Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

ayyy canım çok saol benim bakalım işallah hiçbişey hissetmeden hemen olurum biter geçer yaaa o hortumu taa mideme kadar indirmek fikri bile midemi acaip bulandırıyor poff beee :çok üzgünüm:

ayyy canım çok saol benim bakalım işallah hiçbişey hissetmeden hemen olurum biter geçer yaaa o hortumu taa mideme kadar indirmek fikri bile midemi acaip bulandırıyor poff beee :çok üzgünüm:

canım zaten sen uyutacaklar demiştin demı? hissetmezsınkı bak ayık olanlar bıle öyle çok rahatsız olmadıklarını söyluyorlar.

canım sana o topiğin linkini gönderdim gördün mü?
oraya gel katıl bize

oo secl daha ne korkuyosun ozaman. benim babamında bağarsağında sorun vardı. onada kolonoskopi yapacaklardı biraz inat bi adamd ne yaptıysak girmedi. matraktıda bu yaştana sonra fotoğrafınımı çektirecem ya dedi:))) doktor bile nasıl gülmüştü.

haketten senin banada amma matrakmışş bende ensokopi diyince doktora neden bu kadar midemin içini merak ediyorsunuz die sordum oda bana hiçç nasıl bi ne var ne yok die bakiim dedi sonrada gülmüştüü sırnaşık şey ya ne biliim uyusamda yinede korkuyorum valla garip bi his bu sanki endoskopiye diilde ameliyata girecekmişim gibi gelio bana

cimcimeciim önce ağızdan uyuşturucu bi ilaç veriyolarmış o ilaçda tüm boğazı uyuşturuyormuş daha sonrada o hotrumu sokup damardan uytumam için narkoz veriyolarmış doktorum öle dedi merak etme sen hiçbişey hissetmeyeceksin dedi

hüznüm sizde görülür
saçım beyaz bürünür
Yaşarkende ölünür
Eyletmen Beni
Söyletmeni beni
ağlatman beni Aynalarrr......

ıSter anam darılırsın
ıster babam darılsın
Vuran elim kırılsın

Kızlar Kenan sanırım yaramadı bana Bunalımdayım

kenan doğlu konyaya gelmişti sms atan ilk 5 kişiyle tanışacaktı bibzim arkadaşlardan biri o 5 kişi arasna girmeyi başarmış. ama kenan bey görüşmeye gelmemiş gece 3 e kadar beklemiş millet nasıl sinirlenmişler. kenan doğlu konya tv den bi kızı beğenmiş onu bana getirin demiş gece boyu onlaymış:))))

Dün öyle bişey yapmasına gerek yoktu aramızda 2 sandalye vardı zaten ama fanclupleri sayesinde biraz rahatsız olunca ayağa kalkmayı tercih ettik 5 kız gittik :):dance::dance::dance:

Uzun bir sevişmeden sonra geç adam uzandı ve cebinden bir sigara çıkardı. Ateş aramaya başladı ama bulamıyordu. Kıza döndü ve ateş istedi. Genç kız üst çekmecede kibrit olduğunu söyledi. Bunun üzerine genç adam çekmeceyi açtı ve kibriti buldu. Kibrit kutusunun yanında başka bir adamın çerçeveli resmi vardı. Genç adam tedirgin bir halde sordu: "Bu adam kocan mı?"
- "Hayır, aptal" dedi genç kız, şırnaşarak....
- "O zaman erkek arkadaşın?"
- "Hiç de değil" dedi. Genç adam biraz sinirli
- "Peki kim bu adam o zaman?" Genç kız usulca cevapladı :
- "O benim. Operasyondan önceki halim ....

Çok güldüm güzelmiş kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…