Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

anammm seçilimm nasıl bakıyon öyleeeee :1shok: Korktum vallahiiiii kaydirigubbakcemile3
Saçlar çok hoş tabii sende hihoyyyt

vay bee herkes acayip güzelmiş valla ne desem bilemedim ağzım açık kaldı delikafadulden bu forumunda güzellik ortalaması bayağı yüksek çıktı yaa alkisalkisalkis

DUYGUSAL YAVRU KUŞUMDA ÇOK GÜZELMıŞ MAŞALLAH YAA BıRıMıZDE ÇıRKıN OLALIM BEEEEE :lepi:

Diğer Resimde Ruh gibi çıkmışşın kıyafetlerle sanırım ondan sordum
Bu Resimde gayte güzelsin Tamam Listeme aldım Oğluma ALıcam

evet güzelse bende almak istiyorum birde fiyatı ne kadar

Anaaaammm şunun şirinliğee baaaakkk yerim seni yeriimmŞeniz

ayy pardon ben tüm alıntıları eklemişimm :kedi: ama amacım şu seçili bi yemektii aman aman Şeniz ben şimdi strawberrynete baktım gözlerime inanamadıımm yaaa yuuhh benim 200 ytl ye aldım parfümün 100 ml' i 80 ytl üstelik ben 50 ml'e 200 ytl vermiştimm ... yaaa ben strawberrynette bu parfüm yok zannediyodum meğer varmıışş:gitme: allahhıımm nasıl kazık yemişim yaaakötükedihüso

Bı ARKADAŞIM VARDI Bı ZAMANLAR TAM ONA ŞıRıNLıK YAPARKEN ÇEKMıŞTı BENı ŞAHANIN GONUŞMA LENN HEE DITT FELAN YAPIYODUM RESMı GÖRÜNCE KOPTUM NE ŞıRıN ÇIKMIŞIM DıE laelaelaelaelae

duygusalcım, candycim, speedycim 3 ünüzde çok güzelsiniz maşallah yaa.... resimler arka arkaya gelince şey yapamadım herkes çok güzelmiş ya maşallah

ben haleen şu çoklu alıntı yapmayıı beceeremiyoruumm :uhm:

Bİ ARKADAŞIM VARDI Bİ ZAMANLAR TAM ONA ŞİRİNLİK YAPARKEN ÇEKMİŞTİ BENİ ŞAHANIN GONUŞMA LENN HEE DITT FELAN YAPIYODUM RESMİ GÖRÜNCE KOPTUM NE ŞİRİN ÇIKMIŞIM DİE laelaelaelaelae
Bu da böylee yaa narsistt böyle kendi resimlerine bayılıyoo sürekli fotoğraf çekiyo , sonrada resme bakıpp "Allahım ben ne güzelim" yaa diyo :roflol:

.......................................................................

Son düzenleme:
hoşgeldin porselenbebek:) Dilan çok teşekkür ederim sende bir harikasın.. Ya bizi seçip atmışlar sanki buraya kaydirigubbakcemile3

kızlar siyah gömlekli beni alıntı yapmayalım silcem ya çok büyük oldu bakında silim kötü çıkmışım idare edin tek resim bu var pcde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…