Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

Kızlarrr koca bir buket çiçek geldiiiii.. Bende dedim bizimki gönderdi diye hoş hiç yapmaz.( bir kere doğum günümde işyerine yollamıştı o yani başka yok :umursamaz: ) Heyecanla bakıyorum bana çiçek geldi diye.. Meğersem eski bir tanıdığımız vardı bizim işyerinin yakınında çiçekçi açmış. Bana da bir buket yapıp yollamış. Kartı da üstünde. Hayallerim suya düştü senağlama

ayy duygusal ilk cümleyi okuyunca ne güzel diye düşünüyordum sonu hüsran olmuş ama olsun bize arkadaşımızda göndermiyorr.. =)

Bana en son çiçek sevgililer gününde ve doğum günümde geldi işyerine bende uzun süredir çiçek falan almıyorum senağlama

Ya sorma Lavantam mafoldumben
ınsan bir mutlu oluyor ki anlatamam. Birden içimi mutluluk kapladı. Eğer bizim beyefendi göndermiş olsaydı bugün ayaklarım yere basmazdı sevinçten :sinifsinif:
Biraz önce aradı dedim bana çiçek geldi. Bende bakıyorum kimden gelmiş diye.. Senin göndermeyeceğini de biliyorum dedim. Bana kızdı çok kırıldım sana hiç göndermedim mi aşkolsun hayatım dedi:) Bende kıvırdım ne bileyim özel gün falan değil ya ondan göndermezsin diye dedim.. Seninle geçen hergünün özel anlamı var benim için dedi :asigim:
Artık bu laftan sonra bir çiçek gönderir diye düşünüyorum :jeyyar:

olsun bi heycan yaşamışsın en azından :)))

kız duygusal az değilsin..inş.bu sözden snr çiçek gönderirde gönlünü alır..bende şimdi hüseyin beyle konuştum ..ya aklıma takılan acaba boyu nasıl kısa ise bulaşmasın

tabii yaa gerçi sonunda yaşadığın hayal kırıklığıda kötü olmuş ama neyse işallah günün birinde bende haketten birinden sıcak samimi bir çiçek alırım

:dilcikar:kız duygusal az değilsin..inş.bu sözden snr çiçek gönderirde gönlünü alır..bende şimdi hüseyin beyle konuştum ..ya aklıma takılan acaba boyu nasıl kısa ise bulaşmasın

:dilcikar:kız duygusal az değilsin..inş.bu sözden snr çiçek gönderirde gönlünü alır..bende şimdi hüseyin beyle konuştum ..ya aklıma takılan acaba boyu nasıl kısa ise bulaşmasın

kaydirigubbakcemile3 hadi hayırlısı...
E sorsaydın boyunu posunu, sonra hayal kırıklığına uğrama CADIARZU
Ne zaman görüşmeyi düşünüyosun bu hüseyin beyle :uhm:

Bari işe yarasın radyasyondan kurtulalım diyosun yani kaydirigubbakcemile3
Kaktüsler sana kurban olsun canım benim.. En dikenlilerinden bir saksı hemen ups ile yolluyorum hihoyyyt

internetten biri ile tanışmıştım, hoş muhabbetli iyi biriydi. Ama boyu çok kısaydı, boyum çok uzun değil de o 15-20 cm kısaydı benden.

kaydirigubbakcemile3 hadi hayırlısı...
E sorsaydın boyunu posunu, sonra hayal kırıklığına uğrama CADIARZU
Ne zaman görüşmeyi düşünüyosun bu hüseyin beyle :uhm:

cnm tekrar aradı ..buda tarık gibi cimri heralde dün akşam telefon etmeni bekledim çağrı msj atarsın diye 2 ye kadar bekledim dedi.ve günün bombasını patlatı ''haksızlık ama gelen faturaları düşün '' dedi..en azından tarık su ısmarlıyordukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bende bu akşam buluşalım madem dedim ona göre aslında hiç umudum yok:umursamaz::umursamaz:

Ya sende de nasıl bir şans var lavantam :bbo:
Kısmet bol ama işe yarayan yok klava:
Sen gene bir dene Allahtan ümit kesilmez belki aranızda büyük bir elektriklenme olur kaydirigubbakcemile3
Ne demişler denemekte fayda vardırhihoyyyt

öyle cnm denemekte fayda varda inanki herkezlede konuşmak istemiyorum bir kişi olsun adam gibi adam olsun..ben şeyi düşünüyorum şimdi ben başka bir çoçuğu beğeniyorum ya ben bu hüseyinle takılırken o teklif ederse aklım onda kalıcak hadi onu geçtim bu hüseyinin teklifini kabul etmedim onu bekledim diyelim ya o beğendiğim teklif etmesse:sm_confused::sm_confused zmanda hüseyin nasıldı diye ona üzülcem denemediğim için:tomato::tomato:ne kadar karışık işler yaaa

mirmirmirmir Bayağı karışmış canım. Bence bir görüş baktın eksileri daha fazla hemen sil at. Zaman kaybetme. Aklına takılacağına böyle bir yol izlesen daha iyi olur diye düşünüyorum

sanırım öyle yapıcağım aklımda kalması daha kötü acaba nasıl biriydi diye geçmişe bakmaktansa derim .olmadı çünkü bana göre değl anlaşamadık..off ya benim kocam olcak kısmetim nasibim nerde acaba gelsin artık aşık olmak isityorum ve aşık etmek isityorumm

Canım öyle kolay işler değil. Ben sözlüyüm şuan ama bu duruma gelmeden önce ne üzüntüler ne acılar çektim bir bilsen... Anlatsam roman olur derler ya aynen öyle... Sözlümü hep sevdim küçüklüğümden beri onun için acı çektim. Bir ara bir yakınlık oldu sonra geri herşey bitti ne olduğunu anlamadan. Sonra hayatıma biri daha girdi inan bana birini severken bir başkasıyla yapamıyorsun. Sonra kader kısmet işte ayrıldım yine bir araya geldik. Hemde öyle birşey oldu ki benden çok o bana değer veriyor ilgileniyor arıyor soruyor. Aklımın ucundan bile geçmezdi birgün böyle olacağımız. Yani hayat bu..başına ne zaman ne geleceği hiç belli olmaz. Ben yıllarca acı çektim ama çok şükür sonunda kavuştum mutluyum huzurluyum. Allah hepimize anlaşabileceğimiz sevebileceğimiz bizi seven değer verecek insanları çıkartsın karşımıza. O kadar zor ki yarım olanı tamamlayacak bütünü bulmak. Bulunca da kıymetini bilmek. Hepimizin bir zamanı var bana göre. Yani bu bir sınav aslında. Doğru adımlar atarak olması gerektiği gibi davranarak kaderimizi çizeriz. Ne kadar iyi şeyler yaparsak o kadar iyi şeyler bizi bulur. Beklemek sabretmek isyan etmemek lazım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…