Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

olurmu canım nıye ayıp olsun dertlesıyoruz surda..haklısın bı yerlerden kısmak lazım elımden geldıgınce kısıyorum bende ıns duzelecek bu durumlar

olurmu canım nıye ayıp olsun dertlesıyoruz surda..haklısın bı yerlerden kısmak lazım elımden geldıgınce kısıyorum bende ıns duzelecek bu durumlar

Yok canım sizlerle paylaşmak değil Yaptığın yardımlar söylenmez Canım Kime olursa olsun sevap ise bile söylenmemesi gerekli. :gitme::gitme:

hem ayrıca ınsan bazen o kadar bunalıyorkı bırıne anlatıp paylasmk rahatlamak ıstıyor ailene anlatmak zor oluyor yanı ben anlatamıyorum bu brç durumlarını onlara içime atıncada hastalanıyorum zaten bı dönem antıdepresan kullandım o yuzden anlatmak konusmakda yarar var canım

ben aileme bişeyleri belli etmem genelde evdede burda olduğum gibi hep eğlenirim :lepi:
ilaç kullanmak çözüm olmuyor 2 yıl kullandım hiç bişeyede yaramadı kullansam hala devam edebilirim

gonselez hanım sebebi burası küçük yer cnm işler ağır maaşlar az onun için.allahtan benim patronda işimde iyi ama bu devirde geçinmek çok zorr ya

ben aileme bişeyleri belli etmem genelde evdede burda olduğum gibi hep eğlenirim :lepi:
ilaç kullanmak çözüm olmuyor 2 yıl kullandım hiç bişeyede yaramadı kullansam hala devam edebilirim

hiç çözm değil hemde canım anca beynımızı uyustuyor ama neysekı suanda o kadar sıkıtnım kalmadı o dönem yasadıgım ıhanet ayrılık borçlar hersey ust uste bınmıstı

gonselez söylüceksin tabiki sonuçta sen bunaldığın için söylüyorsun biz onu göşteriş olarak algılamıyoruz merak etme ..hem kendinle gurur duy hatta duymalıyız çalışyoruz kendimize kendimiz bakıyoruz yeri geliyor istediğimizi alıyoruz yeri geliyor kısıyoruz kısacası hayatı öğreniyoruzzz..heytt be gaza geldimm nan

gonselez hanım sebebi burası küçük yer cnm işler ağır maaşlar az onun için.allahtan benim patronda işimde iyi ama bu devirde geçinmek çok zorr ya

Gonzales hanım derken bi tepki mi ? bu anlayamadım

aynen canım öyle en azından bişeyleri erken öğreniyoruz İnşallah gün gelecek ve aldığım 1 aylık maaşı kendim tek başıma harcıycam

yok yok öle olmadı sekerım

ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

hiç çözm değil hemde canım anca beynımızı uyustuyor ama neysekı suanda o kadar sıkıtnım kalmadı o dönem yasadıgım ıhanet ayrılık borçlar hersey ust uste bınmıstı

malesf benimkisi tek bunlar değildi tedavim seninden daha çok uzun sürdü Ama şimdi iyiyim ilaçlarla işim olmuyor sırnaşık şey

Kızlar ben sabah çok iyidim
Şimdi işler ve müşteriler beni cıldırtıyor
Aklıma kötü şeyler geliyor
ış bulmadan işten çıkmak gibi :jeyyar:
Çok bunaldım ya
Kredi kartı borcum olmasa 1 dk durmaz şimdi çıkardım işten

aman ıyı ol canımda aslında ınsanın doktoru bu konuda kendısı..ben psıkologada gıttım kadın benım konusmalsrımın karsısında apısıp kaldı e sen zaten benden daha ıyı bılıyosun neyın ne oldugunu ne için ne yapman nasıl davranman gerektıgını falan dedı hatta espiri yaptı bende sana terapıye gelıyı gıbılerınden ama uygulayamıyodum o dönem bunları işte elınde olmyr ınsanın bazen bılerek yapmadıgı seyler olyor yada..aman neysekı sımdı daha ıyıım çok sukur kaydirigubbakcemile2

Evet canım en iyi doktor İnsanın kendisi Oluyırç

hoşbulduk canlarım sakin olun biraaz yaf benmde bazen canım sıkılıo öyle insanlar karşıma çıkıo ki bazen ben bunlarla başlayım seri katil oliim en iisi dediim bile oluo valla kötükedihüso

hoşbulduk canlarım sakin olun biraaz yaf benmde bazen canım sıkılıo öyle insanlar karşıma çıkıo ki bazen ben bunlarla başlayım seri katil oliim en iisi dediim bile oluo valla kötükedihüso

ayy onu bazen bende hissedıyorum canım yaaa sonra kendı kendıme kızım delırdınmı sen dıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…