Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

Zenim bizimkisi biraz farklıydı. Akrabaydık biz. Yani akraba dediysem öyle sürekli görüşen insanlar değildik. Zaten ben onu hiç tanımazdım. Şöyle genç kız olmaya başladıktan sonra arada ayda yılda bir araya gelirdik. Sonra birgün dernek pikniği olmuştu asıl orada konuşma tanışma fırsatı bulmuştuk. Çok sevdim hareketlerini kendini bilen olgun davranışları, insanlığı beni çok etkilemişti. Zaten ilk sevdiğim aşık olduğum insandı kendi. O günden sonra numaralarımızı almıştık. Öyle böyle derken aylar yıllar boyu mesajlaştık. Yani çok uzun yıllar iki ykın arkadaş gibi. Aslında birbirimize olan duygularımızı biliyorduk ama hiç dile getirmemiştik. Bir dönem sonra sanki bu benden soğumaya başladı gibi hissettim. Haliyle beni istemiyor istiyor olsaydı şimdiye kadar paylaşırdı beni sevdiğini illa ki derdi diye bütün irtibatı kestim. Ama ne acılar üzüntüler çektim bir bilsen. Arada gelirlerdi gördüğüm anda içim cız ederdi. Öyle böyle derken baktım olmuyor unutamıyorum da başka bir yol denedim. Galiba insanlar genelde böyle şeyler yapıyor unutmak için yanlış ta olsa bir başkasını hayatına alıyor. Evet bende böyle bir aptallık yaptım. Birgün bizi o arkadaşla beraber görmüş. O günden sonra demediğini bırakmadı. Beni sevdiğini sanıyordum nasıl bir başkasıyla olabiliyorsun diye neler neler söylemişti. Kendisi biraz kapalı kutu gibiydi duygularını düşüncelerini öyle kolay kolay anlatabilen bir yapısı da yoktu. ışte o olaydan sonra bütün hislerini açıkca belli etti. Bende neden böyle birşey yaptığımı anlattım. Vesselam biraz sorunlar oldu ama sonunda kendimizi asla hayal etmediğimiz bir birlikteliğin içinde bulduk. Ve inanır mısın şu an benim onu sevdiğimden çok o beni seviyordur. O kadar ilgili alakalı ki çektiğim acıları herşeyi tamir etti..
Biraz uzun uzadıya anlattım kusura bakma:)

Hoşgeldin corel opuyorumnanaktan

hoşbuldum ..

aşkımı antalyada bırakıp geldim ..
bakalım aşkımız atlabilecek mi bu ayrılığı ..
öyle özledim ki şimdiden ..
istanbulu herşeyi çok özlemişim ama o olmadan tadsız tuzsuz ..
oda diyor şaka gibi sanki lojmandasın çıkıp gelicen ..
bugün çalışma günüm değildi ..
yarın çok koyacak ona yokluğum ..
:gitme:

duygusall canım dilerim çok mutlu olursunuz... sevmek ve sevilmek çok önemli kesinlikle...
ama benim pek güvenim kalmadı erkeklere, en azından bir süre kafamı dinlemek istiyorum :))

durumu tam olarak bilemesemde aklıma leman samın bir şarkısı geldi...

yeter ki sen üzülme, kendine dert etme, varsın uzasın yollar sen aşkımdan vazgeçme...

nakaratı böyletdi sanırım, bazen mesafeler ilişkiler için çok daha bağlayıcı oluyor...

çok güzelmiş ya
ben iş için antalyadaydım
istifa edince döndüm istanbula.
aşk antalyada ..
ya o gelecek buraya ya ben gidicem ..
herşey belirsiz şu an
o belirsizlikler içinde aşkımız yok olursa diye korkuyorum :gitme:
Corel inşallah kolay atlatırsınız canım. Ne kadar süre İStanbuldasın?
antalyada iş bulduğum an dönerim.
ne şehir ne başka bişi umrumda değil.
anladım ki mutlu olduğum yer onun yanı.
antalyada yaşayamam diyordum ama o olsun yeter yanımda.
sabah derin derin kokumu içine çekti.
alnımdan öptü..
gitti..

corel umarım kısa zamanda iş bulursun antalyada ve dönersin sevdiğinin yanına...
mutluluk nerdeyse insan orda olmalı

Umarım en kısa zamanda bir sonuca bağlanır corel. Kalbinin sesini dinle. O seni doğru yere götürür diye düşünüyorum

keyifler yerinde:) Kendi adıma söyleyeyim yemek yedim gözlerimin önü ışıldıyor kaydirigubbakcemile3
Sen nasılsın catterflym??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…