Ayyy canım benim yaa:sinifsinif: utanmasam ağlicam şimdi şurda..şbide stingin shape of my heart dinliyorum.. hayatımda en çok sevdiğim ve beni en çok etkileyen şarkıdır bu konu üstüne tuz biber oldu. Ay bi çay alimde kendime gelim...Candycim ve duygusalcım adınıza çok üzüldüm.. Bende anneme ve babama çok bağlıyım hatta bigün evlenince onların yanından nasıl ayrılıcam diye düşünüp üzülüyorum.. 1 hafta onlardan ayrı kalsam hemen özlüyorum..Bende bazen öyle kötü rüyalar görüyorum sonra etkisinden hiç kurtulamıyorum annemin yanına gidip ağlıyorum..Bide hem annem hem babam annesiz büyümüş babaları çocukları hiç önemsememiş hep üvey annenin ağzına bakmış, bide böyle olunca onlara dahada bağlanıyorum. Çok garip ama annem bazen bana " Sanki benim kızım değilde annem gibisin diyo" o kadar anaçım ki böyle annem grip olduğunda gece kalkıp ateşini falan ölçüyorum. Babamın reflü krizleri oluyo krizler sırasında öksürüyo, oyüzden babam öksürür öksürmez " Noldu sana iyimisin su iç ilacını al iç" falan diye başlıyorum:kedi: Çok garip bi annelik içgüdüsü var bende . Yani biliyorum çok saçma gelir belki size ama napim böyleyim... Allah korusun onlara birşey olursa nasıl yaşarım bilemiyorum..Ama hayatın ne getireceğide hiç belli olmaz :gitme:üff çok üzüldüm yaaa kapatalım şu konularrıı :sinifsinif:
Konuyu kapatıyoorruumm kapattıımm :lepi:
eninde sonunda yaşanılacak bişeyde umarım geç yaşarız ben bitanesi çok erken yaşadım.bende babam hastayken bütün sorumluluğu bendeydi gece gündüz bi dak başından ayrılmadm herşeyiyle ben ililendim zaten annem o sırada depresyon eçiriyodu hiç ilgilenecek durumda değildi. iyikide yapmışım dünya çapnda içirmediğim ot kalmadı adama.enazndan şimdi şunuda yapsaymşım demiyorum.3 ay hastanede yattı bende onunla beraber yattım 18 kilo verdim hastalık zamanında. çok zordu allah kimseye yaşatmasın.bu arada hoşlandığımız şeyler olsun bu aile açısından söylediğin şeyler olsun birbirimize benziyoruz.kaderin benzemesin inşallah.
Çayımı aldım geldimşeker istemeye seçilin yanına gittim hanımefendi öyle bi foruma yazı yazıyo ki zannedersiniz ki hanımefendi forum değil uluslarası yönerge hazırlıyoo manyah garıı:roflol: Hele seçilin bi kağıtları imzalayaşı var görmeniz lazımm:roflol: annaam sanki iç sirküler imzalamıyoda hayranlarına imza dağıtıyoo :roflol: ay seçil öldüreceksin beni gülmekten yaa, böyle imzayı atacak ya geriliyoo kaşlarını çatıyoo böyle kalemi bi eline alışı var sanki swarovski kalemde taşları düşecek gibi:roflol:varyaa bu seçil bi yiyo bi yiyo evlerden uzak , tüm yemekleri bitirir yani..cokacimcoook
yok kuzum hiç küser sana kızarmıyım ama malatyalı olmanın ne ayrıcalığı varmış bee siz kayısıdan başka hiçbişeyden anlamazsınız sıkıysa adanalı olun hadii..... :lepi:
hoşgeldin zoi anlatsan sen nerelisin kaç yaşındasın
Kızlar bende geldim benide kabul eder misiniz kendimi tanıtıyım isterseniz Lütfennn alın beni aranıza
bende konyada okudum. malatya idare eder işte konya kadar gelişmiş değil. gel canım misafirimiz ol biz severiz misafiri gezdiririm malatayayı. evimizde müsait bi annem bi ben.
Lütfen Hoşgelsin Zoia
Aramızda Hoşgeldin yeni Kk Kız kurusu
biz adı speddy olanları pek sevmeyiz almayız aramıza kk olarak böyle kişilere alerjimiz var dimi kızlar :teytey::teytey::teytey:
gonzaless kaç yaşındasın ne iş yaparsın boyun kaç? evli misin bekar mısın? nirelisin??? kaydirigubbakcemile3 :roflol:
hem davet et hem karşılama hııh :dilcikar:
heheh şimciikk olduu oley =)
hihoyyyt sırnaşık şey
kız kurusuu olayım kız istemiyorum ki ben evlenmeek :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?