Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

kızlar herkese afiyetler olsun bende yemeğe çıkıyorum gelince konuşuruz öptüm sizi

ya kızLar ben a$ık oLmk ıstyrmmm ... ya karsımdakıne verdıgım kadr bende deger gormk styrm sımdıye kdr oLn butun ılıskılerım talıhsz dı ya aıLemın yuznden bıttı..ask oLmk nısanlanmk ıstryrm nısanlanırsam.. ailem bılıccek bu durumda sakLamam yalanlar soyelemem gerekmıcek fenalardayım yıne . nefes aLmaya ıhtycm vr aama saoLsn abLm nefes bıLe aLdrmıyoolmaz:

ilk baştan sen değer vermeyecen erkeklere canım yok sa g.. kalkıyo tempra gibi oluyolar. hep nazlı konumunda olursan değer görürsün.arayştaysan bulursun. inşallah iyi biri çkar karşına.

hep sen yaptın ne yaptıysan felakat tellalıo gibisin anacımma.s.
:)

ne ayrılabiliyoruz
ne kavgasız durabiliyoruz
ama :asigim:
Hayırlısı olsun
belki yazarım bi gün topice ben evleniyorum kızlar diye :1hug:
inş evlenirsin bizide düğüne çağırmayı unutma

konuş ablanla

Selam yeni gelen yurdum güzel insanları içimde bişey var ama ne bugün çıkartamadım böyle bi fırlamalık falan yapmak istiyorum maaşlarımız sonunda yattı ama tamamen hepsini kredi için eve vericem ne mutlu Türküm diyene :1ninca:

:lepi::lepi::lepi::lepi:turkbayragi

ezcükde baga gnder kafamçokkarıştı

Efuli Hoşgeldin Canım.
Sözlere bak yaw.
Sevenlerim beni sevdiğime vermediler
güzel yüzlüm şirin sözlüm çok gördüler.
onsuz geçmez bugünlerim
gözüm gönlüm seni arıyor seni istiyor

Abe kaynana naptın bize naptn bize
biz birbizimi çok sevdik

Canım şuanda bankada 404 ytl var şu sigorta parası ile birlikte 400 ytl eve vericem 4 ytl ile 8 gün idare etmem Lazım hayata bak ya

ay aynı dertteyız canım maaş yattı aldım kredıye kartlara verdık dahda yetısmedı benımde 15 tlm kaldı ben ayın 10une kadar ıdare etmelıyım napacam blmıyorum ama neysekı gelıyord öğlen yemegı derdı kalkıyor ortadan ehuehu sıgarada daha az tuketılecek tabıkı ramazanda paraya çok ıhtıyacım olmaz ıns oldugu yerdede Allahbuyuk bı yardım eden çıkar belkım

Vallahi canım artık kaça bölünebileceğimi hiç bilmiyorum içim daralıyor o yüzden düşünmüyorum :sinifsinif:

Vallahi canım artık kaça bölünebileceğimi hiç bilmiyorum içim daralıyor o yüzden düşünmüyorum :sinifsinif:

valla canım ya aynen bende öleyım bıde benım borcumu ailem bılmıyor ben bı arkadasıma kredı çekmıstım o ödemedı koydu kaçtı ben öduyorum sımdı mumkun oldugunca dusunmyorum Allah yardımcımız olsun en kısa zamanda kapanır ıns

Bankaya vardı aynen arkadaş kurbanı olaraktan 7500 ytldi 400 ytl kaldı daha da çok kalacak
Her ay zaten 400 ytl kredi çekmiştik ev için ona ödüyorum 5 yıl kaldı geriye
Ev içinde internet faturası var 50 ytl her ay.
Ananeme yardım ediyorum her ay 100 ytl de oraya

ve maaşım 660 ytl.

kızlarr benim maşşım 300 tl..borç isteye varsa göndereyimmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3çok komik bir rakam biliyorum evimiz kira sigaorta yok allah sağlığımızı almasın yoksa aç kalırızz

ohhh içim açıldı valla benım bıde elden aldıgım borçlar var banka aramasın dıye evede yardım etmem gerekıyor ama edemıyorm maalesef borçlardan dolayı arkadasıma altın bprcum var maşallah altında aldı basını gıttı ALlah guc kuvvet versınde çalısıp ödeyelım ıns.çok sukurkı azda olsa maaslarımız var benım maasda 720 canım ınternet faturasıda var dediğin gıbı bıde bızım iş yerımızde yemek durumuyk kendımı yıyoruz dısarda onada çok para gıdyor kısmaya çalıssanda genede baya tutuyor aylıga vurunca

Vallahi canım düşünmüyorum inanki maaşımı alınca veriyorum işte borçlarımı ananeme veriyorum falan filan gerçi söylenmez bunlar çok ayıp ettim şimdi ben :kedi:
Bizim şirkete yemek geliyor yemiyorum ama azda olsa yemeye çalışıyorum yol param var bi tek oda geliş veriyorum gidiş yürümeye çalışıyorum napıyım bi yerden kısmam lazım 36 ytl tutuyor sırf geliş olunca yol paramda 100 ytl ordanda kalıyor işte :tomato:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…