- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
kızlar ben yemege çıkıyorum görüşürüz gelınce..öpuyorum hepıcıgınızı gıdemde mantı yıyem benımde canım istedı hepınız için yıycem
ya kızLar ben a$ık oLmk ıstyrmmm ... ya karsımdakıne verdıgım kadr bende deger gormk styrm sımdıye kdr oLn butun ılıskılerım talıhsz dı ya aıLemın yuznden bıttı..ask oLmk nısanlanmk ıstryrm nısanlanırsam.. ailem bılıccek bu durumda sakLamam yalanlar soyelemem gerekmıcek fenalardayım yıne . nefes aLmaya ıhtycm vr aama saoLsn abLm nefes bıLe aLdrmıyoolmaz:
:)
hep sen yaptın ne yaptıysan felakat tellalıo gibisin anacımma.s.
inş evlenirsin bizide düğüne çağırmayı unutmane ayrılabiliyoruz
ne kavgasız durabiliyoruz
ama :asigim:
Hayırlısı olsun
belki yazarım bi gün topice ben evleniyorum kızlar diye :1hug:
konuş ablanlaya kızlar ben a$ık olmk ıstyrmmm ... Ya karsımdakıne verdıgım kadr bende deger gormk styrm sımdıye kdr oln butun ılıskılerım talıhsz dı ya aılemın yuznden bıttı..ask olmk nısanlanmk ıstryrm nısanlanırsam.. Ailem bılıccek bu durumda saklamam yalanlar soyelemem gerekmıcek fenalardayım yıne . Nefes almaya ıhtycm vr aama saolsn ablm nefes bıle aldrmıyoolmaz:
Selam yeni gelen yurdum güzel insanları içimde bişey var ama ne bugün çıkartamadım böyle bi fırlamalık falan yapmak istiyorum maaşlarımız sonunda yattı ama tamamen hepsini kredi için eve vericem ne mutlu Türküm diyene :1ninca:
:lepi::lepi::lepi::lepi:turkbayragi
ezcükde baga gnder kafamçokkarıştı
evet canım başkanımız rifat hisarcıklıoğlu valla seninlede nerdeyse akraba çıkıcaz kızz alkisalkisalkis
:)
inş evlenirsin bizide düğüne çağırmayı unutma
konuş ablanla
Canım şuanda bankada 404 ytl var şu sigorta parası ile birlikte 400 ytl eve vericem 4 ytl ile 8 gün idare etmem Lazım hayata bak ya
ay aynı dertteyız canım maaş yattı aldım kredıye kartlara verdık dahda yetısmedı benımde 15 tlm kaldı ben ayın 10une kadar ıdare etmelıyımnapacam blmıyorum ama neysekı gelıyord öğlen yemegı derdı kalkıyor ortadan ehuehu sıgarada daha az tuketılecek tabıkı ramazanda paraya çok ıhtıyacım olmaz ıns oldugu yerdede Allahbuyuk bı yardım eden çıkar belkım
Vallahi canım artık kaça bölünebileceğimi hiç bilmiyorum içim daralıyor o yüzden düşünmüyorum :sinifsinif:
valla canım ya aynen bende öleyım bıde benım borcumu ailem bılmıyor ben bı arkadasıma kredı çekmıstım o ödemedı koydu kaçtı ben öduyorum sımdı mumkun oldugunca dusunmyorum Allah yardımcımız olsun en kısa zamanda kapanır ıns
kızlarr benim maşşım 300 tl..borç isteye varsa göndereyimmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3çok komik bir rakam biliyorum evimiz kira sigaorta yok allah sağlığımızı almasın yoksa aç kalırızz
Bankaya vardı aynen arkadaş kurbanı olaraktan 7500 ytldi 400 ytl kaldı daha da çok kalacak
Her ay zaten 400 ytl kredi çekmiştik ev için ona ödüyorum 5 yıl kaldı geriye
Ev içinde internet faturası var 50 ytl her ay.
Ananeme yardım ediyorum her ay 100 ytl de oraya
ve maaşım 660 ytl.
ohhh içim açıldı valla benım bıde elden aldıgım borçlar var banka aramasın dıye evede yardım etmem gerekıyor ama edemıyorm maalesef borçlardan dolayı arkadasıma altın bprcum var maşallah altında aldı basını gıttıALlah guc kuvvet versınde çalısıp ödeyelım ıns.çok sukurkı azda olsa maaslarımız var benım maasda 720 canım ınternet faturasıda var dediğin gıbı bıde bızım iş yerımızde yemek durumuyk kendımı yıyoruz dısarda onada çok para gıdyor kısmaya çalıssanda genede baya tutuyor aylıga vurunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?