Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

lavantayı resımlerde gorunce onada ole demıstım ya, cok hos kız gercektn cok begendım ama bak oda benle aynı kaderı paylasıo...

Dimi canım hiç sorma tüm gereksiz kişiler gelip konuşur ama gelsin dediklerimiz gelmez.
Gerçi bu benim için pek geçerli olmuyor ben bakar körüm kimseyi göremiyorum Dışarda at gözlüğü takıyorum :lepi::lepi:

ecrincim inş. olur cnm sen yazarken bile ben aranızdaki elektiriği sedim..inş..sonu hayırlı olur bakışmayla kalmaz

ben sana nedenını söluyum canım çunku aynı dert bendede var tip var iş ımkanım çok ıyı çok sosyal bırısıyım ama erkekler bu tarz bayanlardan sanırım korkuyorlar genelde yanlarındakı bayanın onlardan baskın olmasını pek ıstemıyorlar bakıyorlarkı bu kız ayaklarının üzerınde bıraz korkuyorlar yaklasmaya cesaret edemıyorlar

saol bide senin gönlünün güzelliği ile güzel görüyorsun yoksa çokta ahım şahım değilim.ama allaha şükür elim ayağım tutuyorr

nefertiti olabilir cnm genelde özgüveni tam olan bayanlara pek yaklaşmazlar ..çünkü akıllı bir kadın atom bombası gibidir korkarlar ve günümüzde bence çok çok hani hem olgun hem bilgin her konuya hakim olabilecek erkek yok hepsinin aklı bikaçbişeye çalışıyor futbol..:jeyyar::jeyyar::jeyyar:.bide çalışsa çalışsa boş işlere çalışır.ben artık kendi yaş çevremde çok çok akıllı bir erkek göremiyorum benden büyükler bile konuşurken çok itici ..onun için erkek bişey bilmez kendini kadının yanında bişey sanmassa mutlu olmaz ben birazda buna bağlıyorum..erkek kendini kadının yanında daha üstün görünce daha mutlu oluyorr

Selam kızlar
Bakıyorumda pek bir dertliyiz erkeklerden hayırdır
Seçil canım çok geçmiş olsun
Banada doktor endoskopi yapacaktı ama ben gitmedim korktum :kedi:

ecrincim inş. olur cnm sen yazarken bile ben aranızdaki elektiriği sedim..inş..sonu hayırlı olur bakışmayla kalmaz

bak hala guluyorum ben ya napcam bole geldıgımden berı yuzumde bı tebessum kaptırmak degıl ole dusunmeyın ole heveslenmedım aman aman ama ne bılım aklımdan cıkmıyor, olsun ısterım acıkcası ınsallah olur guzel seyler paylasırım burda sızınle :kedi:

aynen ole ya ne ararsan var ukalalık dıe dusunmeyın sakın ama subeye bı gırdım gozler hemen bana kaydı yanı bakan eden cok ama ıcraat yk, ınsallah olur.. durusum cok cıddı dısardan bakınca belkı bu yuzden dıorum ama yk bunla konusurken ıyıydım gulduk fln :)

kızlar hala d.gaz faturası tanımlanmamıs bı o kalmıs unuttumu acaba, maıl atmayı dusunuyorum x bey mrhaba az once gorusmustuk d.gaz faturası tanımlanmamıs fln desem ama erken ya belkı ısı var snra yapıcaktır uff beklemek cok kotu yrnı beklıyım en ıyısı oglen yada mesaı bıtımı yapar belkı, yrn sabah bakarım yapmamıssa maıl atarım :sinifsinif:

saol bide senin gönlünün güzelliği ile güzel görüyorsun yoksa çokta ahım şahım değilim.ama allaha şükür elim ayağım tutuyorr

bence hossun benı dınle bak afetsın Şeniz

evet canım maalesef yaklaşık 4 aydır midem havalarda geizyorum her hafta bi gün mutalaka çıkartıyorum daha öncede gitmiştim doktora bana sinirden stresden olduunu söylemişti sonrada ilaç verdi bunları kullan geçer eğer geçmezse yine gel demişti kullandım ilaçları ama ilaçları kullanırken bile çıkardım dünde gittim tekrardan doktora endoskopi dedi yarın akşam endoskopiye giricem bakalım ne çıkacak mafoldumben

ecrin ukalalık değilkı canım bu bende öleyım bı ortama gırdıgım zaman hemen farkedılırım hanı sakın sımarıklık olarak dusunmeyın ama kendımı sevıyorum guzelım farkındayım..aptal salak bı kızda değilim ama erkeklerın en korktugu kız portresıyız sanırım canım

Canım stres yapme ve tek gitme yeter.:Saruboceq:

saol sinemciim kızlar haklısınızda ben yinede korkuyorum yaa aslında endoskopiden diil e fazla bişey çıkacak die korkuyorum işallah bişey çıkmaz yaa :Saruboceq:

canım benm gecmıs olsun ıns bısı çıkmaz..miğde agrısıda çok zor ya bendede bısıler var ama gıtmeye korkuyorum sık sık raahtszlık verıyor banada.bende bugun aşı olmaya gıdıcem ya offf

canm benm babamla gidicem zaten doktorda onu dedi uyutarak yapacak endoskopimi o yüzden biriyle gel mutlaka dedi rabbim kimseyi sağlığından etmesin...

şımarıklık dgl bende ole dusunuyorum dıle getırınce de karsı taraf suna bak kendını ovuyor dıe dusunucek dıe odum kopuyor ama yk degıll..

kendını tarıf ederken benıde etmıssın kız ıyı yormadın benı kaydirigubbakcemile3
napalım bızı bole sevıp gelmeye cesaret eden bırı elbet cıkıcaktır bekleyıp gorelım :kedi:

heheh senı o kadar ıyı anlıyorum kı canım yaaa valla beklıyoruz zaten baska çaremz yok
opuyorumnanaktan

KARAMURAT !..

ılkokul 3. 4. 5 sınıf
öğrencileri iki bayan öğretmenleri
eşliğinde derslerinde yer alan
"At yarışlarının ülke ekonomisine
katkılarını yerinde gözlemlemek"
amacıyla at yarışlarına gitmişler..
Bir müddet sonra da çocukların
tuvalet ihtiyaçlarını karşılamak için
toplu olarak tuvaleti ziyaret etmişler..
Bir öğretmen kızların, diğer öğretmen
erkeklerin kapısında beklerken erkek
öğrencilerin küçük boylarından dolayı
"Pisuvara yetişememe"
sorunu nedeniyle onlara mecburen
yardım etme durumu ortaya çıkmış..
Çocuklar fermuarlarını açıyor,
bayan öğretmenleri onları kucağına alıyor,
üstlerini ıslatmamaları için
pipilerini tutup çişlerini yaptırıyormuş..
Teker teker yaptırdıktan sonra
aralarından bir tanesinin pipisinin
kocaman olması bayan öğretmenin
dikkatini çekmiş..
"Sen 5. Sınıf olmalısın"
demiş öğretmen çişini bitiren
çocuğun pipisini sallarken..
"Hayır efendim" diye cevap gelmiş.
"Ben altıncı yarıştaki
"KARAMURAT" ın Jokeyiyim..."

ecrin,nefertiti ve gonzeles sizde resmilerinizi paylassanız birde sinem hanımm seni çok merak ediyorum pozitifflik kraliçemizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…