Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

Bende Şaşırdım zaten noluyorz dedim kaydirigubbakcemile
Neyse hatasını anladığında bana geri döneceksin Secl
Birebir görmedim ama resimden sıktım yanaklarını :1ninca::1ninca:

yok öyle bişe demicem güzel kızmışsıın maşallah diceem
olurmuuu

yaa dilan kızım ben bu siteyi daha önce niye keşfetmemişim :1shok: Harika biryer hemen sipariş vercem 20$ üstünde ilk alışverişini yapana makyaj seti veriyolarmış doğru mu acaba mirmirmirmir ?

şimcik yeni gelen olraktan işte olduğumdan pek bi foto yok bitane siyah beyaz yapmışım o var ondan şimcik göstermiim kendimi saklayayıım mıı =)

bu var kuzumm valla
ama bende görmeek istiyoruumm =)

Son düzenleme:
evet ben dedim yaa burası heryerden daha ucuz diye. Bide makyaj seti doğru gerçekten gönderiyolar. Bak parfüm hariç hiç birşeyden kargo parası almıyolar sitedeki fiyat neyse tam olarak onu ödüyosun ama parfüm ve kolonyalarda bi miktar kargo parası veriyosun ama hiç bi zaman 10 £ u geçmiyoo..

ben resim çektirmeyi resmlere bakmayı çok seviyorum ya üniversitede son sene millet resem çekiyodu herkesin fotoğraf makinasnda benim resmim vardı kimi poz verirken görsem bende katlıyodum sevgilim sinir oluyodu:)))

kız ben yanlış anlamımışım speddy i pardon canım bencede bizene dilandan hıhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…