Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

ben kilo alamıyorum aslında.. Annem kilolu halbuki ama baba tarafına çekmişim belli ki. 57 kiloyum. Boyum da iyi. Yani hep böyledir bildim bileli. Kiloma rağmen yine zayıf duruyorum nasıl oluyorsa CADIARZU Kemiklerim iri ağır galiba kaydirigubbakcemile3

meraba duygusalcım :smiley-cool:meraba catterflym bende dün katıldım bu topiğe ama sen daha eskisin galiba memnun oldum buyrunnnnnnnnn bende uyucam birazdan bi bakim dedim kızlar benden sonra ne yazmış diye. Bi bakim adana duygusalcım bende odamı yeni değiştirdimde bu aralar sürekli odama bişiler yapıp duruyorum. Yani odamı değiştirdim dediğim mobilyaları boyadım falan anlatırım kahveydi beyaz yaptım.

ay inanmıyorum sana duygusalcım odalarımız o kadar çok benziyo ki:roflol: benim odamda heryer seninki gibi lila pembe ve beyaz :) yani dolabımın yatağımın çalışma masamın asıl rengi çok açık kahve ama çekmecelerin rengi falan beyaz yatak örtüm armudum lila. Senin duvarlarında kelebekler var ya bende de çiçekler var benimkide duvar stickerı kaydirigubbakcemile3 perdemde beyaz üstünde kocaman pembe çiçekler var halımda beyaz. Ama odada seçtiğimiz renkler hep aynii kaydirigubbakcemile3 Odan çok güzelmiş bu arada pek beğendim:smiley-cool: bende odama avize bakıyorum bu aralar tamda seninki gibi bi avize beğenmiştim ama sonra karar veremedim acaba seninki gibi mi yoksa böyle sırf boncuklu falan olanlar varya onlardan mı alsam diye?

sosweet merhaba cnmm bnde yenıyım bu baslıga ama kendım gıbı bekar arkadaslarla konusmak tanısmak guzel oluyor cunku sıtenın cogu evlı :)
duygusal bnmde uykum geldı malum yrın ıs vr mafoldumben

Dilan bunlardan çok var artık.. Değişik şöyle boncuklu al :lepi: Ben yeni evime öyle alacağım çok hoş duruyorlar :jeyyar:

evet bncede bnm gozler kayıyor :bbo:
yrın eger burda olursanız devam ederız sekerler kaydirigubbakcemile5

ay kuzum ben senin diğer topiğede yorum yapıuodum yaff ordakilerde duysun diye neyse kuzucum o kadar yorgunumki çok yavaş yazıyorum sana cevap atmaya yetişemiyorum yarın tüm hızımla forumdayım hadi iyi geceler iyi uykularrr:a015:

kızlarr resim koymussunuz.ama ben göremedim umudum seni görmek çok isterim secl ve gonzelesi görmüştüm zaten...umudum yarın benim için bi kez daha koyarmısınn??
tabiki koyarım canım sen gel sitede olduğun zaman koyarım:)
günaydın opuyorumnanaktan ve hayırlı cumalar kızlar

tabiki koyarım canım sen gel sitede olduğun zaman koyarım:)
günaydın opuyorumnanaktan ve hayırlı cumalar kızlar

saolo rüyalarımın kadını..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın ve hayırlı cumalar sanada ve hepiinizeee

turkbayragi

günaydın lavantam ekliyorum resimleri ama bende seni görmek isterim gerçi görmüştüm ama birdaha görim:) siyah gölekli benim öteki resimde beyaz gömlekli:)pcde bu resimler var başka yok

http://img220.imageshack.us/img220/4965/pic0080k.jp
[IMG]http://img217.imageshack.us/img217/5654/sdc10282.jp

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…