Hoşgeldin speedy
Duygusal canım ya karın ağrısına hiçbir ilaç etki etmezki sıcak su falan iç olmazsa
çok sağol canım.ilişkimin olduğunu hepsi biliyor saklı iş yapamıyorum :)))) hergün karar değiştiriyorum bigün diyorum tamam nişan yapalım ertesi gün vazgeçiyorum. çocukta şaşırdı sonunda yeter be deyip gidecek kafamçokkarıştı
hoşgördüm şekerler opuyorumnanaktan
kızlar çok sevimmli dostlarınız varr
umudum iyiyim bende evet sakinim bugün..rüyalarımın sonu geldi kuzum görmüyorumm..
kızlar dün ne oldu iki tane 70lik dede ve nine elele fırına ekmek almaya geldiler..dede içeri girdi 2 tane ekmek aldı ve demişki ''önceden 1 ekmek yiyiyordum artık yengen var 2 ekmek alayım''ekmekleri aldı ve elele tutuşup gittiler..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktansanırım yeni evlilerdi..kızlar ya bazen elimizde olduğunu düşünüyorum bazende tamamen kısmet olduğunu düşünüyorum..hayattan beklentileri kalmamış sanıcamız insanlar bile sürekli mutluluk ve yanlız kalmama gayretinde.hayat ne getirir bilinmez ama aşkımı bana tez zamanda getirsin hiçbirşey için geç kalmak istemiyorumm..inş.herkesin gönlüne göre olur biz bu grup nişanlananlar sonra evlenenler sonra hamileler sonrada mutlu evlilik hayatı olanlar olarak devam ederiz inşallah.
mrb kzlar speedy ,duygusal, cimcime.duygusal geçiş olsun canım muz ve çikolata da iyi eliyor adet sancsna birde ben yüz üstü yatıyorum bi doktor söylemişti sancının sebebi kan pıhtılaşmasıymış. yüz üstü yatınca karnına basnç oluyor. birde sancılıyken acıdan dolayı insan bacaklarını büküp yatyor ya o da iyi değilmiş.
dede öyle. çokta zevkli ya adam nasıl yaşamayı gezmeyi seviyo hep turlarda geziyor. babane şanslı valla. yakışklıda dede:))) babaneyi beğenmedim:)))
SeLam ben geLdim =)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?