günaydın kızlar....
sanırım tarık meselesini hallettim ..aracı olan akrabam vardı onu aradım söyledim uygun bir dille tam ben konuşurum dedi..gonzelescim ben böyleyim işte bir anda severim bir anda soğurum.yani yalanları duyunca soğudum birde üstüne basa basa ben yalandan nefret ederim demişti bana kızmıştı yalan söylüyorsun dediğimde.ben yalan söylemediğini düşündüğüm için ona güven hissetmişti ama olmadı malesef...size ben başka havadis vereyimm geçen akşam düğünde bakıştığımız çocuk işyerinin önünden geçti:lepi:inşallah benim içindir
Anladım yavrucum şimdi
Bakalım canım hayırlısı olsun diyelim ozaman
Benim hiç size verebileceğim öyle havadislerim yok malesef.:lepi:
benim havadiste çok önemli bişey değil bi umut işte cnm inş.benim için geçmiştir diyee.şimdi beğeniyorum ya karşıdan konuşmadan kesin çıkarım diye bişey yok..ama sevgili olmayı isterim vallaopuyorumnanaktan
Günaydın kızlar...
saol ecrincimm..inş..devamı gelir bakışma ile kalmaz ..genelde bakışma ile kalıyordaaayerimseniben
canım hadi hayırlısı inş olusorma aynı ben bakışmadan bir adım öteye gittiğim yk..
şimdi bizim bankanın şbsıne gıttım hemen yan bınada şube faturaları odeme talımatı verdırıcem, personelı gormen lazım cok tatlı, benımde personel oldugumu bılıo sanırım daha once bı yerde yemek yerkende karsılasmıstık masada personel gırıs cıkıs kartım vardı bakmıstı, bı kac defa bole denk geldık bı kere daha ıslem yapmak ıcın subeye gıttıgımde onun yanındakı baska bır personele ıslem yaptırmstım bu sefer ona denk geldı :)
cok guzel ılgılendı cok fena elektrık aldım ya, tlf da oto. öd. Yapalım dedım guldu cep tlf mu dedı, hyr ev dedım ıstersenız cep tlf vrın onu yapım dedı yk dedım konturlu tlf gulduk bırlıkte fln cok guzeldı ya :kedi:
Dayanamadım gelır gelmez hemen bılgılerıne baktım 86 dogumluymus 3 yas var aramızda oda bakmısmıdır acaba dıyorum.. Olmaması ıcın bı neden yk aslında cıktıgı yksa olabılır personeller arasında cok sey oluyor burda ama bunla olurmu bılmem :kedi:
tşk iyiyim biraz işler yoğun dayanmadım girdim genede siteyesecl umudum pırlanta merhaba kızlar nasılsınız ?
çok geçmiş olsun endozkopi o kadar korkulacak bişiy değil çabucak geçer inş[ı]günaydın kuzucuklarım ben aslında iim ama dün akşam mide doktoruna gittim endoskopi dedi yarın akşam endoskopiye giricem açıkçası stres yapıyorum ve çok korkuyorum bakalım ne çıkacak diye mafoldumben[/ı]
sorma aynı ben bakışmadan bir adım öteye gittiğim yk..
şimdi bizim bankanın şbsıne gıttım hemen yan bınada şube faturaları odeme talımatı verdırıcem, personelı gormen lazım cok tatlı, benımde personel oldugumu bılıo sanırım daha once bı yerde yemek yerkende karsılasmıstık masada personel gırıs cıkıs kartım vardı bakmıstı, bı kac defa bole denk geldık bı kere daha ıslem yapmak ıcın subeye gıttıgımde onun yanındakı baska bır personele ıslem yaptırmstım bu sefer ona denk geldı :)
cok guzel ılgılendı cok fena elektrık aldım ya, tlf da oto. öd. yapalım dedım guldu cep tlf mu dedı, hyr ev dedım ıstersenız cep tlf vrın onu yapım dedı yk dedım konturlu tlf gulduk bırlıkte fln cok guzeldı ya :kedi:
dayanamadım gelır gelmez hemen bılgılerıne baktım 86 dogumluymus 3 yas var aramızda oda bakmısmıdır acaba dıyorum.. olmaması ıcın bı neden yk aslında cıktıgı yksa olabılır personeller arasında cok sey oluyor burda ama bunla olurmu bılmem :kedi:
naaaann bu erkekler ya kör yada Salak yani nasıl sizi göremiyorlar yada görüyorlar da gelemiyorlarlmaz: lmaz: lmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?