Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

sosweet bende hepsiburadayı takip ediyorum bazen %40 %50 indirim oluyor o an kapıyorum işteee kaydirigubbakcemile3

ben hepsiburdaya da bakıyorum hepsiburda daha pahalı. Hatta dün seçille baktık seçilde inanamadı. benim yazımın üstünde kırmızı bi yazı var onu bi tıkla açılsın, türkiyeyi seç bi bak bence...

yalncı speedyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yalancııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııccccccccccccccııııııııııııııııııııııııııııııııııı ıraklıymış bide laelaelaelaelae

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:dance::dance::dance::dance::dance::dance:
a.s.a.s.a.s.a.s.

haketten bu site çok ii haa bende dilandan öğrendim herkese mutlaka öneririm yerimseniben

benden daha öğrenecek çok şeyin var şekerimmlülülülülülü bak sayın seçil bi kere seni anan kreşe götürecekken yanlışlıkla gelmiş buraya bırakmış. benim halen sana baktıkça içim acıyo oyuncak oynama yaşındaki kız gelmiş buralarda çalışıyo diyee vah vah vah:gitme: ama ben sana yarın barbie bebek alıcam beraber oynarsınız, zaten aynı boyda olursunuz o da sana arkadaş olur. Ayrıca Seçil Ohaaaa 50 kilo musuuunn!!! Yuuuhh !! Ben senin yaşındayken 15 kiloyduumm :1shok: Yani hayatımda hiç 3 yaşında 50 kiloluk çocuk görmediimm yanii tebrik ederim gene bi ilki başardııınnn alkisalkisalkis alkisalkisalkis

ya gonzales vallahi bir sürü parfüm aldım çeyizimde givenchy organze, burberry london, burberry weekend var sositososito Gerçi kullanamıyorum kıyamıyom evlenince sürünürüm kaydirigubbakcemile3
Şimdilik lolita lempicka ya kıydım onu kullanıyorum hihoyyyt

kızz seni kıracağını ıraklıı olurr oo kaydirigubbakcemile olsuun hemencikk =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…