Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

hepimiz dünya afetleriyiz bu erkeklerde demekki iş yok bizi beğenemiyorlar salaklar yaffff evet nartsistim ben varmı dilan hanımmmm kendimide tüm bayanlarıda beğeniyorum opuyorumnanaktan

kızlarr ben işlerimi toparlamaya başlayayıım yavaştaan
çok sevdiim hepinizii
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

...................................................

Son düzenleme:
candy adının yanında 43 görünce mrk ettim kütahyalımısın
ben üniyi orda okudumda

hepimiz dünya afetleriyiz bu erkeklerde demekki iş yok bizi beğenemiyorlar salaklar yaffff evet nartsistim ben varmı dilan hanımmmm kendimide tüm bayanlarıda beğeniyorum opuyorumnanaktan

şimdi anacım sen kendi adına konuş beni tüm erkekler çok beğeniyo bi kereem sengözlerimebaksanab opuyorumnanaktan

güle güle Duygusalcıımm kuşura bakma gene beyaz kafa bana laf sokuyodu da gül güle diyemedim :bbo:
aay geldi böyle başıma " Dilan bi ellerine bakabilir miyim?" dedii " Hönk " diye kaldıım sonraa " ben ellere çok düşkünümde bi ellerine bakabilir miyim " dedii :roflol:bende " işte eliiiim" dedim o da bana " yani ellerin fena değilde biraz kemikli dedi " Nası yani yaa hayret bişi :uhm: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…