Canım o koca hortumun çok rahatsız etmedıgını söyluyorlar bırazcık bogazında gıcıklanma oluyormus ben gırmedım ama arkadsım öle anlattı hatta sımdı yanıma ugradı ona sordum..dua et sende bol bol inş.çok rahat bı sekılde olursun bı skıntıda çıkmaz
ayyy canım çok saol benim bakalım işallah hiçbişey hissetmeden hemen olurum biter geçer yaaa o hortumu taa mideme kadar indirmek fikri bile midemi acaip bulandırıyor poff beee :çok üzgünüm:
valla görmedım canım sıtede yenıyım daha..sankı gurbet elde bı akrabamı bı yakınımı görmusum gıbı kayserı yazınca nasıl sevındım hemen bakıyım ben kayserılı hanımlar topigıne hangı başlık altında bulurum canım
Hayır canım endoskopide uyutmazlar, sonuçta bogazdan aşağıya gidecek hortum uyursa nasıl kontrol edecekler...
kenan doğlu konyaya gelmişti sms atan ilk 5 kişiyle tanışacaktı bibzim arkadaşlardan biri o 5 kişi arasna girmeyi başarmış. ama kenan bey görüşmeye gelmemiş gece 3 e kadar beklemiş millet nasıl sinirlenmişler. kenan doğlu konya tv den bi kızı beğenmiş onu bana getirin demiş gece boyu onlaymış:))))
gunaydın...
Gün aydınlanalı bana çok oldu ama canım Sana da GünaydınYeni mi Kalktın. naniknanik
Çin malı arkadaşım nasıllsın yavrummmm sengözlerimebaksanab
evet şekerim yeni kalktım kaydirigubbakcemile3
iyiyim sağol sen nasılsın
Uzun bir sevişmeden sonra geç adam uzandı ve cebinden bir sigara çıkardı. Ateş aramaya başladı ama bulamıyordu. Kıza döndü ve ateş istedi. Genç kız üst çekmecede kibrit olduğunu söyledi. Bunun üzerine genç adam çekmeceyi açtı ve kibriti buldu. Kibrit kutusunun yanında başka bir adamın çerçeveli resmi vardı. Genç adam tedirgin bir halde sordu: "Bu adam kocan mı?"
- "Hayır, aptal" dedi genç kız, şırnaşarak....
- "O zaman erkek arkadaşın?"
- "Hiç de değil" dedi. Genç adam biraz sinirli
- "Peki kim bu adam o zaman?" Genç kız usulca cevapladı :
- "O benim. Operasyondan önceki halim ....
Çok güldüm güzelmiş kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?