Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

yok kuzum hiç küser sana kızarmıyım ama malatyalı olmanın ne ayrıcalığı varmış bee siz kayısıdan başka hiçbişeyden anlamazsınız sıkıysa adanalı olun hadii.....
:lepi:

bak bi çevrene hepsi malatyadan çıkmış; başbakanı ,cumhurbaşkanı,devrimcisi,sanatçısı, hacısı hocası, oyuncusu, piskopatı,EN ÖNEMLİSİ BEN ÇIKMIŞIM yaaaaa...canım buarada kaysı yiyip güzelleşiyoruz laelaelaelaelae

ohaaa inanmıyorum yaaa kızım sen beni reil etmek zorundamısın özel sırlarımı ulu orta söyleme bari yaffff bak birazcık itibarım vardı oda artık 0 valla kaydirigubbakcemile3 allah seni nasıl biliosa öyle yapsın kendin sanki hiç yemiyosun ben yerim ama kilo almam kızım hala yıllardır 50 kiloyum bakkk ama sen nerdeee 70 varıdr bunun kilosu şişko patates :mymeka:-tatlicadiarzu-

ahh canım hoşgeldin aramıza hepimiz bekarız ne güzel dimi bazı arkadaşlarımız kolpalık yaypıp ciddi ilişkileri felan var ama sonuçta hepimiz bekarızzz yupppppiiiiiii alkisalkisalkis delikafadulden:sm_cool::teytey::teytey::teytey:

gonzaless kaç yaşındasın ne iş yaparsın boyun kaç? evli misin bekar mısın? nirelisin??? kaydirigubbakcemile3 :roflol:

biz adı speddy olanları pek sevmeyiz almayız aramıza kk olarak böyle kişilere alerjimiz var dimi kızlar :teytey::teytey::teytey:

bende konyada okudum. malatya idare eder işte konya kadar gelişmiş değil. gel canım misafirimiz ol biz severiz misafiri gezdiririm malatayayı. evimizde müsait bi annem bi ben.

ay canım çok teşekkür ederim seve seve gelirim sizde Ankaraya gelin seve seve gezdiririm sizi:dance: bizimkisi konyanın içi değil tavşançalı. Ama Konyayıda çok iyi bilirim halalarım falan orda. Ay bu arada konu parfümden açılınca gene bisürü parfüm sıktım ama midem bulandıı bööö çok sıkmışımmkafamçokkarıştı

Arkadaşlar benden sizee çok möhim bi tavsiyee :jeyyar: aslında çok kişiye söylemiyorum hehe Discount Perfume, Skincare & Makeup - StrawberryNet diye bi site var. bu site dünyanın en güvenilir alışveriş sitesi seçildi ama türkiyede çok kişi bilmiyo. tüm makyaj malzemeleri, kremler, parfümler vb. burda var ve normal fiyatın yarısı kadar. ben gidip ordan sürekli orjinal parfüm alıyorum chanelin allıklarını estee lauderın rujlarını falan alıyorum . Millet inanamıyo nası bu kadar çok şey alıyorum diye. Halbuki normalde 200 ytl olan parfümü ben ordan 50 ytlye alıyorumm zemuszemus üstelik kargo parasıda ödemiyorum. Yani bunuda herkese söylemem değerinizi bilin yanii ehem ehem :smiley-cool:

haketten bu site çok ii haa bende dilandan öğrendim herkese mutlaka öneririm yerimseniben

biz adı speddy olanları pek sevmeyiz almayız aramıza kk olarak böyle kişilere alerjimiz var dimi kızlar :teytey::teytey::teytey:

Değiştiricem yakında kumbara aldım zengin_gonzales yapcam para ya para demiycem kaydirigubbakcemile2

gonzaless kaç yaşındasın ne iş yaparsın boyun kaç? evli misin bekar mısın? nirelisin??? kaydirigubbakcemile3 :roflol:

Başlıyorummm
Ben Örtmenim Efendim
38 yaşımdayım
5 kez evlendşm boşandım
Iraklıyım-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

hem davet et hem karşılama hııh :dilcikar:

olur mu yawkaydirigubbakcemile2

sosweet bende hepsiburadayı takip ediyorum bazen %40 %50 indirim oluyor o an kapıyorum işteee kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…