Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

canım hemen aileyi araya sokmasanız ilk öne sen çocukla konuş tanımaya çalış öyle hemen evlilik olur mu hiç belki sana uymayacak düşünceleri falan.

Canım Çocuğu tanımıyorsun,
Kim olduğunu tam bilmiyorsun neden şimdi böyle bişeye kapıldığını anlamadım :bbo:
Önce tanımayı bişeyler paylaşmayı denesene

Aynen Geçen Kızı ile şirkete gelmiş bi görsen 2 hafta oldu Dünyaları veririm her bebek için Erdem de benden delidir Bigün annelik yapmanı istesem yapar mısın falan diyor :bbo:
DEdim hiç gerek yok Sevdim falan Gittiler sonra -tatlicadiarzu-

lülülülülülü laelaelaelaelae

lülülülülülülülülülülülülülülülülülü

canım hemen aileyi araya sokmasanız ilk öne sen çocukla konuş tanımaya çalış öyle hemen evlilik olur mu hiç belki sana uymayacak düşünceleri falan.

bende öle düşünüyorum kafamçokkarıştı zaten aynı mahalleden biriyle bişileri yaşamak ne biliyim düşüncesi bile hiçte hoşuma gitmio sürekli dip dibe

allah allah bence canım ilk önce çocukla bi konuş sonra ailesine feln söylesin siz bi anlaşıcakmısınız acaba ?fikirleriniz birbirine uyar mı acaba ?

çocuğu tanıyorum canım doğma büyüme aynı mahalledeyiz ama birden böle bişeyi düşünmesi beni şaşırttı kafamçokkarıştı

Canım Şimdi Söyle Düşün
Biri geldi Senden Çocuğum olsun istiyorum Hemen Olumlu mu düşünürsün Seni tanımıyorum mu dersin

Aynı mahallede oturabişlirsiniz ama aşk farklı biliyorsunki opuyorumnanaktan

meraba kızlar ben yemekteydim yaf şimdide o kadar uykum geliyoki böyle bişiler yazasım vardı ama yazacak mecalim yoktu...Meraba gamos ben dilan memnun olduma.s canım biz seninle pek tanışmıyoruz tabi ama çok falza erken değilmi böyle birden aniden.. yani bilmiyorum bence böyle şeyleri aceleye almasaydınız mesela benimde 3.5 senedir sevgilim var millet ilerde evlilik varmı diye sorduğunda yok diyorum çünkü nolacağı hiç belli olmazz....Gamoscum bide evde kaynanayla yaşamak çok zor bişeymiş yaa gerçekten çok iyi düşün, kadın normalde çok iyi bi kadın olabilir ama evde birlikte yaşamak çok daha farklı bişi ...

doğru cnm herşey kısmet bnm de 6 yıldır devam ediyo ama inan soranlara halen kesin bi cvp veremiyorum zor işler bunlar
gamos cnm bu durumda sen ölçüp tartıcaksın uygunsa denenebilir ama bi ilişkiye başlamadan hemen annenin katılması bana biraz ters geldi yanlış anlama sakın ama gelecekte sorun olabilir

Yaşa hayatım yaşa valla kaç kere gelcez sanki dünyaya bu arada sibel canın yeni şarkılarını dinliordum nedense bütün sözler bana kocasına imaymış gibi gelio yine boşandıya

album ondan önce Çıktı
Hele bi Gülşenin şarkısı var slow çok fena.:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…