aaa gonzelescim üzüldüm senin adına işyerinde yasakmı sonuçta işini bitirdikten snr karışmamaları lazım
bekleriz canım.. gözlerimiz yolda kaldı sensiz olmaz:))
kızlarr biz buakşam buluşuyoruz ..yazmışmıydım hatırlamıyorum ama ..telefon numaramıda verdim msj attı bana bu sansı verdin ya allah senden razı olsunn ..telefon numaramı vermeden önce olmassa rahatsız etmiceksin dedim oda yemin etti ..zaten cimri olursa bile nasıl arıcak orası bile meçhullkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Kız sen kiminle görüşüyorsun yine.:lepi:
hüseyinle hani anlattım ya i işyerini aradı snr..tanışmak istediğini söyledi dedim ya işte onunla bakalım görüşücezzemuszemus
havadisleri yazarım size ama sanırım benden kısaa yaaa ben öyle tahmin ediyorumm..hiçte sevmem benden kısa erkekleri zayıflarıda sevmem benden iri ve uzun olcak.ama nerde ufak tefekler var hepsi beni bulurkaydirigubbakcemile
hIMMM eee neden hemen görüşyorsun ki bi düşün taşın ne biliyim hafiften naza çek bak bakalım ne kadar uğraşacak seninle görüşmek için
a
Hele bi bak boyundan ve kilosundan önemli bir sürü özelliği var dikkate alman gerekensositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?