Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

kıslarr size doyum olmaz ama ben kaçiim ii akşamlarr canlarr hepinizi öpüyoruum opuyorumnanaktan

iyi akşamlar kızlar afiyet olsun:)) ben çok acıktm ya internetten bakmadığım yemek kalmad yutkunmaktan öldüm ya:)))

aay bende aynen öyle candy bide iftara kimdeyiz kızlar diye bi konu başlığı var demin oraya bakim dedim herkes birbirine yemek resimleri gönderiyoo onlara bakarken bi acıktım anlatamam cokacimcoook Bide öğlen yemek yemedim hiç acıkmadım bu seferki ilaç işe yaradı galiba önceden midem yandığı ekşidiği için acıkmasam bile yemek yiyodum bugün öğlen hiç öyle bişi olmadı bende acıkmadım yemek yemedim. ay inşallah böyle devam eder
neysee ben çıktıımm bye byee öptüümm hepiniziii opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kızlarr resim koymussunuz.ama ben göremedim umudum seni görmek çok isterim secl ve gonzelesi görmüştüm zaten...umudum yarın benim için bi kez daha koyarmısınn??

nasıl olayım canım uykum gelmedi pc başında bakınmaktayım öyle.. Evim evim güzel evim bölümüne odamın resimlerini koydum bak istersen:) Sen nasılsın??

bnde ıyıyımm ıftara mısafırlıge gıttık cok kacırdım ywemegı hreket edemıyorum suan o durumdayım ..
hemen bkıorm ccnmm

evt ama rmazanda kısıtlamıyorum kendımı
psıkolojıkmen butun gun yemeyınce ne yersem kılo almam gıbı gelıyor =))))))))

aslında çok yanlış. Birden yiyoruz tıka basa mide daha beter oluyor.. Neyse artık bir ay böyle olacak çözüm yok mirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…