçlarımı ananeme veriyorum falan filan gerçi söylenmez bunlar çok ayıp ettim şimdi ben :kedi:
Bizim şirkete yemek geliyor yemiyorum ama azda olsa yemeye çalışıyorum yol param var bi tek oda geliş veriyorum gidiş yürümeye çalışıyorum napıyım bi yerden kısmam lazım 36 ytl tutuyor sırf geliş olunca yol paramda 100 ytl ordanda kalıyor işte :tomato:
hem ayrıca ınsan bazen o kadar bunalıyorkı bırıne anlatıp paylasmk rahatlamak ıstıyor ailene anlatmak zor oluyor yanı ben anlatamıyorum bu brç durumlarını onlara içime atıncada hastalanıyorum zaten bı dönem antıdepresan kullandım o yuzden anlatmak konusmakda yarar var canım
Yok canım sizlerle paylaşmak değil Yaptığın yardımlar söylenmez Canım Kime olursa olsun sevap ise bile söylenmemesi gerekli. :gitme::gitme:
evet o konuda haklısın canım ama sen gösterıs olsun dıye söylemedınkı gene sevap olur canım sen mrak etme
ben aileme bişeyleri belli etmem genelde evdede burda olduğum gibi hep eğlenirim :lepi:
ilaç kullanmak çözüm olmuyor 2 yıl kullandım hiç bişeyede yaramadı kullansam hala devam edebilirim
Ne biliyim işte bi anda sıralayınca şunu şunu yapıyorum diye gösteriş gibi geldi yasakkelime
gonselez hanım sebebi burası küçük yer cnm işler ağır maaşlar az onun için.allahtan benim patronda işimde iyi ama bu devirde geçinmek çok zorr ya
gonselez söylüceksin tabiki sonuçta sen bunaldığın için söylüyorsun biz onu göşteriş olarak algılamıyoruz merak etme ..hem kendinle gurur duy hatta duymalıyız çalışyoruz kendimize kendimiz bakıyoruz yeri geliyor istediğimizi alıyoruz yeri geliyor kısıyoruz kısacası hayatı öğreniyoruzzz..heytt be gaza geldimm nan
yok yok öle olmadı sekerım
hiç çözm değil hemde canım anca beynımızı uyustuyor ama neysekı suanda o kadar sıkıtnım kalmadı o dönem yasadıgım ıhanet ayrılık borçlar hersey ust uste bınmıstı
merhaba kızlar ben geldim yine :sm_cool:
merhaba kızlar ben geldim yine :sm_cool:
Gonzales hanım derken bi tepki mi ? bu anlayamadım
aynen canım öyle en azından bişeyleri erken öğreniyoruz İnşallah gün gelecek ve aldığım 1 aylık maaşı kendim tek başıma harcıycam
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
malesf benimkisi tek bunlar değildi tedavim seninden daha çok uzun sürdü Ama şimdi iyiyim ilaçlarla işim olmuyor sırnaşık şey
aman ıyı ol canımda aslında ınsanın doktoru bu konuda kendısı..ben psıkologada gıttım kadın benım konusmalsrımın karsısında apısıp kaldı e sen zaten benden daha ıyı bılıyosun neyın ne oldugunu ne için ne yapman nasıl davranman gerektıgını falan dedı hatta espiri yaptı bende sana terapıye gelıyı gıbılerınden ama uygulayamıyodum o dönem bunları işte elınde olmyr ınsanın bazen bılerek yapmadıgı seyler olyor yada..aman neysekı sımdı daha ıyıım çok sukur kaydirigubbakcemile2
hoşbulduk canlarım sakin olun biraaz yaf benmde bazen canım sıkılıo öyle insanlar karşıma çıkıo ki bazen ben bunlarla başlayım seri katil oliim en iisi dediim bile oluo valla kötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?