Bi daha olmasın :mymeka:
bebeğim anlatmmıştım size asker eğlencesi olmuştu mahallemizdeki bi çocuk ogün bana çok bakmıştı filan die bi kaç gün sonra yolda karşılaştık işte benimle evlenmek istediğini dile getirdi ama annesi ve babası ayrı olduğu için annesininde bizimle yaşaması gerekiyo aslında çokta severimde annesini çok iyi bi insandır anneminde arkadaşı görüşürler filan yani ne tepki verirler bilmiyorum annemede söliyemedim eğer ben tamam dersem annesi annemle konuşucakmış :S:S:Skafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
bebeğim anlatmmıştım size asker eğlencesi olmuştu mahallemizdeki bi çocuk ogün bana çok bakmıştı filan die bi kaç gün sonra yolda karşılaştık işte benimle evlenmek istediğini dile getirdi ama annesi ve babası ayrı olduğu için annesininde bizimle yaşaması gerekiyo aslında çokta severimde annesini çok iyi bi insandır anneminde arkadaşı görüşürler filan yani ne tepki verirler bilmiyorum annemede söliyemedim eğer ben tamam dersem annesi annemle konuşucakmış :S:S:Skafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
ama var ya burnunun sürttüğünü görmek öyle güzelki anlatamam.okadar ilgiliydimki anlatamam beni harcadı hiç beddua etmedim ama o da harcandı... allah işte ahımı aldı halada mutsuz.benden salağın bulamadığı için mutsuz oldu zaten.
lülülülülülü laelaelaelaelae
canım hemen aileyi araya sokmasanız ilk öne sen çocukla konuş tanımaya çalış öyle hemen evlilik olur mu hiç belki sana uymayacak düşünceleri falan.
Canım Çocuğu tanımıyorsun,
Kim olduğunu tam bilmiyorsun neden şimdi böyle bişeye kapıldığını anlamadım :bbo:
Önce tanımayı bişeyler paylaşmayı denesene
çocuğu tanıyorum canım doğma büyüme aynı mahalledeyiz ama birden böle bişeyi düşünmesi beni şaşırttı kafamçokkarıştı
Canım Şimdi Söyle Düşün
Biri geldi Senden Çocuğum olsun istiyorum Hemen Olumlu mu düşünürsün Seni tanımıyorum mu dersin
Aynı mahallede oturabişlirsiniz ama aşk farklı biliyorsunki opuyorumnanaktan
senin bu örneklerine hastayım ya :roflol::roflol:
Hayatı Örneklerle yaşıyrm kaydirigubbakcemile3
meraba kızlar ben yemekteydim yaf şimdide o kadar uykum geliyoki böyle bişiler yazasım vardı ama yazacak mecalim yoktu...Meraba gamos ben dilan memnun olduma.s canım biz seninle pek tanışmıyoruz tabi ama çok falza erken değilmi böyle birden aniden.. yani bilmiyorum bence böyle şeyleri aceleye almasaydınız mesela benimde 3.5 senedir sevgilim var millet ilerde evlilik varmı diye sorduğunda yok diyorum çünkü nolacağı hiç belli olmazz....Gamoscum bide evde kaynanayla yaşamak çok zor bişeymiş yaa gerçekten çok iyi düşün, kadın normalde çok iyi bi kadın olabilir ama evde birlikte yaşamak çok daha farklı bişi ...
Yaşa hayatım yaşa valla kaç kere gelcez sanki dünyayabu arada sibel canın yeni şarkılarını dinliordum nedense bütün sözler bana kocasına imaymış gibi gelio yine boşandıya
album ondan önce Çıktı
Hele bi Gülşenin şarkısı var slow çok fena.:sinifsinif:
hangi şarkı adı ne ?
Hepiniz haklısınız doru söliyosunuz ya zaten anneminde isticeğini düşünmüyorum üniversiteyi bitirmeden vermez beni hep öle dio çünki.
hangi şarkı adı ne ?
Hepiniz haklısınız doru söliyosunuz ya zaten anneminde isticeğini düşünmüyorum üniversiteyi bitirmeden vermez beni hep öle dio çünki.
Aklımda değil canım şarkı
Ben bi teklif hazırlıycam görüşürz sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?