sahsen benı hep goruolar ve gelemıolar nedenını bılmıorum bı ara cok dusundum cok kafa yordum buna ama cıks bulamadım.. tıp desen fazlasıyla var karıyer desen oda var nıe gelmıolar sadece bakıolar.. hatta gecen konusuyoruz anneme dıorum kı ben tren onlar ötüz.. sırf bakıolar baka baka bıtıremedıler.....klava:
sahsen benı hep goruolar ve gelemıolar nedenını bılmıorum bı ara cok dusundum cok kafa yordum buna ama cıks bulamadım.. tıp desen fazlasıyla var karıyer desen oda var nıe gelmıolar sadece bakıolar.. hatta gecen konusuyoruz anneme dıorum kı ben tren onlar ötüz.. sırf bakıolar baka baka bıtıremedıler.....klava:
ecrincim inş. olur cnm sen yazarken bile ben aranızdaki elektiriği sedim..inş..sonu hayırlı olur bakışmayla kalmaz
ben sana nedenını söluyum canım çunku aynı dert bendede var tip var iş ımkanım çok ıyı çok sosyal bırısıyım ama erkekler bu tarz bayanlardan sanırım korkuyorlar genelde yanlarındakı bayanın onlardan baskın olmasını pek ıstemıyorlar bakıyorlarkı bu kız ayaklarının üzerınde bıraz korkuyorlar yaklasmaya cesaret edemıyorlar
saol bide senin gönlünün güzelliği ile güzel görüyorsun yoksa çokta ahım şahım değilim.ama allaha şükür elim ayağım tutuyorr
Selam kızlar
Bakıyorumda pek bir dertliyiz erkeklerden hayırdır
Seçil canım çok geçmiş olsun
Banada doktor endoskopi yapacaktı ama ben gitmedim korktum :kedi:
evet canım maalesef yaklaşık 4 aydır midem havalarda geizyorum her hafta bi gün mutalaka çıkartıyorum daha öncede gitmiştim doktora bana sinirden stresden olduunu söylemişti sonrada ilaç verdi bunları kullan geçer eğer geçmezse yine gel demişti kullandım ilaçları ama ilaçları kullanırken bile çıkardım dünde gittim tekrardan doktora endoskopi dedi yarın akşam endoskopiye giricem bakalım ne çıkacak mafoldumben
evet canım maalesef yaklaşık 4 aydır midem havalarda geizyorum her hafta bi gün mutalaka çıkartıyorum daha öncede gitmiştim doktora bana sinirden stresden olduunu söylemişti sonrada ilaç verdi bunları kullan geçer eğer geçmezse yine gel demişti kullandım ilaçları ama ilaçları kullanırken bile çıkardım dünde gittim tekrardan doktora endoskopi dedi yarın akşam endoskopiye giricem bakalım ne çıkacak mafoldumben
ecrin ukalalık değilkı canım bu bende öleyım bı ortama gırdıgım zaman hemen farkedılırım hanı sakın sımarıklık olarak dusunmeyın ama kendımı sevıyorum guzelım farkındayım..aptal salak bı kızda değilim ama erkeklerın en korktugu kız portresıyız sanırım canım
şımarıklık dgl bende ole dusunuyorum dıle getırınce de karsı taraf suna bak kendını ovuyor dıe dusunucek dıe odum kopuyor ama yk degıll..
kendını tarıf ederken benıde etmıssın kız ıyı yormadın benı kaydirigubbakcemile3
napalım bızı bole sevıp gelmeye cesaret eden bırı elbet cıkıcaktır bekleyıp gorelım :kedi:
ecrin,nefertiti ve gonzeles sizde resmilerinizi paylassanız birde sinem hanımm seni çok merak ediyorum pozitifflik kraliçemizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?