Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

lavantamm sendede ne kısmet var haketten yafff bize çıkan erkeklerin hiçbirmi adam çıkmz yahuuu bu tel. faturası işide amma ayıp olmuş bence sana ben bile eski erkek ark. mın yüzünden 250 tl fatura ödedim gıkımı bile çıkarmadım valla inasn biraz fedakar olmalı yahuu :)

duygusal çok güzel yazmıssınn.senin yaşın kaççç ve haklısın ama sabırsızlanıyorum napıyım herkes sevgilisini anlatıyor elinden tlf düşmüyor biz saf saf bakıyoruz

seçilcim hayat şartları zor bende biliyorum ama daha tavlama aşmasında bunu yaparsa bir erkek devamını düşünemiyorum.ben erkek olsam maddiyat konuşarı açmam varsa ararım yoksa aramam arayıpta bunun lafını yapmaktansa ..

Bende senin kadarım Lavantam:) 20 ama eylülde doğum günüm var unutmayın( 20 eylül) mesajlarınızı beklerim. Duygusalım hatırlamazsanız duygulanırım mafoldumben hihoyyyt

Kızlar ya yeni arkadaş geldi iş görüşmesine tam yanımda oturuyor bende giremiyorum.
Gittiği anda yanınızdayım canlarım Lavaboya gitti bende hemen siteye bakıyım dedim

aaa gonzelescim üzüldüm senin adına işyerinde yasakmı sonuçta işini bitirdikten snr karışmamaları lazım

sinemcim sanırım cimri olmayan biri çıkmıcak.ya tutumlu olması güzel de dile getirmek niye en azından köprüyü geçene kadar ayı deme yaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3böyle giderse ben aşık olamıcam hiçç

aaa gonzelescim üzüldüm senin adına işyerinde yasakmı sonuçta işini bitirdikten snr karışmamaları lazım

Yok be canım yeni eleman alıcaklar İŞ görüşmesine geldi işi gösterdim falan filan boş iş yanisositososito

bekleriz canım.. gözlerimiz yolda kaldı sensiz olmaz:))

yettimmmm gareeee :lepi::lepi::lepi:

kızlarr biz buakşam buluşuyoruz ..yazmışmıydım hatırlamıyorum ama ..telefon numaramıda verdim msj attı bana bu sansı verdin ya allah senden razı olsunn ..telefon numaramı vermeden önce olmassa rahatsız etmiceksin dedim oda yemin etti ..zaten cimri olursa bile nasıl arıcak orası bile meçhullkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Kız sen kiminle görüşüyorsun yine.:lepi:

havadisleri yazarım size ama sanırım benden kısaa yaaa ben öyle tahmin ediyorumm..hiçte sevmem benden kısa erkekleri zayıflarıda sevmem benden iri ve uzun olcak.ama nerde ufak tefekler var hepsi beni bulurkaydirigubbakcemile

Son düzenleme:
Ya lavanta daha görüşmedin nereden biliyorsun kısa olduğunu???
Alemsin bir görüş önce kaydirigubbakcemile3

hüseyinle hani anlattım ya i işyerini aradı snr..tanışmak istediğini söyledi dedim ya işte onunla bakalım görüşücezzemuszemus

hIMMM eee neden hemen görüşyorsun ki bi düşün taşın ne biliyim hafiften naza çek bak bakalım ne kadar uğraşacak seninle görüşmek için
a

Hele bi bak boyundan ve kilosundan önemli bir sürü özelliği var dikkate alman gerekensositososito

duygusalım ben daha önce gördüm sanki çünkü akşamları senin geçmeni bekliyorum dedi bende onun dediği işyerinin önünde bakan bir çoçuk hatırlıyorum kısa boylu onun için tedirginimm inş.uzundur yaa

canım hemen atlamadım aslına bakarsan .hem işyerini arıyor yakalnama riskim var patrona hem ramazan giriyor niyetli de gidip görüşemem çıksın aradan diye düşündüm çünkü güzel konuştu eğer olmassa rahatsız etmicem dedi.bilmiyorum işte nasılsa geliverdik buluşma konusuna :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…