olsun bi heycan yaşamışsın en azından :)))Kızlarrr koca bir buket çiçek geldiiiii.. Bende dedim bizimki gönderdi diye hoş hiç yapmaz.( bir kere doğum günümde işyerine yollamıştı o yani başka yok :umursamaz: ) Heyecanla bakıyorum bana çiçek geldi diye.. Meğersem eski bir tanıdığımız vardı bizim işyerinin yakınında çiçekçi açmış. Bana da bir buket yapıp yollamış. Kartı da üstünde. Hayallerim suya düştü senağlama
olsun bi heycan yaşamışsın en azından :)))
tabii yaa gerçi sonunda yaşadığın hayal kırıklığıda kötü olmuş ama neyse işallah günün birinde bende haketten birinden sıcak samimi bir çiçek alırım
:dilcikar:kız duygusal az değilsin..inş.bu sözden snr çiçek gönderirde gönlünü alır..bende şimdi hüseyin beyle konuştum ..ya aklıma takılan acaba boyu nasıl kısa ise bulaşmasın
İnşallahhh canım Şeniz
Şimdilik ben buradan sana idarelik birşey göndereyim a.s.
:dilcikar:kız duygusal az değilsin..inş.bu sözden snr çiçek gönderirde gönlünü alır..bende şimdi hüseyin beyle konuştum ..ya aklıma takılan acaba boyu nasıl kısa ise bulaşmasın
kaydirigubbakcemile3 hadi hayırlısı...
E sorsaydın boyunu posunu, sonra hayal kırıklığına uğrama CADIARZU
Ne zaman görüşmeyi düşünüyosun bu hüseyin beyle :uhm:
cnm tekrar aradı ..buda tarık gibi cimri heralde dün akşam telefon etmeni bekledim çağrı msj atarsın diye 2 ye kadar bekledim dedi.ve günün bombasını patlatı ''haksızlık ama gelen faturaları düşün '' dedi..en azından tarık su ısmarlıyordukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bende bu akşam buluşalım madem dedim ona göre aslında hiç umudum yok:umursamaz::umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?