Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

yok be sinemim bir ağrı kesici içtim belki iyi gelir.. Patronla bu aralar aram yok izin istemek istemiyorum :umursamaz:

anladım canım biran önce karar ver ozaman
tabi kararda zor millet aşık oluyor evlenmeye yakın vazgeçsemmi acaba diye düşünüyorlar
aileden ayrılmak ayrı yuva kurmak çok zor :teselli:
kararında inşallah pişman olmazsın

duygusal geçmiş olsun
bende önceleri çok sancılanırdım ama elma sirkes içmeye başlayınca azaldı biraz
ben kilo sorunum için içiyorum

duygusalcım geçmiş olsun malum günlerde benimde çok fazla ağrım oluyor...
Mecbur kalmadıkça içmiyorum ama apranax ford ve majezik ii geliyor...
Ama apranaxın kısır yaptığını duydum çünkü 500mg bi antibiyotik o nedenle mecbur kalınca majeziki tercih ediyorum...
Seni çok ii anlıyorum, bende mide bulantısı ve soğuk ter olur, acil şifalar diliyorum...

Ay kızlar çok sağolun işyerinde parol diye birşey vardı içtim bakalım nasıl gelecek.. Böyle olunca da canım hiçbirşey yapmak istemiyor. Aksine de bugün işler yoğun mafoldumben

Kızlar Bugünkü ŞArkımız da.

Anneni Bizim eve Gönder Beni Sizin evinize Kaldır
Kaldıramazsan kaldırırlar Gülümmm naniknaniknaniknanik

mrb kzlar speedy ,duygusal, cimcime.duygusal geçiş olsun canım muz ve çikolata da iyi eliyor adet sancsna birde ben yüz üstü yatıyorum bi doktor söylemişti sancının sebebi kan pıhtılaşmasıymış. yüz üstü yatınca karnına basnç oluyor. birde sancılıyken acıdan dolayı insan bacaklarını büküp yatyor ya o da iyi değilmiş.

lavanta benimde sevgilimin dedesi yeni evlendi adamn ayaklar yere basmıyor yaa nasıl mutlu maşallah ikinci baharını yaşyor :))))) nezman konuşsak bana yeni babaneyi anlatıyor 18lik aşklar gibi hani hep sevdiği kızı anlatmak isterler ya adamda öyledelikafadulden

Sende Hoşgeldin Canım benim.
Dede de Çok Hızlıymş bide bana bak örnek almam lazım Dedeyi

dede öyle. çokta zevkli ya adam nasıl yaşamayı gezmeyi seviyo hep turlarda geziyor. babane şanslı valla. yakışklıda dede:))) babaneyi beğenmedim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…