Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

aaa kapışmayın yaa kıslarr ayıp ayıpp lmaz: :umursamaz: kaydirigubbakcemile3

ama başlık için çok iste tmm mı kilom kadar altın isterim ben öyle olcak yoksa gitmeem

Sen İlaca başla sonra ödeşiriz Şenizlülülülülülü

kızlar yeni gelenler resim eklesenize endamınızı görelim canlarım
-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

şu seçil insanıı boynuma bi yapıştıı manyak karı klava: sonrada geldi çantamı karıştırıp makyaj yapmaya başladı -tatlicadiarzu- napaalımm Allahta onu öyle yaratmışş takdiri ilahi iştee

Şöyle bi salla canım yeter ona
Seni koruyamıycam Seçl senden önce arkadaşım oldu sattım seni yehhhhyuuuuu
öylee olsuunn bana bikere kader vurmuş zaten bide sende vurr :gitme:

sağol duygusalcımm , ben ona bi fiske atsam yere serilirdi ama çocuktur küçüktür şimdi ağlamasın diye bişey yapmadım :roflol:

dilan ağzını yırttım sen hala yaşıyomusun yaaa allah allah kedi gibi 9 canlısın aşk olsun valla speddyyy küstüm sana bananeeee hıhh işteeeeee :bbo:

öylee olsuunn bana bikere kader vurmuş zaten bide sende vurr :gitme:

sağol duygusalcımm , ben ona bi fiske atsam yere serilirdi ama çocuktur küçüktür şimdi ağlamasın diye bişey yapmadım :roflol:

Öyle Şekerim Vallahi arkasındayım
Senide yeni gelen Zoiadan korurum gerçi o önceden bi ara yine girmişti foruma ama olsunkaydirigubbakcemile

dilan ağzını yırttım sen hala yaşıyomusun yaaa allah allah kedi gibi 9 canlısın aşk olsun valla speddyyy küstüm sana bananeeee hıhh işteeeeee :bbo:

naaan deli neden küstün bana bakem

ya ne yardım edicem yaa allah yardım etsin sana hadii başka kapıyaaaaaaaaaaa dilan hanım opuyorumnanaktan

Buda benim.. yani speedy istedi diye merak edersiniz diye koydum yoksa yanlış anlaşılmasın yanii bu kızda durup dururken neden fotolarını koydu yok efendim bu ne böyle yok ben duymadım yok ben görmedim olmasın yanii...lmaz: opuyorumnanaktan

vavv ne güzelmişsin kız sennnn. ya malatyada hiç güzel kız yok heralde bu topicte kim resmini koysa sulanıyorum ama valla maşallah çok güzelsiniz yaa.saçlarnın dudaklarnn maşallah var yaa. sapk gibi hissettim kendimi:))

evet speedycim o benim :) leen seçil speedy demişki banane dilandan dilanı satarım seçile koşarım demiş senin teşekkür etmen lazımken küsüorsun yaniiopuyorumnanaktan işte bu kız böyle speedy hemen alınırr :1hug:şaka şakaa görseniz nasıl tatlı yanaklarını tutup tutup sevesiniz geliirr ooyy maşşallaah pek tatlııı opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Diğer Resimde Ruh gibi çıkmışşın kıyafetlerle sanırım ondan sordum
Bu Resimde gayte güzelsin Tamam Listeme aldım Oğluma ALıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…